Stage in Oliva: dag 1

Stage in Oliva: dag 1

Na een korte vakantiebreak zijn onze Buffalo's vanmorgen in Oostende het vliegtuig opgestapt voor hun zevendaagse winterstage in Oliva. Na een veilige landing in Alicante en een busrit van ruim een uur kwam de groep aan in het vertrouwde Oliva Nova Beach & Golf Resort.

Na de lunch werd er eerst gerust, waarna een trainingsessie van een tweetal uur volgde. Daarin lag de nadruk op inloop- en volumetraining, waarbij de spelers aan een lage intensiteit trainden. Ideaal om er terug wat in te komen na de vakantie. Daarna volgde ook nog een wedstrijdje en een technisch circuit, waarbij allerlei technische oefeneingen moesten uitgevoerd worden.

De groep kreeg in de loop van de dag ook nog aangenaam bezoek van een oude bekende: Moses Simon, tegenwoordig spelend voor Levante, kwam even bijpraten met enkele ex-ploegmakkers.

Interview Vadis Odjidja

Na de eerste trainingsdag gingen we ook even langs bij Vadis Odjidja. Zijn belangrijkste nieuwjaarswens? Sportief succes, zowel in de beker als in de competitie. Het werd alvast duidelijk dat de Gentenaar erg uitkeek naar deze stage om fysiek in topconditie te raken. Als uitsmijter lichtte hij nog een tip van de sluier over zijn zangtalenten.

Foto's: Belga Image