Nieuws

Filters tonen
Supporters

Lees de nieuwe Wigwam online!

Heb je tegen Standard de laatste nieuwe Wigwam gemist? Geen erg, dan kan je hem hier downloaden of online lezen! Lees/download de nieuwe Wigwam!  In deze Wigwams interviews met Michel Louwagie - "KAA Gent stelt het uitstekend" Peter Balette - "De keuze van het hart", Inside met Sven Kums,  Gilbert De Groote - "60 jaar in blauw en wit",  Fan(atiek) met Kurt Burgelman.  Verder zijn er bijdrages van de KAA Gent Foundation over 10 jaar Gantoise Plantrekkers en van de Supportersfederatie over de KAA Gent Ladies die meter zijn van een supportersclub en als kers op de taart: de ploegposter van seizoen 2019-2020! 

Bekijk volledig nieuwsbericht
Supporters

Word jij onze FIFA20 eSporter?

Ben je grote fan van FIFA 20 en supporter van KAA Gent? Super, want dan ben jij diegene die we zoeken om onze club te vertegenwoordigen in de tweede editie van de Proximus ePro League! Grijp je kans om FIFA-kampioen van België te worden, schrijf je in voor de Proximus ePro League en kies KAA Gent als favoriete ploeg!

Bekijk volledig nieuwsbericht
Supporters

Europees shirt binnenkort in de fanshop

Beloofd is beloofd! Het Europees shirt 2019-2020 zal te koop zijn in de fanshop vanaf onze eerste thuismatch in de groepsfase van de Europa League tegen AS Saint-Étienne (19/09). Naast het shirt zal er ook een Europa League sjaal beschikbaar zijn. Stip 19/09 in je agenda aan en ga voor de match eens langs in de fanshop! Indien de shirts vroeger beschikbaar zijn, laten we zeker iets weten.

Bekijk volledig nieuwsbericht
Supporters

VIP formule Europa League

 Zin om de groepsfase van de Europa League op een exclusieve manier te beleven in onze Rolf Benz Lounge? Bekijk dan deze unieke ervaring via onze 360°-tour!  Je kan gedurende de drie Europese thuiswedstrijden genieten van een exclusieve formule in de Rolf Benz Lounge. Klik hier voor meer info!   

Bekijk volledig nieuwsbericht
Supporters

Met Keolis Europa in!

Ga je ook met de Buffalo's on tour in Europa? Dan kan je, net als bij de bekerfinale, via onze vaste buspartner Keolis ook de Europese verplaatsingen naar Wolfsburg en Saint-Etienne meemaken. Keolis biedt immers voor beide verplaatsingen een combipakket van busreis + wedstrijdticket. De prijs per persoon voor de eerste trip naar Wolfsburg bedraagt 120 euro (incl. wedstrijdticket en vervoer H/T). De wedstrijd in Wolfsburg wordt gespeeld op donderdag 7 november 2019 om 21u. De wedstrijd in Saint-Étienne vindt plaats op donderdag 28 november om 18u55 (de prijs voor die verplaatsing is nog niet bekend maar zal in dezelfde grootteorde liggen). Bustrip Gentbrugge - Wolfsburg Het vertrek is voorzien in Gentbrugge op de matchdag zelf (7 november) rond 5u30 's morgens. Aankomst in Wolfsburg is voorzien rond de middag zodat er nog ruim tijd is om de stad te verkennen samen met andere Buffalo's. De trip terug is voorzien een uur na de wedstrijd. Interesse? Klik dan hieronder om je reservatie te maken!  Boek nu je Europa League-bustrip naar Wolfsburg! 

Bekijk volledig nieuwsbericht
Supporters

Afscheid Lucien Corijn

Lucien Corijn, oud-voorzitter van Supportersfederatie KAA Gent, is komen te overlijden na een slepende ziekte. Eerst en vooral gaat onze steun uit naar vrienden en familie van Lucien in deze moeilijke periode.  We kennen Lucien als een warme man die een ontzettend groot hart had voor KAA Gent. Zo was hij op de eerste plaats supporter maar vervulde hij nog enkele rollen binnen en voor de club. Lucien was bestuurslid van de Supportersfederatie, oud-voorzitter, gastheer van de spelerslounge en voorzitter van de Buffalo Boys Leerne.  Graag wensen wij als club hem een waardig afscheid te geven voor aanvang van de match tegen KV Oostende. We vragen aan de supporters om 15 minuten voor de aftrap plaats te nemen in het stadion zodat we samen Lucien een gepast afscheid kunnen geven. Niemand gaat verloren.

Bekijk volledig nieuwsbericht
Supporters

Shuttlebus richting Gent Zuid

Na de match KAA Gent- FC Viitorul deden we een test met een extra shuttlebus richting Gent Zuid. Supporters vonden goed de weg naar de extra shuttle, waardoor we deze dienst verlengen. Na elke match met als kick-off time 20:30 (of later) zal er een pendelbus rijden van aan de Ghelamco Arena tot aan Gent Zuid. Deze shuttlebus vertrekt 1u na het laatste fluitsignaal en is gratis. In praktijk houdt dit volgende vertrekuren in: Na een wedstrijd met aftrap om 20:30 vertrek Ghelamco Arena om 23u15 Na een wedstrijd met aftrap om 20:45 vertrek Ghelamco Arena om 23u30 Na een wedstrijd met aftrap om 21:00 vertrek Ghelamco Arena om 23u45 Het reguliere aanbod van De Lijn (lijn 8) voorziet daarnaast 3 bussen per uur naar Gent-Zuid en dit ongeacht week- weekend of feestdag waarbij de laatste bus steeds rond 23:00 gepland staat. De volledige uurtabel van de lijnen vind je op de website van De Lijn.  

