Bruno mikt de vrije trap net over 30-04-2022
Ook Castro-Montes mag gaan rusten, Owusu komt in zijn plaats 30-04-2022
84'
Tissoudali wordt vervangen door Bruno 30-04-2022
83'
Ngadeu probeert het met een omhaal op een hoekschop van Kums, maar die poging gaat ruim naast 30-04-2022
75'
Ook Ozornwafor gaat naar de kant voor Wasinski 30-04-2022
75'
Zaroury komt erin voor Gholizadeh 30-04-2022
75'
Tchatchoua valt in voor Nkuba 30-04-2022
72'
Lemajic wordt vervangen door Bezus 30-04-2022
67'
Ngadeu kopt een vrije trap van Kums voorbij Koffi: 1-3!!! 30-04-2022
65'
Het doelpunt werd eerst afgekeurd voor buitenspel, maar de buitenspellijn van de VAR maakt duidelijk dat dat niet het geval was, toch de Gentse voorsprong dus! 30-04-2022
62'
Samoise knalt van dichtbij op de lat, in de rebound mist Lemajic eerst zijn schot, maar daarna schiet hij alsnog raak in de rechterhoek! 1-2!! 30-04-2022
60'
Roef haalt een strak afstandsschot van Gholizadeh uit de rechterhoek! 30-04-2022
59'
Mbenza schiet uit de tweede lijn een paar meter naast 30-04-2022
57'
Roef kent geen problemen met een afstandsschot van Kayembe 30-04-2022
54'
Lemajic glipt weg in de rug van de defensie en schiet netjes raak in de rechterhoek: 1-1!! 30-04-2022
53'
Geel voor Nkuba na een stevige fout op Godeau 30-04-2022
46'
Castro-Montes schiet in de draai op doel, Koffi gaat goed plat 30-04-2022
46'
Isaac Mbenza begint aan de tweede helft in de plaats van Youssouph Badji 30-04-2022
45'
EINDE VAN DE EERSTE HELFT - RUSTSTAND 1-0 30-04-2022
45'
Badji kopt een vrije trap hard in, maar Roef haalt de bal knap vanonder de lat! 30-04-2022
45'
Zorgane schiet de elf meter raak: 1-0 30-04-2022
43'
Op aangeven van de VAR geeft Lambrechts een strafschop voor Charleroi, geel voor Lemajic voor truitjetrek bij een hoekschop 30-04-2022
38'
Godeau verstuurt een perfecte dieptepass in de loop van Tissoudali, die zijn schot gekeerd ziet door Koffi! 30-04-2022
21'
Godeau pakt uit met een knappe 'Zidane'-beweging, maar puntert de bal dan naast 30-04-2022
16'
Castro-Montes kan uithalen op de rand van de zestien, maar hij knalt over! 30-04-2022
3'
Bessilé met een strakke uithaal uit de tweede lijn, maar Roef weert af met de vuisten! 30-04-2022
0'
Start van de wedstrijd 30-04-2022
0'
De opstelling van R Charleroi SC: Koffi, Knezevic, Bessile, Zorgane, Gholizadeh, Badji, Kayembe, Heymans, Ozornwafor, Nkuba, Morioka 30-04-2022
0'
De opstelling van KAA Gent, u aangeboden door Canon: Roef, Godeau, Ngadeu, Okumu, Fortuna, Castro-Montes, De Sart, Kums, Samoise, Tissoudali, Lemajic 30-04-2022
0'
De wedstrijd staat onder leiding van Erik Lambrechts, bijgestaan door Jo De Weirdt en Rien Vanyzere. Vierde scheidsrechter is Wesli De Cremer. 30-04-2022