Partnerclubs Elk Talent Telt op zoek naar jeugdtrainers

Partnerclubs Elk Talent Telt op zoek naar jeugdtrainers

Het Gentse jeugdvoetbal zit in de lift: steeds meer Gentse kinderen vinden hun weg naar de verschillende Gentse voetbalclubs. De Elk Talent Telt partnerclubs zijn dan ook op zoek naar enthousiaste jeugdtrainers.

Met Elk Talent Telt willen we jeugdspelers en trainers de kans bieden om hun talenten maximaal te ontwikkelen. We willen Gentse kinderen in zo goed als mogelijke omstandigheden laten voetballen.

Ben je minstens 16 jaar en wil je bijdragen tot de ontwikkeling van de kleine en grote voetbalsterren van morgen? Geloof je in de verbindende kracht van voetbal? Stel je dan kandidaat bij één van de Elk Talent Telt partnerclubs in de buurt. Als trainer van een Elk Talent Telt club kan je ondermeer gratis deelnemen aan verschillende opleidingsinitiatieven van vzw Voetbal in de stad en kom je in een netwerk terecht waar doorgroeimogelijkheden richting interprovinciaal of elite voetbal mogelijk zijn.

Vacatures

 

 

 

 

 

 

Indien je geïnteresseerd bent in één van de openstaande vacatures, neem dan rechtstreeks contact op met de contactpersoon van de club:

HT Zwijnaarde Muilaardstraat, 9000 Gent

KVE Drongen Sint-Gerolfstraat 16, 9031 Gent

SKV Oostakker Sint-Jozefstraat, 9041 Gent

Jago Sint-Amandsberg Alfons Braekmanlaan, 9040 Gent

VSV Gent Boer Janssensstraat, 9050 Gent

SV Wondelgem Botestraat, 9032 Gent

KAA Gent Ladies Botestraat, 9032 Gent

KSCE Mariakerke Polderkenslaan, 9030 Gent

KRC Gent Zeehaven Eikstraat 85, 9041 Gent

KVV Sint-Denijssport Kleinkouterken, 9051 Gent

 

Elk Talent Telt is een project van vzw Voetbal in de stad - de communitywerking van KAA Gent, uitgevoerd in opdracht van de Stad Gent, KAA Gent en KRC Gent Zeehaven. Met de financiële steun van de Stad Gent en KAA Gent. De Elk Talent Telt clubsamenwerking krijgt ondersteuning van Telenet, Borginsole, Wilink, Etixx, Jartazi en De Gentenaar