Nieuws

Filters tonen
Foundation

KAA Gent: samen tegen racisme en discriminatie

Naar aanleiding van de racistische commentaren op een TikTok video van de U9 van KAA Gent geven we hieronder een overzicht van de initiatieven die KAA Gent en de KAA Gent Foundation sinds 2009 ondernemen in de strijd tegen racisme en discriminatie.  Jong KAA Gent heeft geen fijne avond beleefd tegen Heist. Onze beloften verloren met 0-2 in een wedstrijd die ontsierd werd door overtredingen. Coach Emilio Ferrera stond voor een lastige opdracht, want hij kon voor deze wedstrijd geen beroep doen op enkele vaste waarden.

Bekijk volledig nieuwsbericht
Foundation

Kerstactie Pro League: Younited Belgium

De shirts gedragen tijdens de wedstrijd KAA Gent-Standard van vrijdagavond worden geveild ten voordele van Younited Belgium, de sociale partner van de Pro League.Jong KAA Gent heeft geen fijne avond beleefd tegen Heist. Onze beloften verloren met 0-2 in een wedstrijd die ontsierd werd door overtredingen. Coach Emilio Ferrera stond voor een lastige opdracht, want hij kon voor deze wedstrijd geen beroep doen op enkele vaste waarden.

Bekijk volledig nieuwsbericht
Foundation

Villa Sporza: KAA Gent Foundation in de kijker

De slotaflevering van Villa Sporza zette de werking van de KAA Gent Foundation in de kijker.  "De KAA Gent Foundation is De Warmste Week, maar dan 52 weken in een jaar". Hein Vanhaezebrouck, Villa Sporza (VRT) Jong KAA Gent heeft geen fijne avond beleefd tegen Heist. Onze beloften verloren met 0-2 in een wedstrijd die ontsierd werd door overtredingen. Coach Emilio Ferrera stond voor een lastige opdracht, want hij kon voor deze wedstrijd geen beroep doen op enkele vaste waarden.

Bekijk volledig nieuwsbericht
Foundation

KAA Gent Foundation start met omstaandertrainingen voetbal

Als je als supporter, ouder, trainer of speler geconfronteerd wordt met racisme of discriminatie op of rond het voetbalveld, wat doe je dan? Tijdens een omstaandertraining leer je hoe best reageert. Want niet reageren is geen optie meer.Jong KAA Gent heeft geen fijne avond beleefd tegen Heist. Onze beloften verloren met 0-2 in een wedstrijd die ontsierd werd door overtredingen. Coach Emilio Ferrera stond voor een lastige opdracht, want hij kon voor deze wedstrijd geen beroep doen op enkele vaste waarden.

Bekijk volledig nieuwsbericht
Foundation

Werelddag Dementie 2022: WZC Domino op bezoek

Aan de vooravond van Werelddag Dementie ontvingen we 25 bewoners van woonzorgcentrum Domino in de Ghelamco Arena.Jong KAA Gent heeft geen fijne avond beleefd tegen Heist. Onze beloften verloren met 0-2 in een wedstrijd die ontsierd werd door overtredingen. Coach Emilio Ferrera stond voor een lastige opdracht, want hij kon voor deze wedstrijd geen beroep doen op enkele vaste waarden.

Bekijk volledig nieuwsbericht
Foundation

Eén op vier Buffalo's komt met de fiets naar het stadion

Tijdens de wedstrijd KAA Gent - R Antwerp FC kwam één op vier KAA Gentsupporters met de fiets naar de wedstrijd. Met 3317 fietsende Buffalo's bevestigt KAA Gent haar status als grootste wielerclub van het land.Jong KAA Gent heeft geen fijne avond beleefd tegen Heist. Onze beloften verloren met 0-2 in een wedstrijd die ontsierd werd door overtredingen. Coach Emilio Ferrera stond voor een lastige opdracht, want hij kon voor deze wedstrijd geen beroep doen op enkele vaste waarden.

Bekijk volledig nieuwsbericht
Foundation

Een toegankelijke ploegvoorstelling op het Sint-Baafsplein

De Stad Gent investeert in maatregelen om de ploegvoorstelling op het Sint-Baafsplein op maandag 18 juli ook toegankelijk te maken voor Buffalo's met een beperking.Jong KAA Gent heeft geen fijne avond beleefd tegen Heist. Onze beloften verloren met 0-2 in een wedstrijd die ontsierd werd door overtredingen. Coach Emilio Ferrera stond voor een lastige opdracht, want hij kon voor deze wedstrijd geen beroep doen op enkele vaste waarden.

Bekijk volledig nieuwsbericht
Foundation

Uit in Gent? Bezoek de Ghelamco Arena!

Op zoek naar een uitstap voor het hele gezin? Deze zomer is het opnieuw mogelijk het voetbalstadion van KAA Gent te bezoeken. Je steunt er bovendien de KAA Gent Foundation mee.Jong KAA Gent heeft geen fijne avond beleefd tegen Heist. Onze beloften verloren met 0-2 in een wedstrijd die ontsierd werd door overtredingen. Coach Emilio Ferrera stond voor een lastige opdracht, want hij kon voor deze wedstrijd geen beroep doen op enkele vaste waarden.

Bekijk volledig nieuwsbericht
Foundation

Geestig Sporten in de Ghelamco Arena

De eerste editie van Geestig Sporten was een schot in de roos. Bijna 300 deelnemers werkten aan veerkracht via sport en bewegen in het mooiste voetbalstadion van het land.Jong KAA Gent heeft geen fijne avond beleefd tegen Heist. Onze beloften verloren met 0-2 in een wedstrijd die ontsierd werd door overtredingen. Coach Emilio Ferrera stond voor een lastige opdracht, want hij kon voor deze wedstrijd geen beroep doen op enkele vaste waarden.

Bekijk volledig nieuwsbericht