Nieuws

Filters tonen
Foundation

KAA Gent Referee Academy recruteert

De KAA Gent Foundation werft opnieuw jongens en meisjes voor de Referee Academy. Niet alleen jonge voetballers maar ook jonge scheidsrechters kunnen ambiëren om ooit de Champions League te halen. Wij zijn dan ook op zoek naar gemotiveerde jongens en meisjes tussen 14 en 18 jaar die interesse hebben in het leiden van wedstrijden.

Bekijk volledig nieuwsbericht
Foundation

Plezier op de halvastenfoor

Zondag tegen Club Brugge beginnen de Play-Offs en is het terug bittere ernst maar gisteren op de foor was er nog tijd voor plezier en leuke momenten samen met de supporters tijdens Buffalodag, het jaarlijkse bezoekje van onze A-kernspelers aan de Halfvastenfoor op het Sint-Pietersplein. Selfies met de spelers, samen op de achtbaan of in de botsauto's met je favoriete Buffalo, het kon allemaal. Zoals steeds werden er ook oliebollen gebakken én gegeten en sloten de spelers traditiegetrouw af met een wedstrijdje om te zien wie van hen het hardst tegen een boksbal kan meppen (hint: het was een van onze keepers...)

Geniet hieronder nog eens van de fotospecial en de video die we inblikten.

Bekijk volledig nieuwsbericht
Foundation

Buffalodag Halfvastenfoor: woensdag 27 maart 2019

Op woensdag 27 maart om 16u30 komen de KAA Gent spelers naar de Halfvastenfoor op het Sint-Pietersplein. Een uur lang nemen ze de tijd om hun supporters te begroeten.

Kom je die dag met je supporterskaart of getooid in blauw-wit, dan krijg je bovendien 30% korting op alle attracties. Wie weet, kun je met je favoriete Buffalo op de botsauto's of op de foto!

Buffalodag is een organisatie in samenwerking van Stad Gent met KAA Gent Foundation. Alle info over de foor: www.stad.gent/halfvastenfoor

Bekijk volledig nieuwsbericht
Foundation

Fundraiser "Voetbal is kunst" op 21 december

Naar aanleiding van de wedstrijd KAA GENT – CERCLE BRUGGE op VRIJDAG 21 DECEMBER worden in de VIP LOUNGE (1ste verdieping) een tiental schilderijen van kunstenaar Amaury De Cocqueau tentoongesteld én verkocht voor het goede doel. Ook aanwezig is Bashir Abdi, Olympisch atleet & ambassadeur van Sportaround

Fundraiser t.v.v. Sportaround en KAA Gent Foundation

Amaury De Cocqueau stelt zijn werken gratis ter beschikking van Sportaround en de KAA GENT Foundation. De opbrengst van de verkoop gaat naar het omnisportproject dat Sportaround en KAA Gent foundation samen doen in Nieuw-Gent: de Buffalo League.

SPORTAROUND, een organisatie die streeft naar sportmogelijkheden voor iedereen, naar integratie en ontwikkelingsmogelijkheden door middel van sport. Want sport en beweging in het algemeen bevorderen de lichamelijke en fysieke gezondheid van zowel kinderen als volwassenen. Door te sporten voel je je beter in je vel, ben je gezonder, kweek je zelfvertrouwen, ontdek je talenten, bouw je een vriendengroep op en leer je omgaan met winst en verlies!

SPORTAROUND organiseert daarom bijvoorbeeld naschoolse bewegingslessen in en rond Gent tegen een lage kostprijs. Vijf jaar geleden startte men in twee scholen, vandaag is men wekelijks actief in 50 Gentse scholen.

In samenwerking met lokale sportclubs en met de Sportdienst Gent zijn omnisportclubs opgericht. Een trajectbegeleider zoekt voor de kinderen een sportclub in de buurt, contacteert de juiste mensen en zorgt voor financiële ondersteuning. Tijdens de zomerperiode worden de Gentse pleintjes geregeld bezocht met de SPORTKAR, een bakfiets met sportmateriaal!

Schilderijenverkoop op 21 december tussen 18 en 23u!

Om dat allemaal te realiseren is er geld nodig. KAA Gent draagt nu zijn steentje bij door een schilderijenverkoop te organiseren op 21 december. Van 18 uur tot en met 23 uur kunnen geïnteresseerde partners in de VIP LOUNGE de schilderijen bekijken en kopen! 

  • What’s my color - olieverf op MDF, 297 x 210 cm - 2500 euro
  • Angry me - olieverf op hout, spijkers en touw, 70 x 70 cm - 250 euro
  • Basketter - olieverf op MDF, 300 x 150 cm - 800 euro
  • 3D Christelijk kruis - olieverf op christelijk kruis - 200 euro
  • Manneke Pis VS Louis XV - Acryl op canvas: 160 x 100 cm - 150 euro
  • Tennisser - olieverf op MDF, 250 x 142 cm - 800 euro
  • Portret tricolor 1 - olieverf op hout (diep paars, blauw, roze), 60 x 60 cm - 100 euro
  • Portret tricolor 2 - olieverf op hout, 60 x 60 cm (magenta, paars, oranje) - 100 euro
  • What now?  - olieverf op MDF, 140 x 100cm - 300 euro

Bekijk volledig nieuwsbericht