Nieuws

Filters tonen
Vacature

KAA Gent zoekt nog commerciële medewerkers

KAA Gent is in enkele jaren tijd uitgegroeid tot één van de topclubs van het land en ook op commercieel vlak blijft de club stappen zetten. Daarom zoekt ons commercieel team nog enkele nieuwe medewerkers! Wat verwachten we? Je bent jong, dynamisch en flexibel. Je brengt de commerciële opportuniteiten binnen en buiten onze regio maximaal in kaart. Je bent klaar om de diverse commerciële formules van de club te verkopen. Je bent goed op de hoogte van e-commerce en digitale ontwikkelingen. Je vindt het belangrijk om de digitale content van de club te vermarkten. Je kunt je vlot en correct uitdrukken in het Nederlands, Engels en Frans. Enige commerciële ervaring in een sportclub is een pluspunt. Wat bieden we? Een uitdagende job binnen een gedreven commercieel team voor een correcte verloning. De details bespreken we wanneer je uitgenodigd wordt voor een gesprek. Iets voor jou? Zie jij jezelf als onze nieuwe commercieel medewerker? Mail je CV en motivatiebrief naar Patrick Lips (patrick@kaagent.be). Ik stel me kandidaat!

Bekijk volledig nieuwsbericht
Vacature

Chauffeurs en leerkrachten gezocht

Door de groei van het Buffalo Talent Center zijn we op zoek naar chauffeurs in en rond regio Kortrijk en Moeskroen en leerkrachten Frans-Nederlands en Engels-Nederlands. Is één van deze vactures iets voor jou? Bekijk hieronder wie we zoeken en stuur jouw kandidatuur door! VACATURE: CHAUFFEURS  Wie vrij en/of gepensioneerd is (geen flexijob), een voetbalhart heeft en kan functioneren in een team, kan nu reageren! Wij willen namelijk een wervingsreserve van gemotiveerde chauffeurs aanleggen zodat op het moment dat er een concrete vraag is wij onmiddellijk kunnen schakelen. Jouw functie Jonge talenten vervoeren (school-oefencentrum-station-internaat) Beloften vervoeren (hotel-appartement-oefencentrum) De busjes zijn coronaproof aangepast Wanneer moet je rijden? Op werkdagen: ’s morgens en/of ’s avonds (je rijdt niet elke dag) Op zondag (af en toe) Jouw profiel Flexibel zijn Beschikken over Rijbewijs B In team kunnen werken Kennis van Nederlands en Frans Kunnen omgaan met jonge voetballers Kandidatuur Neem contact op met Luc Dhaenens via scouting@kaagent.be DIT IS IETS VOOR MIJ! VACATURE: LEERKRACHTEN Samen met het Buffalo Talent Center zijn we op zoek naar LEERKRACHTEN FRANS-NEDERLANDS & LEERKRACHTEN ENGELS-NEDERLANDS in functie van een taalbad in de maand augustus binnen de jeugdafdeling van KAA Gent. Het taalbad vindt plaats van dinsdag 16 augustus donderdag 25 augustus. De lessen vinden plaats op maandag, dinsdag en donderdag van 10u tot en met 17u. Jouw functie Je bereidt Franstalige spelers voor op instroom in het Nederlandstalig onderwijs. Je bent beschikbaar op maandag, dinsdag & donderdag. Je bereidt zelfstandig een les & cursus voor. Je rapporteert aan de trajectbegeleider omtrent de evolutie van de spelers. Jouw profiel Je bent leerkracht met ervaring of volgt stage binnen het secundair onderwijs Je bent dynamisch en straalt energie uit. Je bent een echte teamplayer, maar kan ook autonoom werken. Je bent positief ingesteld en draagt op die manier bij aan een goeie sfeer. Je bent communicatief sterk en beschikt over een goede basiskennis Frans en/of Engels. Je bent een rolmodel op vlak van discipline, stiptheid en werkafspraken. Kandidatuur Ben jij de gemotiveerde en gedreven stagiair(e) leerkracht die wij zoeken? Stel dan zo snel mogelijk jouw kandidatuur bij Sven Vannerom (sven.vannerom@kaagent.be). DIT IS IETS VOOR MIJ!

