Nieuws

Filters tonen
Ticketing

Reisformulier VfL Wolfsburg

Op 7 november spelen onze Buffalo's hun vierde wedstrijd van de groepsfase van de UEFA Europa League in en tegen VfL Wolfsburg.  Voor die wedstrijd zijn 1266 tickets beschikbaar (Indien de vraag groter is, kunnen er meer tickets worden aangevraagd). De tickets worden voor 80% via de Supportersfederatie en de supportersclubs verdeeld. De resterende 20% wordt via ons ticketingloket aangeboden. Wie meegaat, dient hoe dan ook voor 31 oktober een reisformulier in te vullen. Wie meereist met een supportersclub, vult hun reisformulier in. Wie een ticket koopt via de club, vult ons reisformulier in (zie link onderaan). 

Vul het juiste reisformulier in!

 1. Supporters die aangesloten zijn bij een officiële supportersclub kunnen via hun club tickets aanvragen en dienen het reisformulier van de club in kwestie in te vullen. De supportersfederatie beschikt in totaal over 1012 tickets voor deze wedstrijd. 
   
 2. Supporters die NIET aangesloten zijn bij een officiële supportersclub kunnen zich via ons reisformulier registreren en zo tickets aanvragen. Iedere persoon die meegaat dient het reisformulier in te vullen (zie onder). Het formulier kan ingevuld worden tot en met 31/10. We vragen enkele gegevens (naam, gsm-nummer, vertrekdatum,...) zodat we een goed zicht hebben op wie allemaal meegaat naar Duitsland. In totaal beschikken we over 254 tickets. 

  Reisformulier ingevuld = 1 ticket in reservatie op jouw naam
   
 3. Wie meereist met de bus van Keolis, hoeft ons reisformulier niet in te vullen. Wij ontvangen via hen de nodige info over de meereizende supporters. Zij regelen ook de ticketverdeling. Supporters die dus met Keolis reizen hoeven hun tickets dus niet te komen ophalen in de Ghelamco Arena.  Meer info over de Keolis-busreis naar Wolfsburg, via deze link.

Als u dus niet aangesloten bent bij een supportersclub en het reisformulier invult, vragen we ook een groepsnaam en een contactpersoon per reisgezelschap af te spreken. Hij/zij wordt dan ons aanspreekpunt voor communicatie in Wolfsburg. Kies dus aub eerst met uw reisgezelschap een groepsnaam en een contactpersoon en vul pas daarna het reisformulier in. Uiteraard vult ieder lid van het gezelschap dan dezelfde groepsnaam in. Personen die alleen reizen vullen hun eigen naam in bij "Naam Reisgezelschap". Zo kunnen we voor de hele aanwezige Buffalofamilie zowel een veilige trip als een vlotte communicatie ter plaatse mogelijk maken.

Afhaling tickets op 4 en 5 november in de Ghelamco Arena

Tickets kosten €19 en kunnen enkel op maandag 4 en dinsdag 5 november worden afgehaald en betaald aan de loketten in de Ghelamco Arena.

 • Invullen reisformulier kan tot en met 31/10
 • Afhalen tickets reisformulier: 04/11 & 05/11 (loketten Ghelamco Arena)

Vul hier het KAA GENT reisformulier in

Bekijk volledig nieuwsbericht
Ticketing

Kom terug binnen met jouw smartphone

Op zondag 15/09 spelen we thuis tegen KV Mechelen. Vanaf dan zal het opnieuw mogelijk zijn om e-tickets via uw smartphone in te scannen aan de toegangspoorten. Op die manier hoeft u deze niet langer af te drukken en mee te brengen naar het stadion. Alles kan dan digitaal verlopen.

Let wel dat bij een gebarsten scherm, te donker contrast, te grote barcode of te veel zonlicht het inscannen misschien niet zal lukken. 

Koop hier jouw tickets 

 

Bekijk volledig nieuwsbericht
Ticketing

Tickets en abonnementen Europa League 19-20

Wij zijn klaar voor een nieuw Europees avontuur, jij ook? Kom ons dan steunen bij onze Europese campagne en zie dat je erbij bent voor nieuwe magische avonden in de Ghelamco Arena!

KOOP JE ABONNEMENT ONLINE! 

Bij de Europa Leagueloting in Monaco werd KAA Gent in Group I ingedeeld met oude bekende VfL Wolfsburg, de Franse traditieclub AS Saint-Etienne en FC Olexandriya uit Oekraïne (de ex-club van Roman Yaremchuk). De eerste thuiswedstrijd wordt gespeeld op donderdag 19 september tegen Saint-Etienne. Op woensdag 4 september om 12u met de voorrangsperiode voor de abonnees. Ook niet-abonnees kunnen vanaf dag 1 al een Europa League-abonnement kopen op niet-verkochte plaatsen.

