EINDE VAN DE WEDSTRIJD - EINDSTAND 1-1 04-11-2021
Ook Urosevic gaat naar de kant, hij maakt plaats voor Lutovac 04-11-2021
87'
Menig naar de kant voor Obradovic 04-11-2021
80'
Chakvetadze zet uitstekend voor en Tissoudali treft centraal voor doel raak: 1-1!!! 04-11-2021
77'
Smiljanic valt in voor Natcho 04-11-2021
71'
Ook Bezus mag gaan rusten, Tissoudali komt in zijn plaats 04-11-2021
71'
Odjidja gaat naar de kant voor Chakvetadze 04-11-2021
71'
De Sart valt in voor Owusu 04-11-2021
66'
Urosevic mikt een schot prachtig in de rechterbovenhoek: 0-1 04-11-2021
59'
Depoitre wordt neergeduwd in de zestien, maar te weinig voor een strafschop vindt de scheidsrechter 04-11-2021
57'
Castro-Montes schiet een teruggelegde bal naar doel, Popovic met de reflex! 04-11-2021
56'
Ngadeu blokt een schot van Jojic af en in de rebound schiet diezelfde Jojic over 04-11-2021
51'
Een afstandsschot van Bezus vliegt een paar meter over 04-11-2021
46'
Start van de tweede helft 04-11-2021
45'
EINDE VAN DE EERSTE HELFT - RUSTSTAND 0-0 04-11-2021
39'
Depoitre klimt hoog bij een voorzet, maar kopt net over 04-11-2021
36'
Odjidja poort zijn tegenstander en legt knap opzij naar Owusu, maar die mist zijn schot 04-11-2021
33'
Odjidja plaatst een schot naar de linkerhoek, maar Popovic kan opnieuw redding brengen! 04-11-2021
31'
Bezus kopt een voorzet over doel 04-11-2021
28'
Natcho krult een vrije trap over de muur, maar op de linkerpaal 04-11-2021
21'
Pantic schiet uit een schuine hoek recht op Bolat 04-11-2021
18'
Odjidja laat knap lopen voor Depoitre, die zich goed doorzet voorbij Miletic en doelman Popovic verschalkt, maar Miletic liet zich vallen en krijgt de scheidsrechter mee. Het geldige doelpunt wordt afgekeurd en er is geen VAR om dat ongedaan te maken.. 04-11-2021
16'
Bolat pakt een schot van Menig klemvast 04-11-2021
15'
Castro-Montes rondt een geweldige combinatie af met een schot in de linkerbovenhoek, maar hij stond net buitenspel en wordt dus afgevlagd 04-11-2021
4'
Kums poeiert naar de rechterhoek, maar Popovic haalt de bal er nog uit! 04-11-2021
0'
Start van de wedstrijd 04-11-2021
0'
De wedstrijd staat onder leiding van de Engelsman Chris Kavanagh, bijgestaan door zijn assistenten Daniel Cook en Harry Lennard. Vierde scheidsrechter is Robert Jones. 04-11-2021
0'
De opstelling van FK Partizan: Popovic, Miletic, Vujacic, Sanicanin, Miljkovic, Jojic, Pantic, Urosevic, Menig, Gomes 04-11-2021