Nieuws

Filters tonen
Supporters

Haal uw Buffalo Watch nu in de fanshop!

Als enige officiële dealer biedt JUWELIER VAN BIGNOOT u de kans om uw supportersgevoel voortdurend te beleven dankzij het prachtige Buffalo Watch, sinds kort ook te koop in onze fanshop! De Buffalo Watch is een kwaliteitsvol Zwitsers uurwerk dat door Van Bignoot in samenwerking met Swiss Military Hanowa werd ontwikkeld.

Buffalo Watch

U kan kiezen tussen een karaktervol "BUFFALO SUPPORTERSUURWERK" voor iedereen (m/v en kinderen) gemaakt uit volkern-staal, waterdicht tot 100m, schokvrij en bezet met krasvrij saffier glas, anti-allergisch en met twee jaar internationale waarborg. (€ 169,- voor de Buffalo Watch met rubberen band en €189,- voor de Buffalo Watch met stalen band.)

De "LIMITED EDITION CHRONOGRAAF"

Van de Limited Edition chronograaf bestaan slechts 250 exemplaren. Uiteraard met alle gekende basis opties en daarbovenop met een BETROUWBARE CHRONOGRAAF. Zo volgt u zelf de juiste speeltijd! Elk uurwerk is gepresenteerd in een prachtige box, met 3 bijhorende banden in staal, blauw leder en in de "BUFFALO BLAUWE "gummy band, (volledig anti-allergisch). Prijs €299.

Alles is te bezichtigen en te verkrijgen in de winkel in de Mageleinstraat 6 te Gent (09/225 87 38),  online of in de KAA Gent fanshop!

Bekijk volledig nieuwsbericht
Supporters

Word jij onze FIFA 19 eSporter?

Ben je grote fan van FIFA 19 en supporter van KAA Gent? Super want dan ben jij diegene die we zoeken om onze club te vertegenwoordigen in de Proximus ePro League! Grijp je kans om de eerste FIFA-kampioen van België te worden, schrijf je in voor de Proximus ePro League en kies KAA Gent als favoriete ploeg!

Deelnemers vanaf 16 jaar (amateurs of professionals) kunnen zich hieronder inschrijven voor de onlinetoernooien van KAA Gent in de ePro League. Inschrijven kan tot en met 20 oktober!

Schrijf je hier in!

(inschrijven doe je met je Playstation Network account)

Word jij Belgisch kampioen met KAA Gent? 

Elke supporter krijgt de kans om voor ons te spelen en om Belgisch kampioen te worden. Bovendien zullen vanaf speeldag 22 van de officiële kalender van de Jupiler Pro League een aantal wedstrijden en hoogtepunten van het Proximus ePro League kampioenschap worden uitgezonden op de platformen van Proximus en van de Pro League.

Organisatie van de competitie

De inschrijvingen voor het seizoen 2018-2019 gebeuren via www.proximus-esports.be. Het toernooi verloopt in 4 fasen:

 1. Kwalificaties: op 4 november en 1 december vinden de kwalificatierondes plaats om voor KAA Gent de vier beste FIFA 19 spelers te kiezen.
 2. Selectie: uit de 4 beste spelers kiezen we wie uiteindelijk onze officiële vertegenwoordiger wordt. 
 3. Kampioenschap: Onze KAA Gent-eSporter neemt het op tegen de 15 spelers van de andere eersteklassers
 4. Play-Offs: de beste 6 spelers gaan naar de Play-offs waar ze het opnemen tegen elkaar en de professionele esporters van de eersteklasseclubs. De winnaar mag zichzelf de officiële Belgische FIFA-kampioen noemen! 

Wacht niet langer en waag je kans!

Bekijk volledig nieuwsbericht
Supporters

Buffalo Kids Fandag op 12 september

De jaarlijkse fandag is samen met de technische staf vastgelegd op woensdag 12 september tussen 14u en 17u30. Het programma bestaat uit 3 luiken:

14u - 15u30: Open training

Maak de voorbereiding op de wedstrijd tegen STVV mee en zie onze spelers van dichtbij in actie!

16u - 17u30: Fans' time!

Nog geen selfie of handtekening met jouw favoriet? Onze coaches en spelers wachten op jou aan verschillende standjes!

14u - 17u30 - Fancy Fair op de promenade

Vanaf 14 kan je doorlopend terecht op onze Fancy Fair op de promenade. Een waar paradijs voor de Buffalo Kids met leuke standjes, originele challenges en plezante spelletjes.

Maak kennis met de Supportersfederatie KAA Gent, Buffalo Indians, de KAA Gent Ladies en de KAA Gent Foundation. Neem ook een kijkje achter de schermen: de Business ruimtes, de presidentiële skybox en de commandopost.

Vlot naar de fandag? Lees hier hoe je makkelijk aan de Ghelamco Arena raakt!

Bekijk volledig nieuwsbericht
Supporters

UEFA verandert regels: opnieuw bier tijdens Europese wedstrijden

Een van de aangenaamste verrassingen die UEFA dit seizoen voor alle deelnemende clubs in petto had, is de reglementswijziging dat het niet langer verboden is alcohol aan te bieden in het stadion tijdens Europese wedstrijden. 

Met andere woorden: vanaf donderdag 16 augustus bij onze thuismatch tegen Jagiellonia kan iedereen terug van een fris pintje genieten! 

Santé!

Bekijk volledig nieuwsbericht
Supporters

Ploegvoorstelling met Niels Destadsbader, Peter Van de Veire en de Miguel Wiels Band

Ook dit jaar zijn onze Buffalo's naar goede gewoonte weer van de partij op de Gentse Feesten. Naar jaarlijkse gewoonte vindt de ploegvoorstelling plaats op de eerste maandag van de Gentse Feesten, maandag 16 juli.

Plaats van afspraak is opnieuw het Sint-Baafsplein, waar iedereen van harte welkom is vanaf 18u. Tover jij ook terug het hele plein mee om in onze prachtige blauw-witte kleuren? Naast onze Buffalo-helden verwelkomen we ook Niels DestadsbaderPeter Van de Veire en de Miguel Wiels Band op het podium!

Bekijk volledig nieuwsbericht
Supporters

Ploegvoorstelling op maandag 16 juli

Naar goede jaarlijkse gewoonte vindt de  ploegvoorstelling ook dit seizoen plaats op de eerste maandag van de Gentse Feesten, maandag 16 juli.

Plaats van de afspraak: Sint-Baafsplein. Iedereen is welkom vanaf 18u. Meer details volgen nog. 

Bekijk volledig nieuwsbericht
Supporters

KAA Gent zoekt gastgezinnen

KAA Gent wil zijn jeugdspelers mogelijk maken om hun voetbalopleiding in een stabiele omgeving te volbrengen. Een leuk gastgezin is daarvoor een ideale plaats.

Daarom zijn we ook op zoek naar gastgezinnen die:

Bekijk volledig nieuwsbericht
Supporters

Winnaars vdk-quiz

Bedankt Buffalo's om zo massaal mee te spelen met onze vdk-quiz! Deze week werden de 30 winnaars die allen 15 op 15 haalden gecontacteerd: 14 winnaars ontvingen een gesigneerde bal, 16 anderen ontvingen een gesigneerde poster.

Nog eens nakijken wat de juiste antwoorden waren, check dan snel nog even de wedstrijdpagina!

Winnaars gesigneerde bal

 • Joeri Poelman
 • Lucas Vander Beken
 • Pieter Van Puybvelde
 • Marlies Hulpio
 • Dimi Denoyette
 • Febe Minjau
 • Gaspar Haenecaert
 • Thierry Clyncke
 • Alexander De Vriendt
 • Alfons De Pauw
 • Wim Van den Bossche
 • Bernard Ceriez
 • Björn Sergeant
 • Silke Raes

Winnaars gesigneerde poster

 • Maarten Delen
 • Filip Bradt
 • Gerlinde Vanbrussel
 • Bjorn Bracke
 • Len Maerevoet
 • Pascal Bouché
 • Katrien Debusschere
 • Saskia Van Laere
 • Pieter Chalmet
 • Jan Tieter
 • Delphine Van der haegen
 • Nicolas De Winter
 • Karin Monsaert
 • Lutgard Waelput
 • Jo Onraet
 • Luc Nys

Bekijk volledig nieuwsbericht
Supporters

Wie wordt Speler van het Jaar?

