Jeugd

Play Off 1

  PT M
1 Club Brugge KV 54 10
2 RSC Anderlecht 47 10
3 KAA Gent 42 10
4 KRC Genk 40 10
5 KV Oostende 36 10
6 SV Zulte Waregem 27 10
Bekijk het volledige klassement

Laatste nieuwsberichten

Archief

U8 eindigen knap vierde op Benoit Thans tornooi

Op het Benoît thans tornooi zijn onze U8 knap vierde geëindigd. Ons supporterslegioen werd door Benoit Thans uitgeroepen tot de beste van het tornooi! Alexander De Ridder kreeg de trofee voor de beste speler overhandigd. Proficitat aan onze U8 !!

Lees meer

Bijbestelling kledij 2016-2017

Jartazi biedt ons de mogelijkheid om kledij online bij te bestellen, het heeft hiervoor een speciale module ontwikkeld. Voor online bijbestellingen klikt u hier. Hierbij een pdf documentje waarin uitgelegd wordt hoe je te werk gaat om de bestelling(en) te plaatsen.

Lees meer

Buffalo's winnaar van de Leo Rijpert Cup

Nog meer overwinningen voor onze Buffalo's. Op zondag 15/05 kwamen onze U17 als overwinnaar van de 2e Leo Rijpert Cup terug naar Gent, op maandag 16/05 was die eer weggelegd voor onze U14. Bij diezelfde U14 werdJoshua Veeckman uitgeroepen tot beste speler! Proficiat aan de overwinnaars !

Lees meer

KDB cup

Dit weekend is het zover! Op zaterdag 21 en zondag 22 mei vindt op de Campus Keiskant in Drongen de allereerste Kevin De Bruyne Cup – KDB Cup plaats. Drongen is de ‘hometown’ van Kevin, die samen met zijn eerste club KVE Drongen graag iets terug wil doen voor de jeugd. Twaalf U-15 teams uit acht verschillende …

Lees meer

Tornooiwinst voor U8

Onze U8 mogen 2 tornooiwinsten op hun palmares schrijven, zij wonnen zowel het tornooi van FC Kerksken als dat van St. Denijs, proficiat !

Lees meer

Onze allerkleinsten

Onze allerkleinsten speelden voor de eerste keer samen (U6) dit weekend op het tornooi van St. Denijs, en of ze er van genoten hebben, zie ze stralen.

Lees meer