95'

Geel voor Gandelman na een trekfout

17-09-2023 - 20:07
95'

Een vrije trap van Kums wordt door Pletinckx tegen de eigen paal gekopt, Leuven ontsnapt!

94'

Geel voor Vlietinck na een trekfout op Fofana

17-09-2023 - 20:06
93'

Fofana dribbelt zich vrij en haalt hard uit, maar Prévot keert met de vuisten

17-09-2023 - 20:05
90'

Er worden minstens zes minuten bijgeteld

17-09-2023 - 20:02
88'

Gerkens kopt perfect naar de vrijstaande Tissoudali, maar die besluit nog over

17-09-2023 - 20:00
84'

Een hoekschop van Kums belandt bij Cuypers, die van dichtbij raak treft. De vlag gaat de lucht in voor buitenspel, de VAR bekijkt het omdat de bal nog aangeraakt wordt door een Leuvenaar, maar het doelpunt blijft geannuleerd

17-09-2023 - 19:56
81'

Schingtienne wordt vervangen door Misao

17-09-2023 - 19:53
80'

Geel voor Thorsteinsson na protest

17-09-2023 - 19:52
80'

Gandelman komt in de plaats van De Sart

80'

De Sart mikt een plaatsbal net over

77'

Banzuzi snijdt naar binnen en haalt hard uit naar de linkerhoek, maar Nardi heeft nog een geweldige redding in huis!

17-09-2023 - 19:49
77'

Dom knalt een metertje naast

74'

Geel voor Samoise na een fout op Thorsteinsson

17-09-2023 - 19:46
70'

Ricca moet geblesseerd naar de kant en wordt vervangen door Vlietinck

17-09-2023 - 19:42
69'

Tissoudali kopt een doorgekopte hoekschop naast

17-09-2023 - 19:41
68'

Ook Hjulsager mag gaan rusten, Gerkens komt erin

17-09-2023 - 19:40
68'

Tissoudali komt in de plaats van Orban

67'

Fofana komt in de plaats van Brown

17-09-2023 - 19:39
66'

Een gevaarlijke Leuvense hoekschop wordt over gedevieerd

17-09-2023 - 19:38
64'

Ook N'Dri komt erin, hij vervangt Maziz

17-09-2023 - 19:36
64'

Banzuzi komt erin voor Brunes

64'

Kiyine wordt vervangen door Thorsteinsson

62'

Een Leuvense vrije trap raakt niet meteen weg uit de Gentse zestien, maar uiteindelijk wordt het schot van Dom afgeblokt

17-09-2023 - 19:34
59'

Geel voor Maziz

17-09-2023 - 19:31
59'

Een lage schuiver van De Sart zoeft rakelings naast

57'

Een verraderlijke voorzet van Hjulsager wordt niet geraakt door Cuypers, waarna Prévot de bal kan pakken

17-09-2023 - 19:29
52'

Rust in vrede, Leo

17-09-2023 - 19:24
47'

Geel voor De Sart na een trap op de voet van Maziz

17-09-2023 - 19:19
46'

Start van de tweede helft

17-09-2023 - 19:18
45'

Met gelijke wapens de rust in ⚔️ #OhlGnt #JPL

17-09-2023 - 19:17
45'

EINDE VAN DE EERSTE HELFT - RUSTSTAND 1-1

45'

Een botsend afstandsschot van De Sart belandt naast

45'

Hjulsager legt terug op Torunarigha, maar die besluit over

44'

Een stevige uithaal van Kandouss wordt in twee tijden gepakt door Prévot

17-09-2023 - 19:16
43'

Een lage schuiver van Hjulsager gaat naast

17-09-2023 - 19:15
42'

Cuypers wordt diep in de zestien aangespeeld, maar zijn teruglegger wordt door Pletinckx nog in hoekschop gekeerd

17-09-2023 - 19:14
40'

Hjulsager rukt op en haalt uit, maar zijn schot gaat naast

17-09-2023 - 19:12
38'

Kandouss kopt een hoekschop van Kums in de korte hoek binnen: 1-1!!!

17-09-2023 - 19:10
28'

Alweer een Gentse mogelijkheid bij een doorgekopte hoekschop, maar deze keer kopt Torunarigha over

17-09-2023 - 19:00
26'

Orban reageert het meest alert op een diepe bal, maar zijn kopbal strandt in de handen van Prévot

17-09-2023 - 18:58
24'

Orban kopt een doorgekopte hoekschop tegen de netten, maar ook nu gaat de vlag omhoog wegens buitenspel

17-09-2023 - 18:56
18'

Mendyl komt te laat in op Samoise en pakt geel

17-09-2023 - 18:50
14'

Hjulsager scoort na een scherpe infiltratie van Kums, maar Kums stond heel nipt buitenspel, geen gelijkmaker dus

17-09-2023 - 18:46
7'

Brunes tikt een voorzet van Sagrado binnen: 1-0

17-09-2023 - 18:39
3'

Orban neemt een doorgekopte hoekschop meteen op de slof, maar zijn uithaal vliegt over

17-09-2023 - 18:35
2'

Torunarigha kopt een hoekschop van Kums over

17-09-2023 - 18:34
0'

Start van de wedstrijd

17-09-2023 - 18:32
0'

Vlak voor de aftrap is er een minuut stilte voor de slachtoffers van de natuurrampen in Marokko en Libië.

0'

De wedstrijd staat onder leiding van Nicolas Laforge, bijgestaan door Vito Di Vincenzo en Nicolas Maszowez. Vierde scheidsrechter is Quentin Pirard.

0'

De opstelling van OH Leuven: Prevot, Sagrado, Schingtienne, Pletinckx, Ricca, Mendyl, Dom, Kiyine, Schrijvers, Maziz, Brunes