Elk Talent Telt Clubsamenwerking

In Gent werken alle voetbalclubs samen om meer jongeren meer kansen te geven. Die samenwerking heet Elk Talent Telt.

Ek Talent Telt is een sociaal-sportieve samenwerking tussen alle Gentse voetbalclubs met een jeugdwerking en bestaat sinds 2014. Het partnerschap is gebaseerd op vertrouwen, respect en solidariteit.

De KAA Gent Foundation is de draaischijf van het partnerschap en begeleidt de Gentse voetbalclubs in hun sportieve en hun maatschappelijke rol.

Rond thema's als diversiteit, transparante bestuurscultuur en vrijwilligerswerking gaan de clubs samen aan de slag. Met opleidingen voor trainers en clubbestuurders wordt gewerkt aan het versterken van de clubs. De werkthema's werden gebundeld in een Charter dat door alle Elk Talent Telt-clubs werd ondertekend.

Zo laten we 3500 Gentse kinderen en jongeren in een veilige omgeving groeien als mens en als voetballer. Dat is de missie van Elk Talent Telt.

Elk Talent Telt Ondersteuningsfonds

KAA Gent is solidair met alle Gentse lokale voetbalclubs. Elk seizoen opnieuw wordt €75.000 verdeeld onder de Elk Talent Telt-clubs. De middelen worden aan de hand van een subsidiereglement verdeeld door de KAA Gent Foundation.

15 Gentse Elk Talent Telt partnerclubs

Alle Gentse lokale voetbalclubs met een jeugdwerking zijn partner van Elk Talent Telt: Hou ende Trou Zwijnaarde, JAGO Sint Amandsberg, KAA Gent Ladies, KAA Gent, KRC Gent, KVE Drongen, KVV Sint-Denijssport, KSCE Mariakerke, SKV Oostakker, Standaard Muide, SV Wondelgem, VSV Gent, FC Rooigem, VC Zwijnaarde en KFC Sint-Kruis-Winkel.

Meer over Elk Talent Telt?

Meer over de werking KAA Gent Foundation?

Elk Talent Telt is een project van de KAA Gent Foundation, in opdracht van de Stad Gent en KAA Gent. Met de steun KAA Gent, de Stad Gent en van vdk bank, strategisch partner van de KAA Gent Foundation.

Met de logistieke steun van Craft en Printville.

De KAA Gent Foundation bedankt haar partners voor de steun