Sporting Clube de Portugal
1
  • Carlos Saleiro 38'
93'
EINDE VAN DE WEDSTRIJD - EINDSTAND 3-1. Door deze zege is Gent weer volop in de running in groep C. 04-11-2010
90'
Er komen drie minuten bij. 04-11-2010
90'
Yassine El Ghanassy pakt een gele kaart wanneer hij de bal wegtrapt na een overtreding. 04-11-2010
85'
Nuno Coelho knalt een vrije trap hard langs de muur maar ook een metertje naast. 04-11-2010
82'
El Ghanassy houdt de halve verdediging aan de praat en zet vervolgens perfect voor naar Arbitman, die van dichtbij binnen kopt: 3-1 !!!! 04-11-2010
79'
Conte krijgt ruimte op links, kapt prima naar zijn rechter en vlamt dan heerlijk binnen in de verste hoek: 2-1!!! 04-11-2010
76'
Abel trekt Wallace opzichtig neer aan de trui, een erg domme fout want het kost hem zijn tweede gele kaart. Sporting moet nog een kwartier met tien man verder. 04-11-2010
74'
Na een snelle een-twee duikt El Ghanassy schuin voor doel op, maar hij knalt nog in het zijnet. Gent laat de kansen liggen op een voorsprong... 04-11-2010
72'
Stijn De Smet wordt vervangen door Ibrahima Conte. 04-11-2010
71'
El Ghanassy kan nog net bij een gevaarlijke voorzet, maar besluit over. 04-11-2010
69'
Carlos Saleiro gaat eraf voor Jaime Valdes. 04-11-2010
66'
Elimane Coulibaly wordt vervangen door Shlomi Arbitman. 04-11-2010
59'
Een harde vrije trap van De Smet gaat maar enkele meters naast. 04-11-2010
59'
Cédric wordt vervangen door Helder Postiga. 04-11-2010
56'
Een prima voorzet van El Ghanassy wordt door Ljubijankic naar de rechterhoek gegleden, Hildebrand is geklopt maar ziet de bal net naast gaan. 04-11-2010
51'
Coulibaly legt een voorzet prima klaar voor Ljubijankic die vlak voor doel in de draai toch nog over schiet. 04-11-2010
48'
Salomao krijgt ruimte om uit te halen maar vlamt over. 04-11-2010
46'
De tweede helft is begonnen. 04-11-2010
45'
EINDE VAN DE EERSTE HELFT - RUSTSTAND 1-1. 04-11-2010
38'
Saleiro kopt een strakke voorzet hard in de korte hoek binnen: 1-1. 04-11-2010
34'
Suler kopt een hoekschop in de armen van Hildebrand. 04-11-2010
33'
Abel schiet een vrije trap verrassend rechtstreeks naar doel, Jorgacevice pakt klemvast. 04-11-2010
32'
Marko Suler trekt de doorbrekende Santos neer en krijgt geel. 04-11-2010
28'
Stef Wils is geblesseerd van het veld gegaan en wordt vervangen door Erlend Hanstveit. 04-11-2010
26'
Santos krijgt geel voor een duidelijke trekfout. 04-11-2010
23'
Nuno Coelho kopt een hoekschop van dichtbij over. 04-11-2010
21'
Cédric mist zijn kopbal compleet op een goeie voorzet, hier zat meer in voor de Portugezen. 04-11-2010
19'
Wallace draait een vrije trap mooi naar de linkerhoek, maar Hildebrand ranselt de bal nog uit doel. 04-11-2010
13'
Ljubijankic benut de ruimte op rechts en legt terug tot bij Thijs, maar zijn uithaal wordt afgeblokt. 04-11-2010
12'
Hildebrand bokst een gevaarlijke vrije trap weg voor Coulibaly erbij kan. 04-11-2010
7'
Smolders trapt de strafschop perfect binnen in de linkerhoek: 1-0 !! 04-11-2010
6'
Abel trekt Ljubijankic neer in de zestien bij een hoekschop, de bal gaat op de stip! Abel krijgt geel. 04-11-2010
4'
Saleiro zet Suler in de wind en komt alleen voor Jorgacevic te staan, maar die voorkomt een vroege achterstand. 04-11-2010
2'
Sporting Lissabon start in een hoge versnelling en zet de Gentse defensie meteen onder druk. Jorgacevic plukt de voorzet. 04-11-2010
0'
De aftrap is gegeven. 04-11-2010
0'
Scheidsrechter is Peter Rasmussen uit Denemarken, bijgestaan door assistent-scheidsrechters Lars Rix en Martin Wulff. De vierde en vijfde scheidsrechter, die op de achterlijn postvatten, zijn Thomas Vejlgaard en Michael Svendsen. 04-11-2010
0'
De elf van Sporting Lissabon: Hildebrand - Torsiglieri - Evaldo - Saleiro - Djalo - Zapater - Santos - Salomao - Cédric - Coelho - Abel. 04-11-2010
0'
Gent treedt aan met de volgende elf: Jorgacevic - Baric - Wils - Suler - Wallace - Thijs - Smolders - De Smet - El Ghanassy - Ljubijankic - Coulibaly. 04-11-2010