Nieuws

Filters tonen
Vacature

Vacature: verantwoordelijke social media

  Het Buffalo Talent Center is op zoek naar een gedreven social media verantwoordelijke. Ken jij alles van Instagram, videocreatie en heb je een passie voor voetbal? Dan is dit iets voor jou! DE VACATURE Deze vacature kadert in het aanwerven van een VERANTWOORDELIJKE SOCIAL MEDIA (betreft een part-time takenpakket) binnen de jeugdafdeling van KAA Gent. JOUW FUNCTIE In de hoedanigheid van verantwoordelijke social media neem je de volgende taken voor je rekening: Je bent hét aanspreekpunt binnen het Buffalo Talent Center wat betreft social media. Je bent verantwoordelijk voor de strategische uitwerking én de operationele opvolging van een sociale mediaplanning. Je zet mee de grote lijnen uit wat betreft de sociale mediaplatformen binnen BTC. Je bent verantwoordelijk voor de opvolging van bestaande content (wedstrijdaankondigingen, wedstrijduitslagen, nationale selecties, ...). Je bent medeverantwoordelijk voor de creatie van nieuwe content. Je maakt rapporteringen op over de huidige stand van zaken en analyseert deze om toekomstige content hierop af te stemmen. Je rapporteert op vastgelegde overlegmomenten met de collega’s social media. Je legt een digitale databank aan met foto’s & video’s. Je stuurt stagiars, teambegeleiders en andere interne partijen aan wat betreft contentcreatie. JOUW PROFIEL Je bent flexibel op gebied van beschikbaarheden (vb. wedstrijddagen s’avonds/weekend). Je bent communicatief sterk en legt makkelijk contacten. Je bent een teamplayer, maar kan ook autonoom werken. Je beschikt over de nodige creativiteit. Ervaring met social media tools is een vereiste. KANDIDATUREN Ben jij de gemotiveerde en gedreven verantwoordelijke social media die wij zoeken? Stel dan uw kandidatuur bij Sven Vannerom (sven.vannerom@kaagent.be) uiterlijk woensdag 17 november 2021. Ik ben de social media verantwoordelijke die je zoekt!

Bekijk volledig nieuwsbericht
Vacature

Teambegeleiders gezocht

KAA Gent Jeugd is op zoek naar enkele voetballiefhebbers die als teambegeleider wensen te fungeren bij onze jeugdploegen, dit vanaf de start van het nieuwe voetbalseizoen 2018-2019. Interesse, gebeten door de voetbalmicrobe, Buffalo in hart en nieren? Meer info hieromtrent kan je verkrijgen bij Frank De Leyn via jeugd.admin@kaagent.be of telefonisch op 0472/772 443.

Bekijk volledig nieuwsbericht
Vacature

Chauffeurs gezocht

Door de groei van de club moet KAA Gent op zoek naar extra chauffeurs. Wie vrij en/of gepensioneerd is, een voetbalhart heeft en kan functioneren in een team, moet nu reageren! Vanaf 22 juli 2019 wil onze club gemotiveerde chauffeurs aanwerven op basis van een maandelijkse verloning. De opdrachten zijn zeer divers: Jonge talenten vervoeren (school-oefencentrum-station-internaat) Beloften vervoeren (hotel-appartement-oefencentrum) Wanneer moet je rijden? Op werkdagen: ’s morgens en/of ’s avonds (je rijdt niet elke dag) Op zondag (af en toe) Profiel Flexibel zijn Beschikken over Rijbewijs B In team kunnen werken Kunnen omgaan met jonge voetballers Interesse? Neem contact op met Luc Dhaenens via scouting@kaagent.be

Bekijk volledig nieuwsbericht