Buffalodag op de Halfvastenfoor 2018

Buffalodag op de Halfvastenfoor 2018

Woensdag is er opnieuw Buffalodag op de halfvastenfoor. Op 7 maart 2018 brengt KAA Gent een bezoek aan de Gentse Halfvastenfoor op en rond het Sint-Pietersplein en krijgen KAA Gentsupporters korting op de attracties.

Woensdagnamiddag bezoekt onze voltallige A-kern tussen 16u30 en 17u30 de foor en kan u met uw favoriete speler op de foto. De hele dag krijgen supporters in blauw en wit of wie een KAA Gentabonnement bezit een korting van 30% op de deelnemende foorattracties, ter gelegenheid van Buffalodag versierd in onze kleuren.

Buffalodag is een organisatie  van de Stad Gent in samenwerking met de KAA Gent Foundation.

Halfvastenfoor

Nog tot en met zondag 25 maart valt er vanalles te beleven op de 521ste Halfvastenfoor! Duizel van de meer dan honderd attracties op het Sint-Pietersplein, het Kramersplein en het Sint-Amandsplein. Er is opnieuw keuze uit attracties die u door elkaar schudden, heen en weer zwieren of wegkatapulteren. Dolle pret voor durvers. De andere klassiekers zijn er ook weer bij: molentjes en viskramen voor de kleintjes, schietkramen en botsautootjes voor stoere tieners en het spiegelpaleis voor wie niet bang is om met zijn gezicht ergens tegenaan te lopen.

Bereikbaarheid

Wie in Gent centrum woont, komt best te voet. Voor wie met de fiets komt, zijn er fietsenstallingen voorzien. Het openbaar vervoer (lijn 5 en lijn 8) rijdt tot aan het Sint-Pietersplein. Wie met de auto komt, kan zich gemakkelijk parkeren in de ondergrondse parkeergarage Sint-Pietersplein (P10).