Met uw steun ontwikkelt de KAA Gent Foundation zich ook in de komende jaren als een sociaal-innovatieve ondernemer in een waarden gedreven kader, met een duurzame impact ten voordele van mens en samenleving in een Gentse stedelijke context.

GIFTEN

Geef de KAA Gent Foundation een duwtje in de rug en steun zo de werking van onze organisatie. Elke gift is welkom op rekeningnummer IBAN BE76890234135395 met BIC VDSPBE91 van vzw Voetbal in de stad met vermelding gift. De KAA Gent Foundation beschikt helaas niet over de wettelijke mogelijkheid om fiscale attesten voor giften uit te reiken.

TROOPER

Wanneer je online aankopen doet kan je de KAA Gent Foundation steunen zonder dat het jou een cent kost. Bij elke online aankoop bij één van meer dan 600 partnershops gaat er een percentje van jouw aankoopbedrag naar de KAA Gent Foundation. Ga naar www.trooper.be. Kies voor de KAA Gent Foundation. Doe je aankopen. Het kost jou niets en je helpt ons. Doen!

Partnerschappen voor bedrijven

   A. Main Partner € 13.500/jaar   

Je wordt de hoofdsponsor van de KAA Gent Foundation.

Return: logo op elke communicatie, visibiliteit/uitnodiging op alle publieksmomenten (4 personen), logo op de shirts van de community coaches/vrijwilligers/stagiairs (borst), logo op shirt maatschappelijke voetbalteams (borst), uitnodiging wedstrijdmomenten specifiek gericht op de werking van de KAA Gent Foundation (2 x jaar/4 personen), 3 rondleidingen/jaar in de Ghelamco Arena onder leiding van onze stadiongidsen (3 x 25 personen).

   B. Strategic Partner € 7.500/jaar   

Keuze tussen:

Sports-4-Development partner (exclusiviteit)

Je wordt partner van alle sociaal-sportieve projecten van de KAA Gent Foundation en steunt zo 600 Gentenaars uit kansengroepen actief in de Buffalo Dance Academy, Wandelvoetbal, Buurtvoetbal, Buffalo League Omnisport, Gantoise Plantrekkers (daklozenvoetbal), Geestige Buffalo’s (voetbal voor mensen met psycho-sociale beperking).

Return: logo op elke communicatie met betrekking op sociaal-sportieve projecten, logo op shirt van alle maatschappelijke voetbalteams (schouder), logo op shirts van community coaches/vrijwilligers/stagiairs (schouder), visibiliteit/uitnodiging op publieksmomenten, uitnodiging wedstrijdmoment met info specifiek gericht op sociaal-sportieve projecten (1 x jaar/4 personen), rondleiding in de Ghelamco Arena onder leiding van een stadiongids, met specifieke aandacht voor sports-for-development (1 x 25 personen).

Accessibility partner (exclusiviteit)

Je wordt partner van de werking van de KAA Gent Foundation om van de Ghelamco Arena een integraal toegankelijk voetbalstadion te maken voor personen met een beperking.

Return: logo op elke communicatie met betrekking tot de toegankelijkheid van de Ghelamco Arena voor supporters met een beperking, naming rights blindentribune, realisatie één concreet project in samenspraak (vb. initiatieven rond autismevriendelijk stadion, realisatie prikkelarme ruimte, investeringen techniek/infrastructuur,…), visibiliteit/uitnodiging op publieksmomenten (2 personen), logo op kledij van de vrijwilligers die supporters met een beperking begeleiden op wedstrijddagen, uitnodiging wedstrijdmoment met info specifiek gericht op toegankelijkheid (1 x jaar/4 personen), rondleiding in de Ghelamco Arena onder leiding van een stadiongids, met specifieke aandacht voor toegankelijkheid (1 x 25 personen).

Neighbourhood partner (exclusiviteit)

Je wordt partner van de werking van de KAA Gent Foundation in de buurt Nieuw Gent-Steenakker en steunt Wijkhuis Bij Pino en alle buurtgerichte activiteiten.

Return: logo op elke communicatie met betrekking tot de werking in de buurt (met o.m. Wijkhuis Bij Pino), visibiliteit/uitnodiging op publieksmomenten (2 personen), logo op shirts community coaches/vrijwilligers Wijkhuis Bij Pino (schouder), uitnodiging wedstrijdmomenten met infomoment specifiek gericht op de werking in de buurt (1 x jaar/4 personen), ontmoetingsmoment/teambuilding in de buurt (1 x jaar/6 personen), rondleiding in de Ghelamco Arena onder leiding van een stadiongids, met specifieke aandacht voor de werking in de buurt (1 x 25 personen).

Heritage partner (exclusiviteit)

Je wordt partner van de publiekswerking van de KAA Gent Foundation en steunt de uitbouw van het archief en de erfgoedcollectie van KAA Gent, de gidsenwerking in de Ghelamco Arena en de ontwikkeling van het feestjaar 125 jaar voetbal in Gent (2024) en 125 jaar KAA Gent (2025).

Return: logo op elke communicatie met betrekking tot de publiekswerking, visibiliteit /uitnodiging op publieksmomenten (2 personen), uitnodiging op wedstrijdmoment met infomoment specifiek gericht op de publiekswerking (1 x jaar/4 personen) , logo op shirt stadiongidsen (schouder), 2 rondleidingen/jaar in de Ghelamco Arena onder leiding van stadiongidsen met specifieke aandacht voor de geschiedenis, het erfgoed en de collectie van KAA Gent (2 x 25 personen).

   C. Project Partner € 2.500/jaar   

  • Gantoise Plantrekkers, voetbal voor dak- en thuislozen
  • Wandelvoetbalteam, senioren
  • Pleintjesvoetbalteam, jongeren
  • Geestige Buffalo’s, voetbal voor mensen met psycho-sociale problematiek

Je wordt partner van één van de sociaal-sportieve voetbalteams van de KAA Gent Foundation

Return: shirtsponsor (buik) van één van het maatschappelijke voetbalteams naar keuze, vermelding in elke projectcommunicatie, visibiliteit en uitnodiging (2 personen) op projectgebonden publieksmomenten, ontmoetingsmoment/teambuilding met gekozen project (1 x/jaar), 1 rondleiding/jaar in de Ghelamco Arena met aandacht voor het gekozen project (1 x 25 personen)

   D. Supporter € 500/jaar  

Je steunt de KAA Gent Foundation.

Return: vermelding op de sponsorpagina op de website van de KAA Gent Foundation,  uitnodiging (2 personen) op de KAA Gent Fandag en op bijzondere publieksgerichte activiteiten van de KAA Gent Foundation.

 

ACTIES

Door het organiseren van een eigen actie of evenement ten voordele van vzw Voetbal in de stad kan je geld inzamelen en help je ons onze projecten realiseren. Er zijn vele soorten acties te bedenken, rond de verschillende thema’s waarrond vzw Voetbal in de stad actief is. Heb je een idee voor een fondsenwerving? Contacteer ons. We bespreken graag welke ondersteuning wij jou kunnen bieden. Enkel acties officieel gekend door KAA Gent en de KAA Gent Foundation kunnen ten voordele van vzw Voetbal in de stad worden georganiseerd.

INFO EN CONTACT

contact@kaagentfoundation.be

vzw Voetbal in de stad
Ottergemsesteenweg Zuid 808,
9000 Gent
RPR Gent
Ondernemingsnummer/BTW-nummer: 0823.319.370
Rekeningnummer: IBAN BE76 8902 3413 5395  BIC VDSPBE91

Alle bedragen zijn exclusief btw. Het is mogelijk overeenkomsten voor meerdere seizoenen af te sluiten.

 

De KAA Gent Foundation bedankt haar partners voor de steun: