0
94'
EINDE VAN DE WEDSTRIJD - EINDSTAND 1-0 02-10-2016
93'
Rinne komt mee bij een ultieme vrije trap, maar Simons gaat aan zijn trui hangen in de zestien, waardoor hij niet bij de vrije trap kan. Boucaut weigert de strafschop te fluiten 02-10-2016
89'
Geel voor Abdoulay Diaby 02-10-2016
86'
Rami Gershon is te laat met zijn tackle en krijgt rechtstreeks rood, al hield hij zich nog in 02-10-2016
83'
Geel voor Ibrahim Rabiu na een te late tackle op Vormer 02-10-2016
79'
Derde wissel bij Gent: Ibrahim Rabiu komt erin voor Moses Simon 02-10-2016
76'
Jelle Vossen komt in de plaats van Wesley Moraes 02-10-2016
72'
Een voorzet van Perbet wordt door Simon naar doel gedevieerd, maar via een verdediger gaat de bal in hoekschop 02-10-2016
68'
Geel voor Stefano Denswil na een stevige tackle op Ndongala 02-10-2016
67'
Anthony Limbombe wordt gewisseld voor Boli Bolingoli 02-10-2016
66'
Bij een hoekschop van Saief wordt Neto duidelijk in de rug geduwd door Denswil, waardoor hij niet kan koppen. Scheidsrechter Boucaut geeft de strafschop echter niet... 02-10-2016
61'
Meteen nog een Gentse wissel: Rob Schoofs wordt vervangen door Dieumerci Ndongala 02-10-2016
61'
Eerste wissel bij Gent, waar Kalifa Coulibaly naar de kant gaat voor Jérémy Perbet 02-10-2016
61'
Diaby schiet in de draai over 02-10-2016
59'
Saief kan terugleggen vanop rechts, Asare komt goed ingelopen, maar zijn schot wordt nog afgeblokt 02-10-2016
51'
Een gekraakt schot van Coulibaly gaat een metertje naast 02-10-2016
46'
Brugge begint an de tweede helft met Claudemir in de plaats van Tomas Pina 02-10-2016
45'
EINDE VAN DE EERSTE HELFT - RUSTSTAND 1-0 02-10-2016
45'
Een schot van Coulibaly wordt in de zestien afgeblokt 02-10-2016
42'
van Rhijn schiet een vrije trap strak in de rechterhoek binnen: 1-0 02-10-2016
40'
Gent heeft de wedstrijd nu duidelijk in handen, maar het is wachten op grote doelkansen 02-10-2016
25'
Schoofs vlamt vanop ruim 20 meter net over de kruising 02-10-2016
24'
Simon knalt hard tegen de buitenkant van de paal 02-10-2016
20'
Na een vloeiende combinatie bokst Butelle de voorzet van Asare weg voor de neus van Coulibaly 02-10-2016
19'
Rinne tikt een gevaarlijke uithaal van Wesley tegen de paal en in hoekschop 02-10-2016
15'
Rinne grijpt goed in wanneer een Brugse hoekschop niet meteen wegraakt uit de zestien 02-10-2016
7'
Limbombe schiet uit een scherpe hoek voorlangs 02-10-2016
1'
Rinne gaat goed plat op een schot van Limbombe, dat nog even afweek op Nielsen 02-10-2016
0'
Start van de wedstrijd 02-10-2016
0'
De opstelling van KAA Gent: Rinne, Nielsen, Gershon, Mitrovic, Asare, Esiti, Neto, Schoofs, Saief, Simon, Coulibaly 02-10-2016
0'
De opstelling van Club Brugge: Butelle, van Rhijn, Poulain, Denswil, Cools, Simons, Vormer, Pina, Limbombe, Diaby, Wesley 02-10-2016
0'
De topper vanmiddag staat onder leiding van Alexandre Boucaut en zijn assistenten Frederic Godelaine en Jimmy Cremers. Vierde scheidsrechter is Christof Dierick 02-10-2016