We gaan opnieuw Europa in! Na een spannende partij in Genk trekken de Buffalo's aan het langste eind. Andrew Hjulsager bekroonde zijn basisplaats met een werelddoelpunt. De Deen krulde de bal van op twintig meter heerlijk in de bovenhoek. Het was nog nagelbijten, maar KAA Gent trekt voor het tiende jaar op rij Europa in. HIGHLIGHTS

Bekijk volledig nieuwsbericht
๐Ÿ”Ž  Voorbeschouwing KAA Gent - STVV Members

๐Ÿ”Ž Voorbeschouwing KAA Gent - STVV

De laatste wedstrijd van de Europe Play-Offs én de laatste thuiswedstrijd van het seizoen. Het wordt meteen ook de laatste keer dat Hein Vanhaezebrouck als coach op de bank zal plaatsnemen in de Planet Group arena. Hij blikt alvast vooruit op de wedstrijd tegen STVV.  Bekijk hier wat er nog allemaal te doen is. Ben jij er ook bij zaterdag? TICKETS KAA GENT - STVV VOORBESCHOUWING

๐ŸŽฌ Samenvatting KAA Gent - KVC Westerlo Members

๐ŸŽฌ Samenvatting KAA Gent - KVC Westerlo

De Buffalo's kregen het niet cadeau van de Kemphanen. Westerlo toonde zich vaak de betere ploeg. Na amper een minuut kwamen ze op voorsprong. Slechter beginnen kon haast niet, maar de Gentenaren maakten op drie minuten twee doelpunten. Westerlo zette er nog de gelijkmaker tegenover waardoor we de rust in gingen met een gelijke stand. Invaller Julien De Sart schilderde de eindstand op het scorebord met een rake knal. Bekijk hier de samenvatting.

๐ŸŽฌ Samenvatting STVV - KAA Gent Members

๐ŸŽฌ Samenvatting STVV - KAA Gent

De Buffalo's hadden het niet gemakkelijk op het veld van Sint-Truiden. Toch was het Tarik Tissoudali die de score opende in Haspengouw voor rust. Het twintigste doelpunt voor de Marokkaanse international over alle competities heen. Na rust was het wachten op echte kansen. In het slotkwartier nam Matisse Samoise een hoekschop voor zijn rekening. In een tijd vond hij Stefan Mitrovic die de bal binnenkopte. Eindstand: 0-2.

๐ŸŽฌ Samenvatting OH Leuven - KAA Gent Members

๐ŸŽฌ Samenvatting OH Leuven - KAA Gent

De Buffalo's begonnen goed aan de wedstrijd maar het was de thuisploeg die eerst tot scoren kwam. Mathieu Maertens knalde de bal tussen de palen. Twee minuten later schoot Matias Fernandez-Pardo de gelijkmaker tegen de netten. Voor rust maakte Maertens zijn tweede van de avond na een knappe draai. Het scorebord wijzigde niet meer in de tweede helft. Eindresultaat: 2-1 en dus de eerste nederlaag voor KAA Gent in de Europe Play-Offs.