• Louis Ngwat-Mahop 5'
93'
EINDS VAN DE WEDSTRIJD - EINDSTAND 1-1 27-07-2017
93'
Alweer pech! Deze keer is het Sylla die het doelkader treft met een gemikte vrije trap... 27-07-2017
90'
Geel voor Hannes Aigner 27-07-2017
87'
Dejaegere houdt een bal nog net binnen en legt terug op de inlopende Kubo, maar zijn schot vliegt over 27-07-2017
84'
Derde wissel bij de bezoekers: Stefan Nutz wordt vervangen door Christian Gebauer 27-07-2017
83'
Coulibaly kopt een voorzet van Simon op doel, Kobras pakt klemvast 27-07-2017
76'
Coulibaly staat goed opgesteld voor doel en vloert doelman Kobras tegenvoets: 1-1 ! 27-07-2017
75'
Ngamaleu dribbelt zich vrij in de zestien, maar besluit naast 27-07-2017
72'
Mitrovic kopt krachtig naar de rechterhoek, maar Kobras haalt de bal er nog uit 27-07-2017
71'
Sylla kent pech wanneer zijn bal op de lat strandt, al voor de tweede keer verhindert het doelhout de Gentse gelijkmaker 27-07-2017
67'
Sylla zet zich op snelheid door en schiet op doel, maar recht op Kobras 27-07-2017
66'
Damien Marcq wordt vervangen door Kalifa Coulibaly, extra aanvallende kracht dus 27-07-2017
65'
Ngwat-Mahop is geblesseerd geraakt bij zijn actie en wordt van het veld gedragen, Hannes Aigner komt in zijn plaats 27-07-2017
63'
Ngwat-Mahop zet zich op snelheid door en dwingt Kalinic tot een uitstekende parade 27-07-2017
60'
Geel voor Stefan Nutz na een overtreding iets buiten de zestien 27-07-2017
58'
Kalinic tikt een afstandsknal van Galvao over de lat 27-07-2017
53'
Een afgeweken schot valt gevaarlijk in de Gentse zestien, maar Kalinic pakt klemvast 27-07-2017
50'
Simon Piesinger krijgt geel voor een stevige tackle aan de zijlijn 27-07-2017
46'
Gent begint aan de tweede helft met Samuel Kalu in de plaats van Birger Verstraete 27-07-2017
45'
EINDE VAN DE EERSTE HELFT - RUSTSTAND 0-1 27-07-2017
42'
Milicevic krult de vrije trap rakelings naast de linkerpaal 27-07-2017
40'
Kobras pakt de bal op de rand van de zestien, maar valt er dan mee buiten de zestien, geel en een vrije trap 27-07-2017
30'
Een kanonskogel van Simon spat uiteen op de lat 27-07-2017
24'
Simon haalt met een knappe dribbel de achterlijn en zet voor naar Sylla, maar zijn deviatie rolt nog voorlangs 27-07-2017
20'
Sylla troeft zijn mannetje op snelheid af, maar Kobras keert de bal nog in hoekschop 27-07-2017
18'
Patrick Salomon trekt het shirt van Simon bijna aan flarden en krijgt terecht geel 27-07-2017
16'
Kubo haalt krachtig uit naar de linkerhoek, maar Kobras duwt nog in hoekschop 27-07-2017
13'
Meteen al een noodgedwongen wissel bij Altach: Andreas Lienhart kan niet verder en wordt vervangen door Emanuel Sakic 27-07-2017
7'
Kalinic haalt een schot uit de rechterhoek 27-07-2017
5'
Een Oostenrijkse vrije trap wordt tegen de lat gekopt, maar in de rebound kan Ngwat-Mahop wel binnen koppen: 0-1 27-07-2017
0'
Onze Europese campagne van het seizoen 2017-2018 is gestart 27-07-2017
0'
De opstelling van SCR Altach: Kobras, Galvao, Nelzer, Lienhart, Salomon, Ngamaleu, Piesinger, Nulz, Zech, Ngwat-Mahop, Dobras 27-07-2017
0'
De opstelling van KAA Gent: Kalinic, Gigot, Mitrovic, Asare, B. Verstraete, Marcq, Dejaegere, Milicevic, Simon, Kubo, Sylla 27-07-2017
0'
De wedstrijd staat onder leiding van de Zwitser Adrien Jaccottet, bijgestaan door Jobin Vital en Raffael Zeder. Vierde scheidsrechter is Lionel Tschudi. 27-07-2017