Jeugd

Laatste nieuwsberichten

Archief

Infomoment jeugd

hierbij nodigen wij het hoofdbestuur, jeugdbestuur, jeugdspelers en hun ouders, trainersstaf, ploegafgevaardigden, scoutingteam, medische staf en alle andere medewerkers van de club uit op het jaarlijkse infomoment dat zal doorgaan op maandag 8 juni in de Ghelamco Arena, 3e verdieping, inkom via de VIP. U7 tot en met U12 van 17…

Lees meer

Zomerstage

Onze zomerstage, voorzien voor 24, 25 en 26 augustus is volzet. U kan zichniet inschrijvenvia mail of de betaling reeds doorvoeren,wij kunnen er echt niemand meer bijnemen.

Lees meer

Infomoment

Het infomoment voorzien voor zaterdag 6 juni kan om organisatorische redenen niet doorgaan, een nieuwe datum zal nog gecommuniceerd worden.

Lees meer

Jeugdhappening

De jeugdhappening die voorzien was voor zaterdag 16 mei zal wegens omstandigheden niet doorgaan. KAA Gent jeugd wenst hierbij de medewerkers, ouders, ... die reeds hun medewerking hebben verleend voor dehappening te bedanken, op naar volgend seizoen!

Lees meer

Dries en Siebe naar EK U17

Vandaag start het EK voor -17 jarigen in Bulgarije. In het team van coach Bob Browaeys zijn 2 Buffalo's opgenomen, Dries Caignau en Siebe Horemans. U kan onze jonge Buffalo's aan het werk zien op Eurosport welke de wedstrijden rechtstreeks zal uitzenden.

Lees meer