Veel beterschap hoofdsteward Rudy!

Veel beterschap hoofdsteward Rudy!

Gisterenavond werd hoofdsteward Rudy Van Heyste na de wedstrijd tegen Zulte-Waregem aangereden tijdens het verlaten van de parking. Rudy kreeg een enorme klap te verduren en werd met zware verwondingen afgevoerd naar het UZ Gent. Hij wordt vandaag (vrijdag) geopereerd en zijn toestand is nu gelukkig stabiel. 

Wij wensen Rudy een voorspoedig en heel snel herstel toe na dit onfortuinijnlijke voorval. Iedereen die van dicht of ver bij de Buffalo-familie betrokken is, kent Rudy als een joviale en goedlachse man met het hart op de juiste plaats. Rudy Vanheyste is als hoofdsteward een bekende verschijning en wordt alom geprezen om zijn kordate maar correcte stewarding die steevast met een vleugje humor gepaard gaat. 

Zowel het bestuur, de spelers en staf als de personeelsleden van KAA Gent, maar vooral al zijn collega's en vrienden bij de stewardwerking van onze Buffalo's wensen Rudy een zeer voorspoedig herstel. 

Wij zouden onze supporters graag vragen om Rudy zelf een hart onder de riem te steken via de moderne technologie die we vandaag bijna allemaal ter beschikking hebben. Maak een filmpje met je smartphone, stuur een foto of laat gewoon een berichtje achter om Rudy beterschap te wensen. Het kan allemaal op de Facebookpagina "Kom Zere Were Rudy" die we oprichten voor hem.

Onze coach Hein Vanhaezebrouck gaf alvast het goede voorbeeld.