Nieuws

Filters tonen
Team

KAA Gent start groepsfase met 3-2 zege tegen Saint-Etienne

KAA Gent is uitstekend begonnen aan de groepsfase van de UEFA Europa League. David opende na amper twee minuten de score, maar Khazri maakte met een geweldige trap gelijk. Toch ging Gent met een voorsprong rusten nadat David een knap hakje van Depoitre afwerkte. Na een owngoal rond het uur leek de wedstrijd helemaal beslist, maar een gemiste controle van Kaminski maakte het nog spannend. De Buffalo's hielden echter stand en pakten zo drie belangrijke punten in eigen huis, meteen ook de achtste opeenvolgende thuiszege van het seizoen.

Bekijk volledig nieuwsbericht
Team

Gentse drietand on fire!

Samen met de rest van het team legde onze aanvallende 'drietand' afgelopen zondag KV Mechelen over de knie. Zowel Roman Yaremchuk, Jonathan David als Laurent Depoitre pikten alweer hun goaltje mee. Met hun drieën maakten ze tot dusver 20 van de 29 gescoorde doelpunten! Er was al MSN en BBC maar met DYD (David -Yaremchuk- Depoitre) zijn de Buffalo's hopelijk klaar om vanavond te schitteren op het Europese voetbaltoneel!

Jonathan David: 7 goals - 4 assists - 12 matchen

Youngster Jonathan David kan na een jaar als profvoetballer geweldige cijfers voorleggen. Hij werd in juli 2018 overgeheveld van de beloften naar het A-team en heeft sindsdien vriend en vijand verbaasd. Het afgelopen jaar kwam hij tot het vrolijke aantal van maar liefst 21 goals en 9 assists in 55 matchen voor KAA Gent over alle competities heen.

Sinds de start van dit seizoen scoorde David in de Jupiler Pro League al 5 keer en leverde hij 2 assists (6 matchen). In de kwalificatiematchen voor de UEFA Europa League scoorde hij 2 keer en gaf 2 assists. Over beide competities heen scoorde hij dus al 7 keer en gaf hij nog eens 4 assists in een totaal van 12 matchen, niet min als je weet dat dit zijn tweede seizoen als profvoetballer is.

Roman Yaremchuk: 7 goals - 3 assists - 9 matchen

In zijn derde seizoen bij ons is Roman Yaremchuk goed uit de startblokken vertrokken.  Zowel in de competitie als in de Europa League vindt hij vlot de weg naar doel.

In de Jupiler Pro League scoorde hij in 4 wedstrijden al 3 doelpunten. Ook in de Europa League lukt het vlot met 4 goals en 3 assists in 5 wedstrijden. Dat zorgt voor een totaal 7 goals en 3 assists in 9 matchen. Van een goeie start gesproken!

Laurent Depoitre: 6 goals - 1 assist - 8 matchen

The beast is back, en hoe! Sinds zijn terugkeer speelde hij 4 matchen in de competitie waarin hij 3 keer scoorde en 1 assist afleverde. In de Europa League doet hij het even goed met 3 goals in 4 matchen. Zijn totale statistieken komen op 8 gespeelde matchen waarin hij goed was voor 6 goals en 1 assist. Hij lijkt dus goed op weg om zijn 14 goals van in het kampioenenjaar te verbreken! 

Laat ons hopen dat ze hun totalen tegen Saint-Etienne verder kunnen opdrijven! Wil je er ook bij zijn, klik dan hieronder voor je tickets!

Tickets KAA Gent - Saint-Etienne

Geniet hieronder nog eens van hun doelpunten tegen KV Mechelen:

Bekijk volledig nieuwsbericht
Team

Selectie voor KAA Gent - AS Saint-Etienne

Jess Thorup heeft zijn selectie vrijgegeven voor de wedstrijd tegen AS Saint-Etienne, de opener in groep I van de UEFA Europa League. Die selectie bestaat uit 22 namen, waarvan er dus nog vier zullen afvallen om te komen tot de definitieve selectie. De match wordt gespeeld op donderdag 19/09 om 21u00 in de Ghelamco Arena.

Bekijk volledig nieuwsbericht
Team

Ticketinfo Eendracht Aalst - KAA Gent

Na lang beraad is het nu zeker: op woensdag 25/09 spelen we op bezoek bij Eendracht Aalst in de 1/16de finales van de Croky Cup. De aanpassingswerken die Eendracht voorzag zijn goedgekeurd waardoor de match zoals voorzien in het Pierre Cornelisstadion kan doorgaan. De match vangt aan om 20u30.

