Zijde Geried? Bekerfinale 2022

Zijde Geried? Bekerfinale 2022
Met de bus naar Brussel  Business Tickets abonnees

Na een schitterende bekercampagne spelen we op Paasmaandag 18 april om 15u in het Koning Boudewijnstadion de finale tegen RSC Anderlecht. Ontdek hoe jij erbij kan zijn!  

VRIJE VERKOOP VANAF 4 APRIL 

Op maandag 4 april start de vrije verkoop. Vanaf 12u kun je via onze site en onze loketten (van 12u tot 18u) tickets kopen voor de bekerfinale. Per account kun je maximum 4 tickets kopen. Nog geen account? Maak hier jouw Buffalo-account aan.

KOOP TICKET(S)

PRIJZEN & STADIONPLAN

De loting heeft bepaald dat wij als thuisploeg zullen aantreden. Dit houdt in dat we tribune 3 & 4 helemaal blauw-wit zullen kleuren. 

OVERZICHT VOORRANGSPERIODE BEKERTICKETS

GROEPEN VANAF 20 PERSONEN TOT EN MET 23 MAART

Groepen abonnees vanaf 20 personen konden zich organiseren. Vanzelfsprekend vormden de clubs aangesloten bij de Supportersfederatie hiervan de basis.

De afgewerkte lijst werd ten laatste op 23 maart 2022 doorgestuurd worden naar fans@kaagent.be met als onderwerp: "Groepsformulier + Naam van de groep".

ONLINE VERKOOP VOOR INDIVIDUELE ABONNEES VAN 28 TOT EN MET 31 MAART

De abonnees die zich niet groepeerden en dus geen gebruik maken van het groepsformulier, kregen ook de kans om hun ticket aan te kopen. Deze abonnees konden vanaf 28 maart tot en met 31 maart terecht op onze ticketingpagina of aan onze loketten. 

BUSINESS

Voor onze trouwe Business Partners zijn er een aantal vakken in Tribune 3 voorbehouden. Ook zij kunnen in ieder geval rekenen op het aantal tickets dat overeenstemt met het aantal Business Seats dat ze hebben in onze Arena. Verdere communicatie en de uitgewerkte hospitality formules worden volgende week bekendgemaakt. Business Partners die zich via het groepsformulier wensen in te schrijven voor reeds beschikbare tickets in Tribune 3 of 4, kunnen dit uiteraard wel al doen.

SUPPORTERS MET EEN BEPERKING

Kaarten voor de plaatsen voor supporters met een rolstoel en voor supporters met een visuele beperking die gebruik wensen te maken van audiodescriptie, zullen kunnen worden aangekocht bij de KAA Gent Foundation.

ALLE INFO

 

TUUPE NAAR DEN HEIZEL

Om abonnees de mogelijkheid te bieden om samen, in hetzelfde vak, de wedstrijd bij te wonen, zetten we zoveel mogelijk in op collectieve preregistratie. Alle abonnees die met minstens 20 personen samen willen zitten, werden verzocht om uiterlijk tegen woensdag 23 maart, het onderstaande groepsformulier in te dienen (ongeacht of zij met de bus, trein, of individueel naar Brussel gaan). We proberen zo goed mogelijk rekening te houden met de opgegeven voorkeurvakken. Wanneer we meerdere aanvragen voor hetzelfde vak ontvangen zullen we volgens first come first served werken.

ORGANISEER UW VERVOER PER BUS EN NEEM EEN BUSCOACH MEE

Wij raden u ten zeerste aan om uw verplaatsing per bus te maken. Wie dat doet, zal gebruik kunnen maken van de parking waarover de club beschikt aan de heizel en hoeft zich dus enkel op de wedstrijd te concentreren. Ook individuele supporters kunnen aansluiten bij een bus, die door de club via vaste partner Keolis zal worden ingelegd. De reserveringstool hiervoor zal binnenkort opengesteld worden. 

Let wel, ga je met de bus, dan is een buscoach verplicht. Alleen wie een buscoach aanduidt, krijgt een officiële pancarte met volgnummer van de club die toegang geeft tot de parkingplaats in Brussel.  
Gelieve de naam van de coach dan ook in te vullen op het formulier. 

 • Heb je geen buscoach, dan voorziet de club in een mini-opleiding (3u) op 26 maart van 9u00 tot 12u00 in de Ghelamco Arena. Kandidaten kunnen zich via mail aanmelden via Dirk Piens (organisatie.dirk@kaagent.be).
 • Op vrijdag 15 april om 19u00 vindt, opnieuw in de Ghelamco Arena een bijeenkomst plaats voor alle buscoaches waarbij alle noodzakelijke informatie voor de wedstrijd besproken wordt.

WAT MOET JE ZEKER INVULLEN?

Algemeen:

 • Naam van de groep

 • Naam contactpersoon

 • Gsm & e-mailadres van de contactpersoon van de groep

 • Naam buscoach

 • Voorkeur van vak (+reservevak)

Gegevens abonnement: 

 • Abonneenummer + Kaartnummer. We vragen specifiek het kaartnummer omdat een abonneenummer hetzelfde kan zijn voor verschillende abonnementen. 

Gegevens van supporter die effectief naar de finale gaat:

 • Voornaam + naam  + e-mailadres + telefoonnummer + geboortedatum.

 • Indien van toepassing: naam van de abonnee waarvan je het abonnement gebruikt. 
  Het is dus toegelaten een abonnement ter beschikking te stellen van een medesupporter. De houder van het abonnement blijft wel te allen tijde verantwoordelijk voor de persoon aan wie hij/zij het ter beschikking stelt. Uiteraard kan een persoon slechts één keer voorkomen als supporter die effectief naar de finale gaat

HOE GA JE TE WERK?

 1. Hieronder kan je ons groepsformulier, met ook Beker Marchandise downloaden. Om alles overzichtelijk te houden, zullen wij alleen elektronisch ingevulde lijsten aanvaarden.

  Download groepsformulier
   
 2. Stuur het afgewerkte formulier ten laatste 23 maart 2022 door naar fans@kaagent.be met als onderwerp: "Groepsformulier + Naam van de groep".

PRAKTISCHE INFO

Onze dienst ticketing contacteert u zodra de tickets beschikbaar zijn voor afhaling. Enkel tickets die vooraf of aan de loketten zelf afgerekend worden, zullen meegegeven worden

Openingsuren loketten

BEKER MARCHANDISE

In het bestand vind je onder het tweede tabblad 'Beker Marchandise' een bestelformulier. De periode voor het indienen van een groepsbestelling Beker Marchandise loopt tot en met 27 maart 2022.
U wordt gecontacteerd door de Fanshop wanneer de volledige groepsbestelling klaarligt.
Betalen kan ter plaatse met gepast cash geld of met bancontact.

Bij een bestelling vanaf 20 sjaals geniet u van een korting van 10%. Korting enkel geldig op de bekersjaal. Korting wordt verrekend aan de kassa niet in de file.


Vragen?

Contacteer ons via fans@kaagent.be