Bekijk volledig nieuwsbericht
Vacature

KAA Gent zoekt talent

Samen met onze jeugdafdeling, het Buffalo Talent Center, zijn we op zoek naar talenten om ons team te versterken. Hieronder vind je alle openstaande vacatures terug. Is er één op jouw lijf geschreven? Stel je kandidaat en ondersteun de nieuwe generatie jonge Buffalo's tijdens hun opleiding! Bij interesse of bijkomende vragen in één van de vacatures mag u contact opnemen met sven.vannerom@kaagent.be VACATURES  Leerkrachten Frans/ Nederlands #COBW #BUFFALOTALENTCENTER

Bekijk volledig nieuwsbericht
Vacature

Vacature Content Creator

Het Buffalo Talent Center en KAA Gent zijn op zoek naar een gedreven content creator. Ken jij alles van Instagram, TikTok, videocreatie en heb je een passie voor voetbal? Dan is dit iets voor jou! DE VACATURE Dit is een vacature voor een CONTENT CREATOR van 20u per week. Je werkt 12u binnen de jeugdafdeling van KAA Gent en 8 uur in functie van de A-kern. JOUW FUNCTIE Je denkt mee met het mediateam van KAA Gent.  Je maakt van onze (jeugd)spelers echte ambassadeurs van het merk KAA Gent. Je weet welke content gaat scoren en hoe we de algoritmes de baas kunnen zijn. Instagram en TikTok hebben geen geheimen voor jou. Je gaat actief op zoek naar creatieve content.   Je bent hét aanspreekpunt binnen het Buffalo Talent Center wat betreft social media. Je bent verantwoordelijk voor de opvolging van bestaande content (wedstrijdaankondigingen, wedstrijduitslagen, nationale selecties, ...). JOUW PROFIEL Je bent goed met beeld, begrijpt hoe een feed op instagram eruit moet zien en bent thuis in het editen van video’s voor Tik Tok en reels voor instagram. Je leeft en ademt social media, het is een ware passie en je bent altijd mee met de populairste hashtags, de nieuwste trends en de verschillende algoritme-updates. Je hebt een neus voor nieuwe trends binnen de voetbalwereld. Je werkt vlot zelfstandig en in team en je hebt goede communicatievaardigheden Je bent flexibel (vb. wedstrijddagen s’avonds/weekend). Je bent communicatief sterk en legt makkelijk contacten. KANDIDATUREN Ben jij de gemotiveerde en gedreven contrent creator die wij zoeken? Stel dan uw kandidatuur bij Sven Vannerom (sven.vannerom@kaagent.be). Ik ben de content creator die je zoekt!

Bekijk volledig nieuwsbericht
Vacature

Vacature boekhoudkundig en administratief talent

Onze club zoekt ter versterking van het financieel departement een boekhoudkundig-administratief medewerker. Het betreft een full time of 4/5e betrekking. Onder leiding van de financieel directeur zal je samen met je collega’s instaan voor de optimale werking van de financiële afdeling. TAKENPAKKET Bijstand verlenen bij opmaak en opvolgen van de algemene en analytische boekhouding; Opvolging debiteurenbeheer: facturatie en betalingen van klanten; Assistentie bij de maandelijkse procedures: bepalen van de omzet, de variabele en vaste kosten, analyse van de verschillen, bepalen van de provisies, deelnemen aan het opstellen van de balans en de resultatenrekening; Controle en voorbereiding van de btw-aangiften; Voorbereiding van de budgetten; Beheer van de inventarissen van vaste activa en de inventarissen van de voorraad, vergelijking met de boekhouding; Assistentie bij loonadministratie: premieberekeningen, afhoudingen, contracten jobstudenten,…; Administratief beheer van de Licentiedossiers en rapportering aan KBVB en Pro League: opstellen van brieven, aanleveren van boekhoudkundige documenten en statistieken en archiveren van de dossiers; Opvolging van diverse ad hoc opdrachten. JOUW PROFIEL Minimum een Bachelor diploma in een economisch-boekhoudkundige richting; Minstens 5 jaar ervaring in een boekhoudafdeling; Expertise in operationele boekhouding en periodieke afsluitingen; Spreekt Nederlands, kennis van Engels en Frans is een pluspunt; Zeer goede beheersing van Excel en van het bredere Office-pakket;  Flexibel, stressbestendig en een echte teamplayer;  Nauwgezet, hands-on en oplossingsgericht. ONS AANBOD Een uitdagende, afwisselende job; Een stabiele werkomgeving in één van de belangrijkste voetbalclubs in België; Werken in een file arme omgeving, gemakkelijk bereikbaar via R4 – E17 en E40, buiten het centrum van Gent; Een salarispakket in overeenstemming met ervaring en competenties. BEN JIJ DE PERSOON DIE WE ZOEKEN? Stel je kandidaat en stuur je motivatie en bijhorend CV voor 26/05/2022 naar Fin.dir@kaagent.be met als onderwerp B-A Talent. Ik ben jullie B-A Talent! 

Bekijk volledig nieuwsbericht
Vacature

Vacature coach 5v5

KAA Gent biedt met het Buffalo Talent Center (BTC) een structuur en jeugdwerking aan waarin talentvolle jongeren de kans krijgen om zich, onder begeleiding van inhoudelijke experts, sportief volledig te ontplooien met het oogmerk door te kunnen ontwikkelen richting het 1ste elftal.  KAA Gent blijft zijn jeugdopleiding verder moderniseren en professionaliseren. Teneinde de vooropgestelde doelen te bereiken is de club steeds op zoek naar bekwame mensen die bereid zijn een engagement op te nemen om de doelstellingen van de club mee te helpen bereiken. DE VACATURE Deze vacature kadert in het aanwerven van een COACH 5v5 binnen de jeugdafdeling van KAA Gent. JOUW FUNCTIE Als Coach 5v5 neem je volgende taken in de onderbouw voor jouw rekening: Geven van 3 trainingen per week Begeleiden van 1 wedstrijd op zondagvoormiddag Verzorgen van communicatie naar ouders, coördinator onderbouw en TVJO. Bijhouden van de administratie via het online spelervolgsysteem Bijwonen van maandelijkse trainersvergaderingen van de onderbouw Evalueren van de spelers en hun persoonlijk ontwikkelingsplan opmaken en opvolgen JOUW PROFIEL Je bent in het bezit van een UEFA-B licentie (of bent bereid die te halen) Je kan pedagogisch, positief en gemotiveerd omgaan met kinderen Je hebt een hart voor het jeugdvoetbal. Je hebt een geweldige drive en toont de juiste attitude   Je houdt rekening met de leefwereld van jonge spelertjes Je bent een teamplayer Je beschikt over de nodige creativiteit Ervaring in het elite-jeugdvoetbal strekt tot aanbeveling KANDIDATUREN Ben jij de gemotiveerde administratief verantwoordelijke jeugdopleiding die wij zoeken? Stel dan zo snel mogelijk jouw kandidatuur bij TVJO Frederik De Schrijver (frederik.deschrijver@kaagent.be). Ik stel me kandidaat!

Bekijk volledig nieuwsbericht
Vacature

Vacature Teammanager BTC

Samen met het Buffalo Talent Center zijn we op zoek naar een Teammanager binnen de jeugdafdeling in kader van het seizoen 2021-2022. Het gaat om zowel de onderbouw (U9 t.e.m. U12) als de bovenbouw. Meer weten? Lees de volledige vacature hieronder.  JOUW FUNCTIE In de hoedanigheid van teammanager neem je de volgende taken voor je rekening: Je speelt een centrale rol in de communicatie tussen team en vereniging. Je bent een aanspreekpunt voor spelers en ouders op trainingen/wedstrijden. Je staat in voor de organisatie van de wedstrijdkledij op de wedstrijddag. Je zorgt voor een correcte afhandeling van wedstrijdformulieren op de wedstrijddag. Je volbrengt enkele administratieve taken in ondersteuning van de coach/jeugdsecretariaat. Je zorgt, in afwezigheid van een Referee Ambassador, voor de opvang van de scheidsrechter. Je draagt bij tot een algemene positieve sfeer rondom het team. JOUW PROFIEL Je bent beschikbaar op zaterdagvoormiddag, -namiddag of zondagvoormiddag en kan minstens 1x per week op training zijn. Je bent dynamisch en straalt energie uit. Je bent een echte teamplayer, maar kan ook autonoom werken. Je bent positief ingesteld en draagt op die manier bij aan een goeie sfeer.Je bent communicatief sterk en legt makkelijk contacten. Je bent een rolmodel op vlak van discipline, stiptheid en werkafspraken. Je beschikt over ervaring in de begeleiding van minderjarigen. VERLONING Aantrekkelijke financiële verloning.  Mogelijkheid tot bijwonen van wedstrijden 1ste elftal. KANDIDATUREN Ben jij de gemotiveerde en gedreven teammanager die wij zoeken? Stel dan uw kandidatuur bij Sven Vannerom (sven.vannerom@kaagent.be) uiterlijk maandag 11 april 2022. Ik stel me kandidaat!

