WK loting KAA Gent-spelers bekend

WK loting KAA Gent-spelers bekend

Vandaag vond in Moskou de WK-loting plaats. Verschillende KAA Gent-spelers die in aanmerking komen voor een WK-selectie werden daarbij ook in dezelfde poules ondergebracht!

Dylan Bronn en Ricardo Avila in poule met België

België in groep G(ent) - hopelijk met Thomas Foket in de selectie - zal het in Rusland opnemen tegen Engeland, het Tunesië van Dylan Bronn en het Panama van Ricardo Avila. 

Lovre Kalinic tegen Messi en Moses Simon in Group D

Ploegmaats Lovre Kalinic en Moses Simon in groep D nemen het met respectievelijk Kroatië en Nigeria op tegen de vorige WK-finalist Argentinië en Ijsland. 

Stefan Mitrovic tegen Neymar en Bryan Ruiz

Stefan Mitrovic, met Servië in Group E neemt het op tegen Zwitserland, het Brazilië van Neymar en het Costa Rica van een zekere Bryan Ruiz.

Yuya Kubo vs Lewandowski en James Rodriguez in poule H

Yuya Kubo zal het met Japan in groep H opnemen tegen Senegal, Polen en Colombia. Die laatste twee landen met  kleppers als Bayern-supersterren Robert Lewandowski en James Rodriguez in hun rangen. 

Afgaand op het interview dat we deze morgen hadden met onze internationals, zal alvast Stefan Mitrovic tevreden zijn (al had hij Brazilië liever wat later in het toernooi getroffen).