UEFA Conference League groep B - Speeldag 1

Thursday 16-09-2021 - 18:45

FC Flora Tallinn FC Flora Tallinn 0 - 1 KAA Gent KAA Gent
"Blij dat ik belangrijk kon zijn voor de ploeg"

Darko Lemajic

Na zijn eerste minuten afgelopen weekend tegen Charleroi, nu ook zijn eerste basisplaats voor onze Buffalo’s. En wat een binnenkomer! Op aangeven van Roman Bezus trapte Darko Lemajic de bal beheerst langs de Tallinnse keeper: 0-1, meteen ook de eindstand. “This was nice”, begon Lemajic. “Ik ben blij dat ik kon scoren en dat ik belangrijk kon zijn voor de ploeg. Maar nog belangrijker is uiteraard onze Europese campagne starten met een overwinning. Het was een goeie teamprestatie, mede dankzij onze aanwezige fans. Leuk dat zij erbij waren, wat niet altijd evident is in deze Corona-tijden.”

“Zondag had ik al de kans om te scoren. Maar zoals ik toen zei, dat wilde ik snel achter mij laten en me focussen op deze wedstrijd. En dat is goed gelukt.”

"Drie punten het belangrijkst"

Bruno Godeau

Bruno Godeau stond sinds 15 augustus nog eens in de basis en vierde dat meteen met een clean sheet én een overwinning: “Dat is altijd aangenaam als verdediger, wanneer je de nul kan houden. Al blijven die drie punten op het einde het belangrijkst. Het klopt dat ik zelf wat matchritme mis maar naarmate de wedstrijd vorderde, kwam ik meer en meer in de match.”

“De eerste helft was inderdaad wat minder van ons. Zij hebben ook hun kansen gehad, speelden goed met af en toe heel wat druk. We wisten ook gewoon dat zij een goeie ploeg hebben. Niet veel (Estse) ploegen komen hier in Tallinn winnen en je merkte vandaag ook waarom. Maar we zijn blij dat we onze eerste drie punten binnen hebben.”