Speel voor KAA Gent in de Grote Verkeerscup

Speel voor KAA Gent in de Grote Verkeerscup

In samenwerking met de Pro League en de Vlaamse overheid ontwikkelde de VSV (Vlaamse Stichting Verkeerskunde) De Grote Verkeerscup. De Grote Verkeerscup is een online verkeersquiz waaraanook KAA Gentsupporters kunnen deelnemen. Doe mee en loods de Buffalo's naar de eerste plaats in het verkeersklassement. Er zijn mooie KAA Gentprijzen te winnen.

Hoe meequizzen?

Deelnemen aan De Grote Verkeerscup kan van 16 oktober tot en met 30 november via www.degroteverkeerscup.be . Wie inlogt via facebook, kan bovendien een persoonlijke Panini-sticker uploaden in onze clubkleuren. Vervolgens krijg je 20 meerkeuzevragen voorgeschoteld over verkeer en mobiliteit. Per vraag krijg je 40 seconden om te antwoorden. Na elke vraag zie je meteen of je antwoord juist of fout was, en krijg je uitleg over het juiste antwoord. Een leuke manier dus om je verkeerskennis op te frissen of wat bij te leren over de nieuwe wetgeving! Als je 14/20 of meer haalt, maak je kans op een prijs van de club waarvoor je gespeeld hebt. Hiervoor moet je je adresgegevens invullen, de schiftingsvraag beantwoorden en ten slotte op de bevestigingslink klikken die naar je mailadres gestuurd wordt.

In de prijzenpot zitten onder meer voetbaltickets (wat had je gedacht?), clubgadgets en originele fluohesjes met embleem van de club. De ploeg met de hoogste gemiddelde score komt op de eerste plaats en wint De Grote Verkeerscup!

Spelers in actie!

Om De Grote Verkeerscup te promoten, nam voor KAA Gent Thomas Foket  het in een verkeersquiz op tegen zijn concurrenten. Elke week vallen een aantal spelers af. Eind november weten we dan wie de slimste voetballer van de Belgische voetbalcompetitie is. De filmpjes worden uitgezonden tijdens de live uitzendingen van de voetbalmatchen, rond de voetbalmagazines en worden gedeeld via de online mediakanalen van alle Pro League clubs.

 

De KAA Gent Foundation krijgt de steun van deze sponsors, partners en overheden: