Met uw steun ontwikkelt de KAA Gent Foundation zich ook in de komende jaren als waarden gedreven en een sociaal-innovatieve ondernemer met een duurzame impact.

Lees hier de brochure Partnerschappen KAA Gent Foundation 2023-2024

GIFTEN

Geef de KAA Gent Foundation een duwtje in de rug en steun zo de werking van onze organisatie. Elke gift is welkom op rekeningnummer IBAN BE76890234135395 met BIC VDSPBE91 van vzw Voetbal in de stad met vermelding 'gift'. De KAA Gent Foundation beschikt helaas niet over de wettelijke mogelijkheid om fiscale attesten voor giften uit te reiken.

TROOPER

Wanneer je online aankopen doet kan je de KAA Gent Foundation steunen zonder dat het jou een cent kost. Bij elke online aankoop bij één van meer dan 600 partnershops gaat er een percentje van jouw aankoopbedrag naar de KAA Gent Foundation. Ga naar www.trooper.be. Kies voor de KAA Gent Foundation (vzw Voetbal in de stad). Doe je aankopen. Het kost jou niets en je helpt ons. Doen!

Partnerschappen voor bedrijven

De KAA Gent Foundation biedt jou als partner heel wat mogelijkheden. Je wordt main partner, strategic partner, project partner of supporter van onze organisatie en krijgt hiervoor heel wat terug.

Strategic Partner

Accessibility & Inclusion partner (exclusiviteit)

Je wordt partner van de KAA Gent Foundation en maakt van de Planet Group arena een integraal toegankelijk voetbalstadion  voor personen met een beperking en werkt mee aan inclusie en gelijke kansen voor iedereen via de ondersteuning van beleidswerk rond racisme en non-discriminatie.

Elk Talent Telt (exclusiviteit)

Je wordt partner van de KAA Gent Foundation en werkt met 14 Gentse voetbalclubs samen om meer jongeren meer voetbalkansen te geven. De KAA Gent Foundation beleidt de Elk Talent Telt voetbalclubs in hun sportieve en maatschappelijke rol. De clubs gaan aan de slag rond thema's als diversiteit, transparante bestuurscultuur en vrijwilligerswerking.

Neighbourhood partner (exclusiviteit)

Met KAA Gent als betrokken buur maakt de KAA Gent Foundation van activiteiten in de buurt Nieuw Gent-Steenakker een prioriteit.  Je steunt alle buurtgerichte activiteiten: Buffalo League, Buffalo Dance Academy en koffiebar Bij Pino in De Serre.

Partner Publiekswerking, Erfgoed en Geschiedenis (exclusiviteit)

Je wordt partner van de publiekswerking van de KAA Gent Foundation en steunt de uitbouw van het archief en de erfgoedcollectie van KAA Gent, de erfgoedwerking rond KAA Gent en de gidsenwerking in de Planet Group arena en de ontwikkeling van het feestjaar 125 jaar voetbal in Gent (2024) en 125 jaar KAA Gent (2025).

Project Partner

Buurtvoetbal (exclusiviteit)

Je steunt de buurtvoetbalwerkingen van de KAA Gent Foundation in Nieuw Gent-Steenakker Street Wise Nieuw Gent en in de wijk Watersportbaan WSB Street en draagt je steentje bij tot de uitbouw van het Gentse buurtvoetbalnetwerk Street League 9000.

Wandelvoetbal (exclusiviteit)

Je steunt de wandelvoetbalwerkingen van de KAA Gent Foundation rond het Zuidpark, aan de Watersportbaan en in de Rabotwijk en draagt je steentje bij tot de uitbouw van het Gentse Wandelvoetbalnetwerk.

Gantoise Plantrekkers (exclusiviteit)

Je steunt de oudste meer-dan-voetbal-werking van de KAA Gent Foundation: een reïntegratieproject voor Gentenaars die om welke reden ook worden buitengesloten uit de samenleving.

Geestige Buffalo's (exclusiviteit)

Je steunt onze maatschappelijke voetbalwerking voor mensen die kampen met een psycho-sociale problematiek, een door de Vlaamse Overheid erkende duurzame G-sportwerking.

Lees hier de brochure Partnerschappen KAA Gent Foundation 2023-2024

Supporter

De KAA Gent Foundation streeft er naar om het verschil te maken voor zo veel mogelijk Gentenaars. Hoe meer steun we krijgen, hoe groter onze impact. Als supporter wordt je vriend van de KAA Gent Foundation en help je ons deze impact te realiseren. 

ACTIES

Door het organiseren van een eigen actie of evenement ten voordele van de KAA Gent Foundation kan je geld inzamelen en help je ons onze projecten realiseren. Heb je een idee voor een fondsenwerving? Contacteer ons! We bespreken graag welke ondersteuning wij jou kunnen bieden. Enkel acties officieel gekend door KAA Gent en de KAA Gent Foundation kunnen ten voordele van vzw Voetbal in de stad worden georganiseerd.

INFO EN CONTACT

contact@kaagentfoundation.be

vzw Voetbal in de stad
Ottergemsesteenweg Zuid 808,
9000 Gent
RPR Gent
Ondernemingsnummer/BTW-nummer: 0823.319.370
Rekeningnummer: IBAN BE76 8902 3413 5395  BIC VDSPBE91

Alle bedragen zijn exclusief btw. Het is mogelijk overeenkomsten voor meerdere seizoenen af te sluiten.

 

De KAA Gent Foundation bedankt haar partners voor de steun