EINDE VAN DE WEDSTRIJD - EINDSTAND 3-0 29-09-2020
Bukari met een lage schuiver naar de rechterhoek, maar Bushchan gaat goed plat 29-09-2020
Bushchan kent geen problemen met een verre vrije trap van Dorsch 29-09-2020
77'
Shaparenko wordt vervangen door Andriyevskiy 29-09-2020
76'
Bushchan alwéér met een geweldige redding op een kopbal van Ngadeu, maar hij stond buitenspel bij de vrije trap 29-09-2020
74'
Samoise maakt zijn debuut en valt in voor Depoitre 29-09-2020
70'
Bushchan alweer met een enorme redding op een Kleindienst van dichtbij, ook de rebound wordt nog gekeerd. De bal wil er niet in... 29-09-2020
69'
Depoitre kopt een voorzet ruim voorlangs 29-09-2020
67'
Bushchan laat een schot van Niangbo half glippen, maar kan zijn foutje nog rechtzetten 29-09-2020
65'
Boraka valt in voor Castro-Montes 29-09-2020
64'
Dorsch gaat de zestien in en knalt naar de rechterhoek, maar Bushchan haalt de bal alweer uit de hoek! 29-09-2020
60'
Ook Rodrigues gaat naar de kant en maakt plaats voor Tsygankov 29-09-2020
59'
Verbic komt erin voor De Pena 29-09-2020
59'
Bushchan kan niet bij een ingekopte bal van Plastun, maar nu veegt Karavaev de bal van de lijn! 29-09-2020
58'
De hoekschop leidt tot grote kansen voor Kleindienst en Plastun, maar Bushchan heeft twee enorme reflexen in huis! 29-09-2020
58'
Kleindienst vlamt op doel, Bushchan tikt nog over! 29-09-2020
57'
Roef stopt een schot van Karavaev zonder veel problemen 29-09-2020
54'
Owusu gaat naar de kant voor Marreh 29-09-2020
52'
Uitstekende rush en uithaal van Dorsch, maar Bushchan pakt in twee tijden 29-09-2020
49'
Rodrigues stuurt Roef naar de verkeerde hoek en zet de thuisploeg op een 3-0 voorsprong 29-09-2020
49'
Na een lichte trekfout van Fortuna gaat de bal opnieuw op de stip... 29-09-2020
46'
Start van de tweede helft 29-09-2020
45'
EINDE VAN DE EERSTE HELFT - RUSTSTAND 2-0 29-09-2020
45'
Bukari vindt Niangbo in de zestien en die schiet laag naar doel, Buschan redt nog met een beenveeg 29-09-2020
42'
Geel voor Plastun na een fout op Buyalskiy 29-09-2020
40'
Na een uitvoerige VAR-check komt er geen strafschop wegens voorafgaand buitenspel 29-09-2020
38'
Ngadeu loopt zijn tegenstander lichtjes aan in de zestien en die gaat neer, de scheidsrechter wijst opnieuw naar de stip 29-09-2020
36'
De Pena schiet de elfmeter onhoudbaar in de rechterhoek: 2-0 29-09-2020
35'
Plastun krijgt een voorzet ongelukkig tegen de arm, de bal gaat op de stip 29-09-2020
34'
Castro-Montes gooit een goeie voorzet voor doel, maar Depoitre kopt ruim over 29-09-2020
28'
Geel voor Castro-Montes na een fout op De Pena 29-09-2020
28'
Niangbo komt in schietpositie, maar zijn uithaal wijkt af in hoekschop 29-09-2020
21'
Uitstekend stoorwerk levert een grote kans op, maar Depoitre legt nog af naar Bukari en zijn schot wordt gekeerd door Bushchan 29-09-2020
19'
Plastun schiet op doel, maar Bushchan pakt klemvast 29-09-2020
17'
Een strakke uithaal van Shaparenko spat uiteen op de linkerpaal 29-09-2020
9'
Buyalskiy werkt een voorzet met een hakje voorbij Roef: 1-0 voor de thuisploeg 29-09-2020
9'
Bushchan plukt een voorzet van Nurio uit de lucht 29-09-2020
3'
Een vrije trap van Shaparenko gaat ongevaarlijk over 29-09-2020
0'
Start van de wedstrijd 29-09-2020
0'
De opstelling van Dynamo Kyiv: Bushchan, Kedziora, Zabarnyi, Mykolenko, Karavaev, Buyalskiy, Sydorchuk, Shaparenko, Rodrigues, De Pena, Supryaha 29-09-2020
0'
De opstelling van KAA Gent: Roef, Castro-Montes, Plastun, Ngadeu, Fortuna, Owusu, Dorsch, Niangbo, Bukari, Kleindienst, Depoitre 29-09-2020
0'
De wedstrijd staat onder leiding van de Pool Szymon Marciniak, bijgestaan door zijn assistenten Pawel Sokolnicki en Tomasz Listkiewicz. Vierde scheidsrechter is Pawel Raczkowksi. 29-09-2020