Bekijk volledig nieuwsbericht
Supporters

Shuttlebus richting Gent Zuid na KAA Gent - FC Viitorul

Een tijd terug communiceerden we omtrent de keuze van De Lijn om de pendelbus richting Gent Zuid stop te zetten. In de tussentijd gingen we op zoek naar een waardig alternatief. Na de Europese match op donderdag 25/07 tegen FC Viitorul willen we een alternatief testen, dit ter aanvulling op het reguliere aanbod van De Lijn. Er zal om 23:15 een extra shuttlebus (Keolis) vertrekken aan de Ghelamco Arena richting Gent Zuid. Deze zal vertrekken vanaf de gekende perrons voor het stadion. De dienst is gratis voor pendelaars. 

Bekijk volledig nieuwsbericht
Supporters

Chauffeurs gezocht

Door de groei van de club moet KAA Gent op zoek naar extra chauffeurs. Wie vrij en/of gepensioneerd is, een voetbalhart heeft en kan functioneren in een team, moet nu reageren! Vanaf 22 juli 2019 wil onze club gemotiveerde chauffeurs aanwerven op basis van een maandelijkse verloning. De opdrachten zijn zeer divers: Jonge talenten vervoeren (school-oefencentrum-station-internaat) Beloften vervoeren (hotel-appartement-oefencentrum) Wanneer moet je rijden? Op werkdagen: ’s morgens en/of ’s avonds (je rijdt niet elke dag) Op zondag (af en toe) Profiel Flexibel zijn Beschikken over Rijbewijs B In team kunnen werken Kunnen omgaan met jonge voetballers Interesse? Neem contact op met Luc Dhaenens via scouting@kaagent.be

Bekijk volledig nieuwsbericht
Supporters

Abonnement opladen via de app

Wens jij je abonnementskaart ook als consumptiekaart te gebruiken? Dat kan via de App! Je hoeft enkel maar je nieuwe abonnementskaart toe te voegen in de App om er zo geld op te kunnen laden. Als je het nieuwe abonnement wenst te gebruiken als consumptiekaart dien je die dus eerst toe te voegen via de App. Wanneer je de App opent klik je op 'kaart opladen'. In het volgende venster klik je op 'kaart toevoegen'. Hier vul je het kaartnummer van jouw nieuw abonnement in (zie foto). Het kaartnummer vind je onderaan rechts op je abonnementskaart terug.  Op die manier zal je geld kunnen opladen via de app op de abonnementskaart van dit seizoen en niet die van vorig seizoen. Zo hoef je maar één kaart mee te nemen naar alle matchen om te genieten van de match en van een hapje en een drankje!  Staat er nog geld op je abonnement van vorig seizoen? Geen probleem, je kan hier nog steeds mee betalen aan al onze standen.        

Bekijk volledig nieuwsbericht
Supporters

Talrijke opkomst Buffalo Fanday

We mochten op zondag 14 juli meer dan 4000 Buffalo's verwelkomen op onze jaarlijkse fandag. Het werd een blauwwitte middag voor groot en klein! Iedereen was welkom vanaf 12u in de Ghelamco Arena. Verspreid over de promenade stonden er tal van standjes. Men kon er deelnemen aan activiteiten en spelen, informatie verkrijgen of genieten van een hapje en een drankje. Wie eens een blik achter de schermen wou werpen kon via de rondleidingen een kijkje nemen in onder andere de perszaal en de kleedkamer.  Kort na de middag verzorgde de Gentse hiphopsensatie Uberdope voor een feestje. De dag eindigde met een ploegfoto, voorstelling van nieuwe spelers en staff en de handtekeningensessie. Jong en oud konden een handtekening of selfie met hun favoriete speler bemachtigen. Wij hebben ervan genoten! Graag wensen we alle Buffalo's te bedanken voor deze toffe namiddag!  

Bekijk volledig nieuwsbericht
Supporters

Verkeershinder E17 juli-augustus

Het Agentschap Wegen en Verkeer voert structurele onderhoudswerken uit van Zwijnaarde tot Destelbergen in verschillende fases. In totaal wordt er 8km nieuwe afsfaltverharding aangelegd waardoor ze sterke hinder verwachten in beide richtingen in de Gentse regio. De werken zullen tot eind augustus duren en u kan dus hinder ondervinden bij het bereiken van de Ghelamco Arena bij de thuismatchen in juli en augustus.  Welke hinder wordt er juist verwacht? Het verkeer op de E17 zal over twee versmalde rijstroken verlopen even voorbij het viaduct in Gentbrugge tot voorbij het op- en afrittencomplex Destelbergen. Het gaat hier dus om een afstand van 3,5 km.  De afrit in Destelbergen naar de R4 gaat dicht Er geldt een snelheidsregime van 50 km/uur 

Bekijk volledig nieuwsbericht