Nieuws

Filters tonen
Buffalo Kids

Buffalo Kids Club 2022-2023

Buffalo ben je niet voor even, maar voor je hele leven! Slaat je hart blauw en wit en ben je jonger dan 13 jaar? Word dan nu lid van de Buffalo Kids Club. Iedereen tussen 0 en 12 jaar kan lid worden van de Buffalo Kids Club. Eens lid geniet je één seizoen lang van volgende voordelen.  VOORDELEN:  Kids Club Lidkaart  Kids Club sjaal, op te halen in de Fanshop  10% korting in de Fanshop op vertoon van de lidkaart Mogelijkheid tot oplopen met de spelers bij een thuiswedstrijd Uitnodiging voor KIDS Club events: Open training in het oefencomplex Persreporter voor een dag in combinatie met een stadionrondleiding in de Ghelamco Arena Communie- of lentefeestfoto's in de Ghelamco Arena Uitnodiging om minstens één thuiswedstrijd gratis bij te wonen  PRAKTISCH  Vul het het inschrijvingsformulier in en betaal €12 per kind. Hiermee blijf je het hele seizoen lang lid van de Kids Club. Een medewerker brengt je via mail op de hoogte zodra het welkomstpakket kan afgehaald worden in de fanshop. Huidige leden blijven dit seizoen nog gratis lid. Vanaf volgend seizoen zal je van ons een mailtje ontvangen om je lidmaatschap te verlengen. SCHRIJF JE HIER IN                    

Bekijk volledig nieuwsbericht
Buffalo Kids

Doe mee aan onze Kidijongle Challenge

Samen met Kidibul organiseren wij voor al onze jonge Buffalo's de Kidijongle Challenge! Jongleer zoveel mogelijk afwisselend met links en rechts, post jouw video in de comments op Facebook of stuur hem door via DM op Instagram en misschien win jij een gesigneerd shirt!  De wedstrijd loopt tot 28 april. Doe mee en waag jouw kans!  Klik hier om jouw video op Facebook te posten! 

Bekijk volledig nieuwsbericht
Buffalo Kids

De Sint Drive-In in de Ghelamco Arena!

Dat je de Sint niet zou kunnen zien door corona? Niets van dat in de Ghelamco Arena, want daar houden we op zaterdag 5 december de Sint Drive-In!  Lees er alles over op de site van de Sint Drive-in en schrijf je in via de knop hieronder! Kom naar de Sinterklaas Drive In! 

Bekijk volledig nieuwsbericht
Buffalo Kids

Neem jouw communiefoto's in de Ghelamco Arena

Net als de voorgaande jaren zijn alle communicanten ook dit seizoen welkom voor hun communie - of lentefoto's. Droom jij ervan om ook eens op de bank te zitten of wil je een stoere foto in de kleedkamer? Schrijf je dan nu in voor de fotosessie op maandag 24 februari (krokusvakantie) van 14u tot 17u, telkens in 3 tijdsloten: van 14u tot 15u, van 15u tot 16u en van 16u tot 17u. Inschrijven doe je via het invulformulier onderaan de pagina. We houden een bepaalde maximumcapaciteit aan zodat iedereen een leuke namiddag kan beleven en op een ontspannen manier zijn of haar foto's kan maken. ​Zoals steeds gebeurt dat in aanwezigheid van onze mascottes Ben en Mel. Met andere woorden: hoe sneller u inschrijft, hoe beter!  Inschrijven kan door het invulformulier hieronder in te vullen. Eens alle inschrijvingen ontvangen zijn en de verdeling gemaakt, sturen we nog een bevestigingsmail met daarop het uur van inschrijving. Iedereen zal op verschillende plaatsen foto's kunnen nemen: bij de dugout in de kleedkamer in de perszaal in de business seats van Tribune 1 Nog enkele belangrijke weetjes: Per inschrijving laten we maximaal 3 personen toe (inclusief de communicant en de fotograaf).  Er is geen fotograaf van KAA Gent aanwezig om communiefoto's te trekken. Er zijn geen spelers aanwezig. Wil je de fotosessie niet starten met een lege maag? Ga vooraf even langs in de Buffalo Bistro. Die is elke weekdag geopend van 11u30 tot 14u. Ook de fanshop zal uitzonderlijk open zijn op maandag 24 februari vanaf 12u. Tot binnenkort!

