Voetbalsupporters organiseren European Fan Congress 2017

Voetbalsupporters organiseren European Fan Congress 2017

In de Ghelamco Arena wordt vandaag door Football Supporters Europa het Europese Supporterscongres 2017 georganiseerd.

FSE is de organisatie van Europese supporters. Vandaag en morgen organseert FSE een congres dat wordt bijgewoond door 300 supporters uit meer dan 30 Europese landen.

Volg het congres via Twitter #EFFC2017

Het congres wordt georganiseerd in nauwe samenwerking met Belgian Supporters, de Supportersfederatie KAA Gent en Front 282, met de steun van UEFA, KAA Gent, Sporting Lokeren, UEFA en vzw Voetbal in de stad, de communitywerking van KAA Gent.

Op het programma staan workshops rond zaken die supporters aanbelangen, zoals de gevolgen en beperkingen door terreurdreiging, staanplaatsen, Europese verplaatsingen, Pyro, de nieuwe richtlijnen over voetbal en veiligheid van de Raad van Europa , voetbal en vluchtelingen, vrouwelijke supporters in beweging, enz... Morgen gaat het congres verder in Lokeren.

Het volledige programma leest u hier

Een uitgebreide FSE foto-album vindt u hier.

KAA Gent dankt FSE voor de goede samenwerking. In het bijzonder de vele vrijwilligers van de Supportersfederatie KAA Gent, Belgian Supporters en Front 282 verdienen een Buffaloveer voor het vele werk dat in dit kader werd verzet.

KAA Gent stelde in het kader van haar communitywerking het stadion ter beschikking van dit initiatief. vzw Voetbal in de stad, onze communitywerking, faciliteert het congres.

 

vzw Voetbal in de stad krijgt de steun van deze diensten, organisaties en sponsors: