Stallone Limbombé voor drie seizoenen bij KAA Gent

Stallone Limbombé voor drie seizoenen bij KAA Gent

Stallone Limbombé heeft een contract voor drie seizoenen getekend bij KAA Gent. De 27-jarige flankspeler, geboren op 26 maart 1991, komt over van R Antwerp FC, waar hij zijn contract niet verlengde. 

Stallone Limbombe vertoefde in 2010 nog even in de jeugdreeksen van de Buffalo's, maar vertrok toen naar PSV Eindhoven. In 2014 kwam hij bij Antwerp terecht, waarmee hij de promotie naar de Jupiler Pro League afdwong. Ook daar wist hij zich dit seizoen door te zetten, met 6 doelpunten in 20 wedstrijden.

Michel Louwagie: "

We zijn op een punt gekomen dat er mogelijks buitenspelers op vertrekken staan, zoals Moses Simon. Met Stallone trekken we een Belgische buitenspeler aan. Daarom trekken we hem aan. 

We waren een beetje verwonderd dat andere clubs niet meer geïnteresseerd waren. Dus dank aan vader Limbombe, want we hebben nooit met Stallone zelf gesproken."

Stallone Limbombe: "Het is speciaal om hier terug te komen. Het voelt als thuiskomen. Ik ken de stad door en door. Ik ken ook nog een paar mensen van de club van vroeger. Het is leuk om hier terug te komen. De club heeft alvast een serieuze evolutie doorgemaakt. Toen ik hier vertrok, speelden we nog in het Ottenstadion, ondertussen staat hier die schitterende Ghelamco Arena. Over vroeger kan ik nog 1 ding zeggen: ik heb één verkeerde keuze gemaakt: op een bepaald moment kon ik mee met Bob Peeters naar Cercle en ik heb toen voor PSV gekozen. Je had daar toen Bakkali en Depay bij de b-ploeg. Dus ja..."