Bekijk volledig nieuwsbericht
Buffalo Kids

Communie/Lentefeest-foto's op 5 en 7 maart

Ook dit seizoen zijn alle Buffalo Kids die hun communie doen of een lentefeest vieren terug welkom in de Ghelamco Arena voor hun foto's.  Net als de voorgaande jaren zijn er verschillende data waaruit je kan keizen. Dit jaar vinden de sessies plaats op dinsdag 5 maart en donderdag 7 maart (krokusvakantie), telkens tussen 14u en 17u (er zijn elke middag 3 tijdslots: van 14u tot 15u, van 15u tot 16u en van 16u tot 17u. Inschrijven doe je via het invulformulier onderaan de pagina. We houden een bepaalde maximumcapaciteit aan zodat iedereen een leuke namiddag kan beleven en op een ontspannen manier zijn of haar foto's kan maken. ​Zoals steeds gebeurt dat in aanwezigheid van onze mascottes Ben en Mel. Met andere woorden: hoe sneller u inschrijft, hoe beter!  Inschrijven kan door het invulformulier hieronder in te vullen. Eens alle inschrijvingen ontvangen zijn en de verdeling gemaakt, sturen we nog een bevestigingsmail met daarop het uur van inschrijving. Iedereen zal op verschillende plaatsen foto's kunnen nemen: bij de dugout in de kleedkamer in de perszaal in de business seats van Tribune 1 Nog enkele belangrijke weetjes: Per inschrijving laten we maximaal 3 personen toe (inclusief de communicant en de fotograaf).  Er is geen fotograaf van KAA Gent aanwezig om communiefoto's te trekken. Wie dat wenst, kan voor de fotosessies iets eten in de Buffalo Bistro . Die is elke weekdag geopend van 11u30 tot 14u. Tot binnenkort!

Bekijk volledig nieuwsbericht
Buffalo Kids

Een leuke Buffalo Kids Fandag

Woensdagnamiddag verzamelden duizenden jonge Buffalosupporters in de Ghelamco Arena voor de KAA Gent kids fandag. Ze konden er een open training van de A-ploeg bijwonen en op de promenade konden ze zich uitleven bij een gevarieerd aanbod aan standen met animatie. Ze konden ook in het stadion op verkenning op plaatsen waar ze normaal niet mogen komen, zoals de kleedkamers, de loges, de persruimte, ... Als klap op de vuurpijl kwamen spelers en sportieve staf naar de promenade om de supporters te onmoeten. Massa's handtekeningen werden uitgedeeld en ook het aantal selfies met de spelers was niet te tellen. Was je er zelf bij op de fandag? Dan vind je jezelf misschien wel terug in onze fotospecial! Foto's: Belga Image

Bekijk volledig nieuwsbericht
Buffalo Kids

Nog enkele plaatsen voor de Communie- en Lentefeestfotosessies!

Ook dit jaar geeft KAA Gent aan onze Buffalo Kids de mogelijkheid om communie -en lentefeestfoto's te maken in de Ghelamco Arena. Op dit moment zijn er nog 50 vrije plaatsen. De fotosessies zullen plaatsvinden op zaterdag 3 februari en op woensdag 4 april (paasvakantie) en telkens tussen 13u30 en 16u30 georganiseerd worden. Onze mascottes Ben en Mel zijn er alvast bij op woensdag 4/4!  We houden een bepaalde maximumcapaciteit aan zodat iedereen een leuke namiddag kan beleven en op een ontspannen manier zijn of haar foto's kan maken. Met andere woorden: hoe sneller u inschrijft, hoe beter!  Inschrijven kan door het invulformulier hieronder in te vullen. Eens alle inschrijvingen ontvangen zijn en de verdeling gemaakt, sturen we nog een bevestigingsmail met daarop het uur van inschrijving. Iedereen zal op verschillende plaatsen foto's kunnen nemen: bij de dugout in de kleedkamer in de perszaal in de business seats van Tribune 1 Nog enkele belangrijke weetjes: Per inschrijving laten we maximaal 3 personen toe (inclusief de communicant en de fotograaf).  Er is geen fotograaf van KAA Gent aanwezig om communiefoto's te trekken. Wie dat wenst, kan voor de fotosessies iets eten in de Buffalo Bistro . Die is elke weekdag geopend van 11u30 tot 14u. Hopelijk tot binnenkort!

Bekijk volledig nieuwsbericht
Buffalo Kids

Buffalo Kids te gast op training

Vorige week werden alle leden van de Buffalo Kids Club uitgenodigd om een training bij te wonen van de eerste ploeg. Ze kregen allen een goodiebag van Kidibul aangeboden en genoten met volle teugen in de aanwezigheid van hun helden.

Bekijk volledig nieuwsbericht
Buffalo Kids

Buffalo Kids Reporter Louis-Daichi interviewt Yuya Kubo

Na de thuismatch tegen Charleroi ontvingen we een mailtje van Buffalo Kid Louis-Dacihi Lukito. In een leuke video vroeg hij ons of we konden helpen om zijn grote droom waar te maken: zijn idool Yuya Kubo in het Japans interviewen. Zo gezegd, zo gedaan en ondanks zijn drukke schema maakte Yuya graag tijd vrij voor zijn kleine superfan. Het resultaat ziet u straks hieronder! Buffalo Kids Reporter Louis-Daichi interviewt Yuya Kubo

Bekijk volledig nieuwsbericht