Nieuws

Filters tonen
Supporters

Afscheid Lucien Corijn

Lucien Corijn, oud-voorzitter van Supportersfederatie KAA Gent, is komen te overlijden na een slepende ziekte. Eerst en vooral gaat onze steun uit naar vrienden en familie van Lucien in deze moeilijke periode. 

We kennen Lucien als een warme man die een ontzettend groot hart had voor KAA Gent. Zo was hij op de eerste plaats supporter maar vervulde hij nog enkele rollen binnen en voor de club. Lucien was bestuurslid van de Supportersfederatie, oud-voorzitter, gastheer van de spelerslounge en voorzitter van de Buffalo Boys Leerne. 

Graag wensen wij als club hem een waardig afscheid te geven voor aanvang van de match tegen KV Oostende. We vragen aan de supporters om 15 minuten voor de aftrap plaats te nemen in het stadion zodat we samen Lucien een gepast afscheid kunnen geven. Niemand gaat verloren.

Bekijk volledig nieuwsbericht
Team

"Verder bouwen op ons vertrouwen in eigen huis"

Na de mooie overwinning tegen Larnaca gisteren volgt zondag alweer de wedstrijd tegen KV Oostende. De wedstrijden volgen elkaar snel op en veel tijd om te recupereren is er niet. De rol van de supporters tijdens thuiswedstrijden is dan ook essentieel. Het was één van de thema's die Jess Thorup aanhaalde in zijn perspraatje (vanaf 2:05).

Bekijk volledig nieuwsbericht
Foundation

Elk Talent Telt: Gents jeugdvoetbal op zoek naar versterking

Het Gentse jeugdvoetbal is op zoek naar verschillende trainers en assisent-trainers. Ben je een goede motivator of wil je dat graag worden? Geloof je in de kracht van voetbal? Ben je sociaal voelend? Hou je van het spelletje voetbal? We gaan samen met jou op zoek naar de juiste Gentse voetbalclub om jouw trainersvaardigheden verder te ontwikkelen.

Bekijk volledig nieuwsbericht
Team

KAA Gent stoot door in Europa na 3-0 zege tegen Larnaca

Na de 1-1 uit de heenwedstrijd hebben de Buffalo's zich gekwalificeerd voor de Play-Off ronde van de UEFA Europa League. In de eerste helft creëerde Gent al een hele resem kansen, maar doelman Ramirez pakte alles. Na rust werd er wel gescoord, Depoitre brak de ban met een heerlijke vlam in de rechterbovenhoek. In de blessuretijd dikte David met twee doelpunten de score nog verder aan tot een fraaie 3-0 zege. In de Play-Off ronde wacht het Kroatische HNK Rijeka.

Bekijk volledig nieuwsbericht
Ticketing

Ticketinfo KAA Gent - HNK Rijeka

Op donderdag 22/08 spelen we de heenmatch in de play-offronde van de UEFA Europa League tegen HNK Rijeka in de Ghelamco Arena.

Ticketinfo

Ticketverkoop start op vrijdag 16/08 om 12u. Voor de play-offronde in de Europa League zal er een voorrangsperiode voor abonnees zijn. Zitjes die tijdens het seizoen nog vrij zijn, zijn meteen te koop.

  • Voorrangsperiode abonnees: vrijdag 16/08 t.e.m. dindag 20/08
  • Vrije verkoop: vanaf 21/08
  • Vrije zitjes tijdens seizoen: meteen te koop

Op zaterdag 17/08 zullen de loketten open zijn van 10u tot 13u. Op zondag 18/08 zijn ze geopend vanaf 15u30 tot aan de aanvang van de thuismatch tegen KV Oostende. Je kan terecht in ticketbooth C voor tickets voor de play-offronde tegen HNK Rijeka. In ticketbooth D kan je zoals steeds tickets kopen voor de eerstvolgende competitiematch tegen KV Oostende (18/08).

Prijzen

  • T1: 30€ 
  • T2 en T4: 15€ 
  • T3: 20€ 
  • -16: 5€ (in alle tribunes)

Bekijk volledig nieuwsbericht
Team

KAA Gent met 2-1 ten onder bij Excel Mouscron

KAA Gent heeft op de derde speeldag zijn eerste competitienederlaag opgelopen. Op het veld van R EXcel Mouscron kwamen de Buffalo's nochtans op voorsprong door een rake kopbal van Depoitre. Bezus knalde nog tegen de lat, maar toch ging de thuisploeg met een voorsprong rusten nadat een afgeweken schot van Boya binnen dwarrelde en Campins attent reageerde op een voorzet. In de tweede helft verdedigde Mouscron de voorsprong met veel vuur en de gelijkmaker van Kvilitaia werd afgekeurd door heel nipt buitenspel. De scheve situatie rechtzetten lukte niet meer, Mouscron hield de drie punten thuis.

Bekijk volledig nieuwsbericht
Team

KAA Gent verlaat heet Larnaca met 1-1 gelijkspel

In de derde voorronde van de UEFA Europa League hebben de Buffalo's 1-1 gelijkspeeld in en tegen AEK Larnaca. In de loden hitte namen de Cyprioten de beste start, maar Gent leidde aan de rust nadat Yaremchuk scoorde op aangeven van Dejaegere. Gent leek die zege ook over de eindstreep te trekken, maar in de 88ste minuut kopte Trickovski alsnog de gelijkmaker binnen.

Bekijk volledig nieuwsbericht
Team

Thorup: "Dit is een ander soort hitte"

Woensdag hebben onze Buffalo's in de AEK Arena een laatste keer getraind voor de Europese confrontatie met AEK Larnaca van donderdagavond. Jess Thorup en Brecht Dejaegere blikten ook vooruit op de wedstrijd, met veel aandacht voor de erg warme omstandigheden.

Bekijk volledig nieuwsbericht
Transfer

Merci Arnaud!

Arnaud Souquet bereikte een akkoord met het Franse Montpellier HSC en zet vanaf heden zijn carrière verder bij de Franse eersteklasser. 

Hij kwam in augustus 2018 over van OGC Nice en vatte post in de basis als rechtsachter. Arnaud speelde in totaal 36 wedstrijden voor KAA Gent over alle competities heen. Hierin leverde hij 3 assists af.

De club wenst Arnaud te bedanken voor zijn inzet het afgelopen seizoen en wenst hem veel succes bij Montpellier!

Bekijk volledig nieuwsbericht