Jeugd

Play Off 1

  PT M
1 Club Brugge KV 44 6
2 RSC Anderlecht 41 6
3 KAA Gent 38 6
4 KRC Genk 33 6
5 KV Oostende 32 6
6 SV Zulte Waregem 24 6
Bekijk het volledige klassement

Laatste nieuwsberichten

Archief

U11 tornooiwinnaar op KHO Bierbeek

Onze Buffalo's legden gisteren ongelooflijk voetbal op de mat en kregen in de 6 voorbereidende wedstrijden geen enkel doelpunt tegen. De complimenten over het voetbal kwamen uit alle hoeken van het tornooi. Op het einde kwam het neer op een topfinale tegen het grote Anderlecht. Voetballend overklasten onze Buffalo's de …

Lees meer

Infomoment + kledij

Beste spelers, ouders, trainers, teambegeleiders, ons jaarlijks infomoment met betrekking tot het nieuwe voetbalseizoen zal dit jaar doorgaan op woensdag 18 mei, dit in de Ghelamco Arena - 3e verdieping.

Lees meer

Steun de KAA Gent Ladies

Op vrijdag 6 mei om 20u30 spelen onze KAA Gent Ladies op het terrein van KAA Gent-Zeehaven tegen niemand minder dan RSC Anderlecht. Mogen wij een warme oproep doen om onze Ladies eens te gaan steunen!!

Lees meer

Bedankt....trainer Frank!

Op zondag 17 april namen de U9 en U10 afscheid van hun trainer Frank De Leyn. Na een carrière van 24, of was het nu 25 jaar maakt Frank plaats voor de jongere generatie trainers.

Lees meer

Scout gezocht

KAA Gent Jeugd is op zoek naar een scout, dit specifiekvoor doelmannen. nteresse, neem contact op met Herman Glorieux via herman-glorieux@telenet.be

Lees meer

Jeugdscouts gezocht

Is voetbal méér dan een hobby, heb je een neus voor aankomend voetbaltalent, dan ben jij misschien degene waar wij naar op zoek zijn.

Lees meer

Wedstrijdschema 4 mei - 10 mei

  • Beloften

    Oud-Heverlee Leuven - KAA Gent

Lees meer