Bekijk volledig nieuwsbericht
Vacature

Vacature Boekhoudkundig Medewerker

KAA Gent zoekt ter versterking van zijn financieel departement een administratief - boekhoudkundig medewerker. Onder leiding van de financieel directeur zal je samen met je collega’s instaan voor de optimale werking van de financiële afdeling. TAKENPAKET Inboeken van leveranciers facturen en creditnota’s; Voorbereiden en  afhandelen van de betalingsbestanden aan leveranciers; opstellen van de verkoopfacturen voor onze horeca  en voetbalactiviteiten; betalingen van klanten opvolgen; verwerken van de bankverrichtingen: in- en uitgaande betalingen boeken; Bijstand verlenen aan de algemene en analytische boekhouding; boekhoudkundige klassementen verzorgen; op wedstrijddagen bijstaan in de werking van de oplaadpunten; Assistentie aan de ticketing afdeling; diverse ad hoc opdrachten. PROFIEL Graduaat of Bachelor diploma in een boekhoudkundig- administratieve richting; Sterke interesse in boekhouding en cijfers; Je bent administratief sterk en je werkt nauwkeurig; Een eerste ervaring in een boekhoudafdeling is een pluspunt; Je beheerst Nederlands, kennis van Engels en Frans is een pluspunt; Je kan zeer goed overweg met Excel het bredere Office-pakket;  Flexibel, stressbestendig en een echte teamplayer;  Je bent nauwgezet, hands-on en oplossingsgericht. Snel inzetbaar AANBOD Een uitdagende, afwisselende job; Een stabiele werkomgeving in één van de belangrijkste voetbalclubs in België; Werken in een file arme omgeving, gemakkelijk bereikbaar via R4 – E17 en E40, buiten het centrum van Gent; Een salarispakket in overeenstemming met ervaring en competenties. Interesse in deze job? Stel je kandidatuur door het opsturen van je motivatie en bijhorend CV voor 20/02/2022 naar fin.dir@kaagent.be met als onderwerp “kandidatuur A-B Medewerker”. Ik ben de kandidaat die je zoekt!

Bekijk volledig nieuwsbericht
Vacature

Vacature: Administratief Verantwoordelijke Jeugd Opleiding

Onze jeugdopleiding, het Buffalo Talent Center, is op zoek naar Administratief Verantwoordelijke voor onze Jeugdopleiding (AVJO). Ben jij organisatorisch sterk en kan je ervoor zorgen dat alles op wieltjes verloopt op het BTC, dan ben jij misschien de M/V die we zoeken. DE VACATURE Deze vacature kadert in het aanwerven van een fulltime ADMINISTRATIEF VERANTWOORDELIJKE binnen de jeugdafdeling van KAA Gent. JOUW FUNCTIE In de hoedanigheid van Administratief Verantwoordelijke Jeugdopleiding (AVJO) neem je volgende taken voor jouw rekening: Coördinatie planning trainingen & wedstrijden Coördinatie transport spelers Beheer spelervolgsysteem Beheer contact- & persoonsgegevens trainers, medewerkers, spelers, ouders Databeheer Buffalo Talent Center COVID-verantwoordelijke Communicatie afspraken en/of protocollen naar tegenstanders Stockbeheer klein trainingsmateriaal JOUW PROFIEL Je hebt een bachelor- of masterdiploma in het sport- en/of office management. Je bent een organisatorisch talent en administratief sterk. Je bent flexibel op gebied van beschikbaarheden (avonden/weekend). Je bent communicatief sterk en legt makkelijk contacten. Je bent een teamplayer, maar kan ook autonoom werken. Je beschikt over de nodige creativiteit. Je hebt een goede kennis van NL-FR-ENG. Je hebt een gezonde interesse in ICT en technologie. Ervaring in het elite-jeugdvoetbal strekt tot aanbeveling KANDIDATUREN Ben jij de gemotiveerde administratief verantwoordelijke jeugdopleiding die wij zoeken? Stel dan uiterlijk vrijdag 25 februari 2022 jouw kandidatuur bij TVJO Frederik De Schrijver Ik stel me kandidaat

Bekijk volledig nieuwsbericht