Voor deze match in de 1/16de finales van de Croky Cup is de combiregeling van kracht. Buffalosupporters kunnen de verplaatsing dus enkel maken met de bus van een erkende supportersclub. Er zijn 400 plaatsen voorzien achter de goal in tribune H aan €15. 

Bekijk volledig nieuwsbericht
Algemeen

KAA Gent doet mooie commerciële transfer

KAA Gent versterkt de commerciële cel met Tyas Kastelijn. Hij zal vanaf 1 oktober actief zijn als commercieel manager bij de club.

Tyas Kastelijn was bijna 9 jaar lang de commerciële draaischijf bij SV Zulte Waregem, waar hij diverse commerciële initiatieven nam en voor een zeer dynamische werking zorgde. Hij nam er vorige week ontslag omdat hij bij KAA Gent een nieuwe uitdaging wil aangaan in zijn carrière. Bij KAA Gent zal hij onder meer zoeken naar nieuwe commerciële partners en het businessplatform verder uitbouwen. De hele KAA Gent familie heet Tyas van harte welkom en wenst hem alle succes toe!

Bekijk volledig nieuwsbericht
Team

KAA Gent walst over KV Mechelen

KAA Gent heeft zijn thuisreputatie nog wat extra kracht bijgezet met een overtuigende 3-0 zege tegen YR KV Mechelen. Na een half uur maakten Yaremchuk en David het Mechelse blok al monddood en op slag van rust tikte Depoitre de 3-0 binnen. Gent bleef heer en meester in de tweede helft en creëerde nog een handvol kansen, maar Thoelen voorkwam zwaardere cijfers voor de bezoekers. Door de vierde opeenvolgende thuiszege rukten de Buffalo's op naar de vierde plaats in het klassement.

Bekijk volledig nieuwsbericht
Supporters

Europees shirt binnenkort in de fanshop

Beloofd is beloofd! Het Europees shirt 2019-2020 zal te koop zijn in de fanshop vanaf onze eerste thuismatch in de groepsfase van de Europa League tegen AS Saint-Étienne (19/09). Naast het shirt zal er ook een Europa League sjaal beschikbaar zijn. Stip 19/09 in je agenda aan en ga voor de match eens langs in de fanshop! Indien de shirts vroeger beschikbaar zijn, laten we zeker iets weten.

Bekijk volledig nieuwsbericht
Supporters

VIP formule Europa League

 Zin om de groepsfase van de Europa League op een exclusieve manier te beleven in onze Rolf Benz Lounge?

Bekijk dan deze unieke ervaring via onze 360°-tour

Je kan gedurende de drie Europese thuiswedstrijden genieten van een exclusieve formule in de Rolf Benz Lounge. Klik hier voor meer info! 


 

Bekijk volledig nieuwsbericht
Ticketing

Kom terug binnen met jouw smartphone

Op zondag 15/09 spelen we thuis tegen KV Mechelen. Vanaf dan zal het opnieuw mogelijk zijn om e-tickets via uw smartphone in te scannen aan de toegangspoorten. Op die manier hoeft u deze niet langer af te drukken en mee te brengen naar het stadion. Alles kan dan digitaal verlopen.

Let wel dat bij een gebarsten scherm, te donker contrast, te grote barcode of te veel zonlicht het inscannen misschien niet zal lukken. 

Koop hier jouw tickets 

 

Bekijk volledig nieuwsbericht
Supporters

Met Keolis Europa in!

Ga je ook met de Buffalo's on tour in Europa? Dan kan je, net als bij de bekerfinale, via onze vaste buspartner Keolis ook de Europese verplaatsingen naar Wolfsburg en Saint-Etienne meemaken. Keolis biedt immers voor beide verplaatsingen een combipakket van busreis + wedstrijdticketDe prijs per persoon voor de eerste trip naar Wolfsburg bedraagt 120 euro (incl. wedstrijdticket en vervoer H/T). De wedstrijd in Wolfsburg wordt gespeeld op donderdag 7 november 2019 om 21u. De wedstrijd in Saint-Étienne vindt plaats op donderdag 28 november om 18u55 (de prijs voor die verplaatsing is nog niet bekend maar zal in dezelfde grootteorde liggen).

Bustrip Gentbrugge - Wolfsburg

Het vertrek is voorzien in Gentbrugge op de matchdag zelf (7 november) rond 5u30 's morgens. Aankomst in Wolfsburg is voorzien rond de middag zodat er nog ruim tijd is om de stad te verkennen samen met andere Buffalo's. De trip terug is voorzien een uur na de wedstrijd.

Interesse? Klik dan hieronder om je reservatie te maken! 

Boek nu je Europa League-bustrip naar Wolfsburg! 

Bekijk volledig nieuwsbericht