De collectie van de Buffalo's

In 2017 kreeg de KAA Gent Foundation op opdracht een archief en collectie rond KAA Gent op te bouwen. Alles wat het verhaal van KAA Gent vertelt, wordt sindsdien door de KAA Gent Foundation verzameld, in kaart gebracht en bijgeounden. Foto's, tijdschriften, vaandels, relatiegeschenken, truitjes,.... De erfgoedcollectie van de KAA Gent Foundation telt intussen honderden items. De KAA Gent Foundation staat er voor garant dat het erfgoed van de club in Gentse handen blijft, goed wordt bewaard en mee beheerd wordt door de KAA Gentsupporters.

Via Instagram @erfgoed_arag_kaag wordt de collectie zichtbaar gemaakt.

Indianenverhalen

De grote en kleine verhalen vertellen de geschiedenis van KAA Gent. Waar komt het logo vandaan? Waarom is KAA Gent den AGEE? Waar in de stad heeft KAA Gent sinds 1900 haar wedstrijden gespeeld? Welke markante statistieken hebben we intussen verzameld? Via Twitter @arag_kaag krijg je cijfers en verhalen uit de boeiende geschiedenis van onze club.

Meer weten?

Heb je thuis zelf archiefstukken die je wil toevertrouwen aan de collectie? Wil je meer info over dingen die je op zolder vond? Voor vragen, suggesties en meer toelichting kan je ons contacteren via: erfgoed@kaagentfoundation.be

De KAA Gent Foundation bedankt haar partners voor de steun: