Nieuws

Filters tonen
Supporters

Buffalo's at Home

Eens Buffalo, altijd Buffalo, ook als ons stadion tijdelijk gesloten is. Toon ons dat je niet plooit in moeilijke tijden. Dat er blauwwit bloed door je aderen stroomt. Dat je hart klopt op het ritme van de Buffalomars. Hoe? Haal truitjes, sjaals en vlaggen boven en maak van je woonkamer je persoonlijke Ghelamco Arena. Stuur op matchdag een foto waar de ambiance vanaf druipt naar buffalo@gentenaar.be en deel deze op je social media met #BuffaloAtHome en #COBW Wie weet sta je de volgende dag te blinken in De Gentenaar, al jaren een fiere partner van KAA Gent. Samen zorgen we voor sfeer vanuit ons kot! 

Bekijk volledig nieuwsbericht
Team

Gent Europees uitgeschakeld na verlies tegen Rode Ster Belgrado

Gent heeft zijn laatste kans in groep L van de UEFA Europa League niet gegrepen. Al in de eerste minuut moesten de Buffalo's achtervolgen na een raak afstandsschot van Petrovic. De bezoekers verdedigden hun voorsprong met man en macht en Borjan hield Bukari van de gelijkmaker. Ook na rust was het merendeel van het balbezit en de kansen voor Gent, maar bij een schaarse tegenprik velde Milunovic het genadeloze verdict. Zo ging de laatste kans op Europees overwinteren in rook op.

Bekijk volledig nieuwsbericht
Supporters

Black Friday Deal

Black Friday wordt Blue-White Friday bij KAA Gent want vanaf donderdag 26 november (vanaf 17u) tot en met zondag 29 november (23u59) gaat er een bijzondere actie door in onze Webshop en Take-Away Fanshop. Bestel nu in de webshop Take-Away Fanshop Bij aankoop van een wedstrijdtenue 2020-2021 (shirt + short) krijg je maar liefst 20% korting. Bovendien krijg je er gratis een Craft nekwarmer bij ter waarde van 15 euro!  ​​​​​​​(korting ook geldig op de kindermaten) Haal je liever jouw blauw-witte artikelen af? Dat kan in onze nieuwe Take-Away Fanshop.  Bestel voor vrijdag 17u jouw gewenste artikelen door een mailtje te sturen naar fanshop@kaagent.be en haal ze zaterdag tussen 10u en 13u op aan het afhaalpunt van de Fanshop aan de Ghelamco Arena.  Bestel nu via mail

Bekijk volledig nieuwsbericht
Algemeen

Take away voor Kerst en Nieuw bij Restaurant Horseele

Kerst en Nieuwjaar vieren in familiekring maar op culinair topniveau? Dat kan ook dit jaar dankzij de heerlijke take-awaymenu's van Danny Horseele en zijn team!  Menu en à la carte Onze gelauwerde sterrenchef Danny Horseele koos met zorg een 3- en 4-gangenmenu zodat u samen met uw gezin ook op Kerst en Nieuwjaar culinair kan genieten. Ook de sommelier van Restaurant Horseele deed zijn duit in het zakje en stelde per gerecht een aantal wijnsuggesties voor. Tot slot kan u, indien gewenst, via het à la cartemenu uw feestmaaltijd nog uitbreiden door allerlei lekkers bij te bestellen. Gaande van oesters of bisque van kreeft over pasta met wintertruffel tot een selectie heerlijke kazen.  U vindt het allemaal via de button hieronder of rechtstreeks via de website van Restaurant Horseele.  Ontdek hier de sterrenmenu's voor Kerst of Nieuwjaar Een geschenkbon als Kerstcadeau! Nog geen inspiratie voor een Kerstcadeau? Dan is een geschenkbon voor Restaurant Horseele misschien wel een leuk idee? Via de site geef je in voor welk bedrag je een bon schenkt voor een avond heerlijk dineren in een klassevolle setting. We kunnen misschien niet samenzijn met wie we willen op Kerst en Nieuw, maar dat kan ons niet beletten het nieuwe jaar smakelijk en stijvol in te zetten!  Opnieuw 17/20 in Gault&Millau-gids Net zoals vorig jaar behalen Danny en zijn team opnieuw 17 op 20 in de Gault&Millau-gids. Bovendien behoort Restaurant Horseele tot de 17+ Club, een selectie van de 29 beste restaurants van België. Proficiat Danny!

Bekijk volledig nieuwsbericht
Business

SOS Ons Gantoise

Aansluitend op voorgaand bericht herhaalt het bestuur van de club dat het openstaat voor een dialoog omtrent de inhoud van de ‘open brief’ van 20 november laatstleden. Opdat zulke dialoog mogelijk zou zijn, is het wel nodig dat ze de initiatiefnemer(s)/opsteller(s) van deze brief kent, zodat een uitnodiging kan worden bezorgd. Het bestuur van de club nodigt de initiatiefnemer(s)/opsteller(s) van de ‘open brief’ dan ook uit om zich, eventueel via vertegenwoordiger(s), tegen 1 december e.k. bekend te maken op het e-mailadres management@kaagent.be .  We zijn er van overtuigd dat deze constructieve dialoog zal leiden tot een verdere positieve evolutie van onze club omdat uiteindelijk iedereen van ons hetzelfde doel voor ogen heeft.

Bekijk volledig nieuwsbericht
Team

Gent pakt de volle buit bij Charleroi

Op bezoek bij R Charleroi SC hebben de Buffalo's een solide prestatie op de mat gelegd. In een kansarme eerste helft zat het venijn in de staart, toen Bukari zijn snelheid benutte en Gent op voorsprong bracht. Na rust werden beide doelmannen meer aan het werk gezet, maar zowel Bolat als Penneteau lieten zich niet verschalken. De Buffalo's hielden Charleroi af tot het laatste fluitsignaal en boekten zo een erg deugddoende driepunter. 

Bekijk volledig nieuwsbericht
Supporters

Open brief SOS Gantoise

De club heeft de open brief van SOS Gantoise vandaag met aandacht gelezen. Voorzitter Ivan De Witte, general manager Michel Louwagie en directeur Communicatie Patrick Lips willen graag in dialoog treden met de opstellers ervan. Ze willen bij deze dan ook hun intentie tonen om een open gesprek met hen aan te gaan. 

Bekijk volledig nieuwsbericht
Supporters

Guess the Score

Voor de rest van het seizoen gaan we op zoek naar de beste voorspeller onder onze supporters. Doe jij wel eens mee met pronostiekjes en heb je de einduitslag vaak juist? Dan is 'Guess The Score' iets voor jou. Raad voor elke competitiewedstrijd van onze Buffalo's de score en daag jouw vrienden uit, want wie op het einde van de reguliere competitie op het podium staat in onze rangschikking wint fantastische prijzen. Welke prijzen? Dat houden we nog even geheim. Stay safe & enjoy the game! Probleem bij het versturen van jouw pronostiek? Probeer eens een andere browser zoals Google Chrome.

Bekijk volledig nieuwsbericht
Supporters

Opnieuw KAA Gent mondmaskers te koop

In samenwerking met Fulltime Sport, de Gentse voetbalspeciaalzaak, verdelen wij opnieuw KAA Gent-mondmaskers. Heb jij er nog geen of wil je net een nieuw pakketjes van 2 stuks? Haast je dan richting de webshop van Fulltime Sport.  Hoe kan je ze bestellen? De mondmaskers zijn verkrijgbaar in pakketjes van 2 stuks aan 10 euro via de webshop van Fulltime Sport. Bij aankoop van jouw pakket kan je kiezen uit thuislevering (gratis vanaf €50) of afhaling bij Fulltime Sport, telkens van dinsdag-vrijdag van 9u t.e.m. 13u. Bestel nu Materiaal mondmaskers De maskers zijn vervaardigd uit polyester en katoen en zijn herbruikbaar na een wasbeurt op 60°C. Op die manier gaan de maskers een hele tijd mee en dragen we ook ons steentje bij tot het milieu! Tot slot zijn ze voorzien van een speciale filter. KAA Gent @ Fulltime Sport Wil je naast de mondmaskers nog andere KAA Gent artikelen kopen? Dat kan, want bij Fulltime Sport vind je een ruim assortiment aan blauw-witte shirts, gadgets en meer! Zo zijn er Gantoise-truien, mutsen, sjaals, mokken, bidons, sleutelhangers, lunchboxes, kussens, ballen en snapbacks.

Bekijk volledig nieuwsbericht
Ticketing

Update: keuze compensatieregeling

De meeste abonnees (reguliere competitie 2020-2021) hebben inmiddels doorgegeven wat hun keuze was qua compensatie voor de wedstrijden die ze missen omwille van de covid maatregelen. De meerderheid koos voor een tegoedbon, anderen kozen voor de voorgestelde compensatieregeling. Op 12 november hebben we de keuzeprocedure afgesloten. Geen paniek wanneer u uw keuze niet zelf heeft doorgegeven, u krijgt dan automatisch een tegoedbon. Die bon kan u vanaf mei 2021 gebruiken voor de aankoop van tickets of abonnementen. Wie koos voor de compensatieregeling zal in januari 2021 een eerste compensatie ontvangen, in verhouding tot het aantal gemiste wedstrijden voor de winterstop. Als er na de winterstop nog steeds geen of slechts beperkt publiek wordt toegelaten, zal in mei 2021 een tweede compensatie gebeuren in verhouding tot het aantal wedstrijden die na de winterstop gemist worden.  Samen kijken we al uit naar de eerstvolgende wedstrijd waarop wij jullie opnieuw kunnen ontvangen in de Ghelamco Arena!

Bekijk volledig nieuwsbericht
Jeugd

Hao Wang: eerste Chinese speler bij KAA Gent

Het Buffalo Talent Center is dagelijks in de weer met het opleiden van jonge talenten. Met de komst van Hao Wang hebben we alvast een primeur beet. Voor het eerst in de clubgeschiedenis tekent er een Chinese speler present bij KAA Gent. Hij tekende een contract tot 2021. Wang arriveerde vorig seizoen in België en sloot zich aan bij het Buffalo Talent Center waar hij meetraint met de U21. Hij is een 19 jarige veelzijdige middenvelder, met enkele caps op zijn naam voor de Chinese jeugdelftallen. Zo speelde hij meermaals voor de U17 en U19. Nadat hij van jongs af aan in China had gevoetbald, kwam Wang op 15-jarige leeftijd aan in Europa in het kader van een schooluitwisseling in Frankrijk. Vrij snel sloot hij zich aan bij de U17 van Vannes Olympique Club en onderscheidde zich op een toernooi in Qatar in 2017.  Hij zette zijn evolutie verder en werd in 2019 verwelkomd door Olympique Lyonnais voor een trainingsperiode van enkele maanden bij de U19 voordat hij begin 2020 bij ons in dienst trad. Vastbesloten om vooruitgang te boeken, vergemakkelijkt hij zijn aanpassing en vooruitgang dankzij zijn beheersing van het Frans en het Engels. Hao Wang over zijn periode bij KAA Gent: "Alles gaat goed met me, en ik ben erg blij, ik kan het goed vinden met iedereen hier. De trainingen met mijn teamgenoten helpen me elke dag om vooruitgang te boeken. Hoewel Covid-19 ons verhinderde om vorig seizoen te eindigen, heb ik sinds juni hard getraind met het team om er dit seizoen te staan." We wensen Hao veel succes bij de U21!

Bekijk volledig nieuwsbericht