Jeugd

Laatste nieuwsberichten

Archief

U11 EN U12 afgelast !!!

Wij kregen zopas de melding van KV Oostende dat wegens de onbespeelbaarheid van de jeugdterreinen de wedstrijden voorzien voor 23/01 van U11 en U12 afgelast zijn.

Lees meer

Nieuwjaarsrecptie

Op vrijdag 29 januari is er vanaf 18u een nieuwjaarsreceptie voorzien voor de onderbouw, trainers, teambegeleiders, scoutingteam, jeugdmedewerkers, scheidsrechters, deze zal doorgaan in de kantine van het oefencomplex.

Lees meer

U15-U16

De wedstrijden van U15 en U16, voorzien voor 23 januari tegen KV Oostende worden verschoven naar een latere, nog te bepalen datum, dit door interlandverplichtingen van sommige spelers.

Lees meer

Jeugd afgelast

Het competitions department kondigt de volgende afgelastingen aan voor de periode gaande van vrijdag 15 tot en met zondag 17/1/2016 : - Jeugd Elite I Het Provinciaal Comité Oost-Vlaanderen heeft beslist om tijdens de periode van 15 tot en met 20 januari 2016 over te gaan tot een afgelasting van volgende wedstrijden (com…

Lees meer

U8 winnaar indoortornooi Roeselare

Na een lange inactiviteit gingen onze jonge Buffalo's met bijzonder veel honger richting Roeselare. Als een wervelwind begonnen ze aan dit indoortornooi door het organiserende Roeselare met liefst 11-0 van het terrein te vegen. Wevelgem en Zwevegem waren nadien ook een hapklare blok. De op papier zwaarste tegenstanden, Zulte…

Lees meer

Borginsole ...Intelligent Foot

Beste ouders, graag herinneren wij u er aan dat er op dinsdag 12/01/16 een voordracht doorgaat ivm het nut van 'Biomechanische - Podologische screening van uw kind'. Dit zal door gaan op de Blaarmeersen, Klimzaal Biover Sport (Zuiderlaan 20 te 9000 Gent)

Lees meer

Wedstrijdschema 3 feb - 9 feb

 • U11

  Club Brugge - KAA Gent

 • U12

  Club Brugge - KAA Gent

 • U13

  KAA Gent - Charleroi

 • U14

  KAA Gent - Club Brugge

 • U15

  Club Brugge - KAA Gent

 • U16

  Club Brugge - KAA Gent

 • U17

  KAA Gent - Club Brugge

 • U19

  KAA Gent - Club Brugge

Lees meer