Start ticketverkoop Bekerfinale op 15 april

Start ticketverkoop Bekerfinale op 15 april

Speeldag 5 - Croky Cup - 01-05-2019 om 14:30 u

De verkoop van de tickets voor de bekerfinale start op MAANDAG 15 APRIL om 12 uur ‘s middags, zowel ONLINE als aan de LOKETTEN in de Ghelamco Arena. De ticketprijzen vindt u onderaan het bericht.

Van MAANDAG 15 april tot en met ZATERDAG 20 april kunnen supporters met een seizoensabonnement (reguliere competitie) een ticket kopen.

Op DINSDAG 23 APRIL start de VRIJE VERKOOP van de resterende tickets; vanaf 12 uur ’s middags kunnen supporters zowel online als aan de loketten tickets kopen.

Telkens gelden de normale openingsuren voor de loketten.

Groepen (vanaf 20 personen) kunnen hun lijsten nog indienen tot en met donderdag 4 april (voor 18 uur) (Groepsaanvragen die voor 30 maart werden ingediend blijven geldig). De regel blijft ook hier: alleen supporters met een seizoensabonnement (reguliere competitie) op de lijst plaatsen (zie link voor meer info). De club zal proberen om de groepen zoveel mogelijk samen te plaatsen in het vak dat ze kiezen.

1 ticket per abonnement/identiteitskaart

Door de beperkte beschikbaarheid van tickets zal per abonnement of per identiteitskaart slechts 1 bekerticket aangekocht kunnen worden. Wil je bijvoorbeeld met je gezin van vier personen gaan, breng dan de 4 abonnementen van je gezinsleden of hun 4 identiteitskaarten mee. Per persoon kan je maximaal 4 bekertickets krijgen.

Online ticketverkoop

Opgelet! Personen die op 1 (bedrijfs)naam meerdere abonnementen hebben, kunnen spijtig genoeg niet online kopen. Zij zullen zich aan de loketten moeten aanmelden.  

Loketverkoop 

Wil je een bekerticket kopen aan het loket, breng dan je identiteitskaart (als niet-abonnee) of je abonnement (als abonnee) mee. 

OVERZICHT VOORRANGSPERIODE BEKERTICKETS

  • Abonnees reguliere competitie 15 april t.e.m. 20 april

  • GEEN VERKOOP (21 & 22 APRIL)

  • VRIJE VERKOOP VANAF 23 APRIL 

Ticketprijzen:

  • Tribune 1 (hoofdtribune ): 55 of 40 euro
  • Tribune 2 (achter het doel): 30 euro