Nieuws

Filters tonen
🎬 Samenvatting Standard de Liège - KAA Gent Members

🎬 Samenvatting Standard de Liège - KAA Gent

Geen prettige avond op Sclessin. Wat goed begon met een doelpunt van Tarik Tissoudali werd snel uitgewist door een rode kaart en een dol kwartier van Standard na rust. Matisse Samoise verzachtte de pijn nog met een doelpunt, maar het mocht niet baten. Herbekijk hier alle belangrijke fases uit Standard - KAA Gent. HIGHLIGHTS

Bekijk volledig nieuwsbericht
🎬 Samenvatting RSCA - KAA Gent Members

🎬 Samenvatting RSCA - KAA Gent

In het Lotto Park werd tegen RSCA gestreden op speeldag 24 van de competitie. De Buffalo's hadden het balbezit, maar Anderlecht zette vlak voor rust een penalty om. In de tweede helft was het wachten tot het laatste kwartier. Julien De Sart knalde een afvallende bal perfect binnen maar de VAR riep scheidsrechter Laforge naar het scherm voor een voorafgaande fout van Kandouss. Geen doelpunt oordeelde de ref en zo bleef het 1-0 in het voordeel van paars-wit.  HIGHLIGHTS

Evaluatie mercato en vooruitblik #ANDGNT Members

Evaluatie mercato en vooruitblik #ANDGNT

Komend weekend staat speeldag 24 in de Jupiler Pro League op het programma. De troepen van Hein Vanhaezebrouck trekken naar het Lotto Park. In de persconferentie blikte de coach vooruit op de match tegen RSC Anderlecht en gaf hij samen met CEO Michel Louwagie toelichting bij de afgelopen wintermercato.  PERSCONFERENTIE

🎬 Samenvatting STVV - KAA Gent Members

🎬 Samenvatting STVV - KAA Gent

Een match om snel te vergeten. De Buffalo's verloren met tien man met 4-1 op het veld van Sint-Truiden. Pieter Gerkens opende de score na een rake plaatsbal, maar na rust volgden doelpunten van Zahiroleslam (2) en Koita (2). BEKIJK DE HIGHLIGHTS