KAA Gent Coronaproof

KAA Gent Coronaproof

Vorige week zaten de club, de supportersfederatie en Armada Ganda samen rond de tafel. Het doel? Samen bekijken hoe we als club in overleg met de supporters deze periode zonder publiek zo goed mogelijk doorkomen. Daarnaast willen we al onze 14.000 abonnees bedanken voor hun onvoorwaardelijke steun aan de club tijdens deze coronacrisis en tevens een zo goed mogelijke regeling uitwerken om hen te compenseren van zodra er terug (beperkt) publiek zou worden toegelaten in onze Ghelamco Arena. 

Abonnee? Help ons mee! 

We willen graag met de hulp van de supportersverenigingen samen tot een voorstel komen. Enerzijds om een zo eerlijk mogelijke regeling uit te werken van zodra er terug supporters in beperkte aantallen naar het stadion mogen komen en anderzijds om een zo fair en acceptabel mogelijke compensatieregeling uit te werken voor wie niet kan/mag/wil aanwezig zijn. Daarom vragen we de hulp van al onze abonnees. Wil je hierover mee beslissen, vul dan onze enquete in! Deelnemen kan tot zondagavond 16 augustus.

In de enquete staan verschillende voorstellen, elk met zijn voor- en nadelen. Wij vragen elkeen goed na te denken over wat hij/zij verkiest zodat we samen tot een zo goed mogelijke regeling kunnen komen. 

Alvast bedankt voor jullie hulp.

Vul de enquete in