0
94'
EINDE VAN DE WEDSTRIJD - EINDSTAND 3-0. 27-07-2010
92'
Gent trekt naar voor bij een corner maar stuit op een pijlsnelle counter van de ingevallen Zozulya, die de bal voorbij Jorgacevic in doel schiet: 3-0. 27-07-2010
90'
Er worden vier minuten bijgeteld. 27-07-2010
90'
Leandro Almeida komt erop voor Facundo Bertoglio. 27-07-2010
89'
Adriano Duarte krijgt geel voor een overtreding op Shevchenko. 27-07-2010
86'
Elimane Coulibaly komt erin voor Stijn De Smet. 27-07-2010
82'
Shevchenko pikt na verschillende missers dan toch z'n goaltje mee, hij schiet op aangeven van Garmash onder Jorgacevic binnen: 2-0. 27-07-2010
77'
Yarmolenko schiet een lange voorzet ineens voorlangs. 27-07-2010
76'
Roman Emerenko wordt vervangen door Roman Zozulya. 27-07-2010
73'
Roy Myrie stapt geblesseerd van het veld en wordt vervangen door Tim Smolders. 27-07-2010
64'
De Smet kopt een voorzet van El Ghanassy over. 27-07-2010
60'
Stijn De Smet krijgt geel voor een vermeende fout op Magrao. 27-07-2010
59'
Mbaye Leye wordt vervangen door Shlomi Arbeitman. 27-07-2010
58'
Betao krijgt de eerste gele kaart van de partij. 27-07-2010
57'
Een hoekschop belandt uiteindelijk bij Shevchenko, maar opnieuw besluit hij niet binnen het doelkader. 27-07-2010
49'
Facundo Bertoglio komt erin voor Artem Milevski. 27-07-2010
49'
Shevchenko tikt van dichtbij een voorzet van Yarmolenko over doel. 27-07-2010
46'
De tweede helft is begonnen. 27-07-2010
45'
EINDE VAN DE EERSTE HELFT - RUSTSTAND 1-0. 27-07-2010
37'
Een afstandsschot van Yarmolenko gaat via het been van Duarte over de achterlijn. 27-07-2010
29'
Een Oekraïense hoekschop wordt recht in de armen van Jorgacevic gekopt. 27-07-2010
26'
Een gevaarlijk indraaiende vrije trap van Thijs wordt weggebokst door de doelman. 27-07-2010
22'
Lepoint devieert een hoekschop tegen de netten, maar de scheidsrechter keurt de gelijkmaker af wegens een vermeende fout van Wils. Hier leek weinig aan de hand. 27-07-2010
19'
Jorgacevic kan een diepe bal enkel afwerken, waarna Yarmolenko een mannetje uitkapte om vervolgens de bal tegen de netten te prikken (1-0). 27-07-2010