Buffalo Arena Run 2020

Buffalo Arena Run 2020

Doe op zondag 22 maart 2020 mee aan een belevingsrun voor het hele gezin in de Ghelamco Arena ten voordele van de KAA Gent Foundation en Tout Bien-Okidoki.

Programma

De Buffalo Arena Run is een recreatief loopevenement dat plaatsvindt op zondag 22 maart 2020 in en rond de Ghelamco Arena. Op het evenement zijn jong en oud welkom. Met wandel- en loopwaves is het evenement voor iedereen toegankelijk.

Het evenement start om 12u. Vanaf 13u gaan om het uur loop- of wandelwaves van start. Het parcours is 5 km lang. Deelnemers lopen de afstand die ze zelf wensen. Er is in het stadion catering en animatie voorzien. Om 18u is het evenement afgelopen.

Inschrijven

Deelnemen kost €10 (+12) en € 7 voor kinderen (-12), exclusief servicekosten. Voor leden van de Gentse Elk Talent Telt voetbalclubs geldt een voordeeltarief van € 5.  Inschrijven kan op www.buffaloarenarun.com.

Na inschrijving en betaling ontvang je een bevestigingsmail. Vanaf twee weken voor het evenement ontvang je jouw ticket. Dit breng je mee naar de Buffalo Arena Run en daar ontvang je je toegangsbandje tot het parcours.

Ten voordele van de KAA Gent Foundation en Tout Bien - Okidoki

De Buffalo Arena Run wordt georganiseerd voor het goede doel. De opbrengst wordt verdeeld tussen de  KAA Gent Foundation die voor mensen uit kansengroepen sociaal-sportieve projecten in Gent organiseert en de Gentse organisatie Tout Bien - Okidoko die werkt rond het taboe van zelfdoding. Deze organisaties verdienen ook uw steun!

Meer info

De Buffalo Arena Run wordt georganiseerd door studenten sport en bewegen van de Howest in samenwerking met de KAA Gent Foundation. Lees meer op www.buffaloarenarun.com. Of mail naar info@buffaloarenarun.be voor meer info of het antwoord op specifieke vragen.