Samen naar de beker!

Samen naar de beker!

Speeldag 5 - Croky Cup - 01-05-2019 om 14:30 u

Voor de bekerfinale wil de club inzetten op zoveel mogelijk collectief vervoer. Niet alleen is het beter omwille van de (beperkte) parkeermogelijkheden aan het Koning Boudewijnstadion, het is ook duurzamer én vele malen plezanter om samen met een groep blauw-witte gelijkgezinden naar Brussel af te zakken. Daarom meteen al een aantal praktische mededelingen voor iederen die in groep naar de Heizel trekt. Alle abonnees die met minstens 20 personen samen naar Brussel trekken op 1 mei, kunnen alvast een groepslijst indienen (ongeacht of zij met de bus, trein, dan wel individueel naar Brussel gaan). Aanvragen (met minimum 10 personen) ingediend voor 30 maart blijven uiteraard geldig. 

WIE KAN EEN LIJST INDIENEN?

Simpel gezegd: elke groep abonnees die uit minimum 20 personen bestaat. (Eerdere 

Groepslijsten

Omdat we weten dat heel veel groepen al begonnen zijn met het aanleggen van lijsten voor (bus)verplaatsingen, kan je hieronder onze invullijst downloaden. Om alles overzichtelijk te houden, zullen wij alleen elektronisch ingevulde lijsten aanvaarden. U dient deze uiterlijk tegen donderdag 4 april (om 18u) in te dienen. Wanneer uw lijst klaar is, kan u ze sturen naar tickets@kaagent.be met mededeling "Groepslijst + Naam Supportersclub". Hoe sneller wij uw lijst ontvangen, hoe sneller u uw bekertickets kan ontvangen.

DOWNLOAD hier uw invullijst

KLIK HIER OM UW LIJST TE VERSTUREN 

VOORWAARDEN

Ga je met de bus, dan is een BUSCOACH VERPLICHT. Alleen wie een buscoach aanduidt, krijgt een officiële pancarte met volgnummer van de club die toegang geeft tot de parkingplaats in Brussel vlakbij het fandorp. KAA Gent werkt sinds 2011 met buscoaches en dat systeem heeft zijn deugdelijkheid ondertussen meer dan bewezen.

 • Heb je geen buscoach, dan voorziet de club in een mini-opleiding (3u) op zaterdag 6/4 van 9u-12u in de Ghelamco Arena. Kandidaten kunnen zich aanmelden bij Dirk Piens.
 • Op vrijdag 26/4 om 19u vindt dan een bijeenkomst plaats voor alle buscoaches waarbij alle noodzakelijke informatie voor de wedstrijd besproken wordt.
 • voor elke ingediende buslijst, moet een buscoach aangeduid worden.

WAT MOET JE ZEKER INVULLEN?

Op het screenshot onderaan zie je alle vakken die moeten ingevuld worden.

 • Gsm & mailadres van de contactpersoon van de groep

 • Naam van de groep

 • Voorkeur voor welk vak (+reservevak)

 • Totaal aantal tickets + prijscategorie

 • NAAM & VOORNAAM van de supporter die naar de finale gaat (*)

 • ABONNEENUMMER van jouw abonnement (of van het abonnement dat jou ter beschikking is gesteld - zie *). Het abonneenummer staat linksonder op uw abonnement.

 • Mailadres van de supporter die naar de finale gaat (privé-mail aub)

 • OPMERKINGEN (wanneer nodig).(**)

(*) Het is toegelaten een abonnement ter beschikking te stellen van een medesupporter. De houder van het abonnement blijft wel ten alle tijde verantwoordelijk voor de persoon aan wie hij/zij het ter beschikking stelt.

(**) Wanneer het vak "OPMERKINGEN" invullen?

 • Sommige abonnementen staan op naam van een bedrijf. Hoewel er dan meestal meerdere abonnementen zijn, staan deze slechts op 1 (bedrijfs)naam en is er dus slechts 1 abonnementsnummer. Schrijf in dat geval bij elke abonneehouder het kaartnummer (rechtsonder op het abonnement) dat bij zijn abonnement hoort of het rijksregistratienummer van de persoon in kwestie
 • Wanneer je iemand anders' abonnement gebruikt, schrijf dit dan ook op bij de opmerkingen (bvb. abonnement van persoon X).