Gigot? Verstraete? Yaremchuk? Dejaegere? Chakvetadze? Janga? Of volgt Lovre Kalinic zichzelf gewoon op? Wie is volgens jou de meest verdienstelijke Buffalo na de winterstop? Ook dit seizoen vraagt de Supportersfederatie terug te stemmen voor de tweede ronde van de Jean-Claude Bouvytrofee

Stemmen tot vrijdag 11 mei, uitreiking op zondag 13 mei

Abonnee of geen abonnee, iedereen doet mee! Op 12 mei tellen we de stemmen van de eerste ronde bij de huidige stemmen en kennen we de nieuwe winnaar. Geef hieronder jouw top 3 en op 13 mei, na de thuismatch tegen Anderlecht, weten we wie Lovre Kalinic opvolgt als meest verdienstelijke speler van het seizoen! 

Bekijk volledig nieuwsbericht
Supporters

KAA Gent - Standard: vuurwerk gegarandeerd!

Thuismatchen tegen Standard zijn een garantie voor passie en spektakel. Zondag tegen Standard wordt opnieuw een kraker: onze Buffalo's en de Rouches staan met 32 punten gelijk in het klassement en gaan beiden vol voor een Europee ticket. Eerder dit seizoen versloegen we hen al in een volle Ghelamco Arena en zondag willen we dat herhalen! Wij zorgen voor vuurwerk op en naast het veld. Jullie allemaal samen voor een daverende Ghelamco Arena? 

Nog geen tickets? Wees dan snel want de laatste tickets gaan nu de deur uit!

Bekijk volledig nieuwsbericht
Supporters

Handtassen en rugzakken in de Ghelamco Arena

Hoewel het dreigingsniveau nationaal van 3 naar 2 werd teruggebracht in januari, besliste Politie Gent om alle manifestaties met "grote volkstoeloop" op niveau 3 te houden. Dat betekent dat de huidige veiligheidsmaatregelen van kracht blijven. 

Er is wel een versoepeling in die zin dat (hand)tassen tot A5-formaat worden toegelaten.

Een verandering die voornamelijk onze vrouwelijke supporters iets meer mogelijkheden geeft. Gezien het experiment met de lockers geen echt succes was, wordt het dan ook niet voortgezet. Dat betekent dat er geen opbergmogelijkheden zijn. We raden iedereen dus aan geen grotere (rug)zakken of (hand)tassen mee te nemen.

Deze maatregelen worden genomen voor ieders veiligheid. Alvast onze dank voor uw begrip. 

Bekijk volledig nieuwsbericht
Supporters

Fanshop: 25% korting op teamwear

Ben je toe aan een nieuw shirt of een nieuwe sjaal? Op zoek naar een leuk verjaardagscadeau? Een pasgeboren Buffalootje bij familie of vrienden? Allemaal goede redenen om onze fanshop in de Ghelamco Arena eens te bezoeken!  

En nu is er zelfs een nog betere reden om te gaan want we geven op dit moment een korting van 25% op alle teamwear

 

Bekijk volledig nieuwsbericht
Supporters

Samen kijken naar Parijs-Roubaix vanaf 15u

Zondag staat niet alleen KAA Gent - Club Brugge maar ook de Helleklassieker Parijs-Roubaix op het programma. Om onze supporters deze fantastische sportnamiddag zondag optimaal te laten beleven (en om een verkeersinfarct te vermijden), openen we het stadion al om 15u, een uurtje vroeger dan gewoonlijk. 

De koers wordt uitgezonden op de grote schermen in het stadion en op de tv-schermen van de promenade

Vanaf 15u is ingang C open (van tribune 2) voor wie wil kijken wie de opvolger wordt van Greg Van Avermaet!

Vanaf 16u15 is het dan buiten verzamelen geblazen om de spelersbus te verwelkomen voor de clash tegen Club Brugge!

Bekijk volledig nieuwsbericht
Supporters

2400 supporters op open training

Wat een fantastische namiddag! Jullie kwamen vandaag met minstens 2400 Buffalo's genieten van de open training. Het weer zat bij momenten niet mee, maar dat weerhield jullie er niet van om en masse naar de Ghelamco Arena af te zakken voor de open training en het samenzijn met spelers en staf!

De spelers gingen deze middag eerst een lekker hapje eten in de Buffalo Bistro. Vervolgens trokken ze naar de promenade voor handtekeningen en selfies. Om zoveel mogelijk supporters tevreden te stellen, werd zelfs iets langer gesigneerd dan voorzien. De training zelf startte dus met een kwartiertje vertraging. Alles bij elkaar een meer dan geslaagde namiddag voor alle aanwezigen! Bekijk het filmpje hieronder!

Beelden van de livestreams vind je op onze Facebookpagina

Bekijk volledig nieuwsbericht