 • Woensdag 04/9 vanaf 12u: start ABONNEMENTENVERKOOP VOOR ABONNEES (t.e.m. middernacht op zondag 15/9)
 • Maandag 16/9 vanaf 12u: VRIJE ABONNEMENTENVERKOOP (1 dag)
 • Dinsdag 17/9 vanaf 12u: VRIJE TICKETVERKOOP 

ABONNEMENTS- en TICKETPRIJZEN EUROPA LEAGUE 2019-2020

De prijzen voor onze abonnementen en tickets zijn goedkoper dan bij de vorige Europa Leaguecampagne. UEFA heeft vanaf dit seizoen ook een verplichte maximumticketprijs van 45 euro ingesteld voor de bezoekers en verplicht de clubs ertoe om bezoekerstickets aan dezelfde prijs aan te bieden als vergelijkbare tickets voor de thuissupporters (bij ons zijn dat Tribune 2 en 4). Wij zitten daar met onze 20 euro mooi onder. Onze ticketprijzen zijn dus alvast meer dan de helft goedkoper dan de maximumprijs. 

>> Europa League-abonnementsprijzen

>> Europa League-ticketprijzen.​

VOORRANGSPERIODE VOOR ABONNEES (WOE 4/9 t.e.m. ZON 15/9)

 • De abonnementenverkoop voor abonnees start op woensdag 4 september om 12u zowel online als via de loketten.  
 • ​De abonnementenverkoop loopt tot en met zondag 15 september  (Matchdag vs KV Mechelen). Er is die dag geen ticketverkoop voor de wedstrijd vs KVM, enkel abonnementenverkoop voor de Europa League in Loket D.
 • Online kan je abonnementen kopen tot en met zondag 15 september (23u59)
 • Een niet-abonnee kan tijdens de voorrangsperiode van abonnees op de vrije plaatsen al één (of meerdere - maximum 4) mini-abo’s kopen. Dit op voorwaarde dat hij/zij de identiteitskaarten, e-mail en/of gsm nummer van alle kopers meebrengt.
 • Abonnees die tijdens de voorrangsperiode een mini-abonnement aankopen, krijgen dit opgeladen op hun abonnement. Koop je als abonnee buiten de voorrangsperiode (na 15 september), dan krijg je 3 losse tickets of 3 e-tickets (bij online aankoop).
 • Niet-abonnees krijgen sowieso tickets (hetzij e-tickets per mail bij online aankoop, hetzij gewone tickets bij aankoop aan de kassa). Ook zij kunnen bij ons terecht vanaf dag 1 van de voorrangsperiode. Maar dan uiteraard enkel voor nog niet door abonnees ingenomen plaatsen.

Bekijk volledig nieuwsbericht
Ticketing

Ticketinfo KAA Gent - HNK Rijeka

Op donderdag 22/08 spelen we de heenmatch in de play-offronde van de UEFA Europa League tegen HNK Rijeka in de Ghelamco Arena. Op matchdag kan je zowel aan de loketten (ticketbooth C) als online nog tickets kopen. Per Belgisch ID kan je één ticket kopen. Uit veiligheidsoverwegingen kunnen enkel supporters die zich voor 04/08/2019 registreerden in het online ticketingsysteem online een ticket kopen. Wie niet in dat geval verkeert, kan gewoon aan onze loketten terecht. Vanaf 16u30 vindt de ticketverkoop plaats aan de buitenloketten voor Tribune 2.  

Koop je ticket online

Prijzen

 • T1: 30€ 
 • T2 en T4: 15€ 
 • T3: 20€ 
 • -16: 5€ (in alle tribunes)

Bekijk het stadionplan

Bekijk volledig nieuwsbericht
Ticketing

KAA Gent - AEK Larnaca gratis voor abonnees

Na het Roemeense avontuur tegen FC Viitorul wacht nu het Cypriotische AEK Larnaca in de derde voorronde van de UEFA Europa League. Ticketinfo over de wedstrijden tegen Larnaca vindt u hieronder. De thuiswedstrijd is gratis voor abonnees (klik hier voor ticketprijzen).

TICKETINFO

De heenmatch wordt aanstaande donderdag 8 augustus in Cyprus om 18u30 Cypriotische tijd (17u30 Belgische tijd) gespeeld. De terugmatch wordt gespeeld donderdag 15/08 om 20u30 in de Ghelamco Arena en is gratis voor alle abonnees.  

Thuismatch KAA Gent - AEK Larnaca (donderdag 15/08 -20u30)

Abonnees wonen deze match opnieuw gratis bij. Zij hoeven daarvoor niets te doen. Hun ticket wordt op hun abonnement opgeladen. Tickets voor niet-abonnnees zijn vanaf vandaag te koop online en aan de loketten tegen volgende prijzen:

 • 15 euro in Tribune 2 en 4,
 • 20 euro in Tribune 3
 • 30 euro in Tribune 1
 • 5 euro voor kinderen onder 16 jaar (in alle tribunes).

Bekijk volledig nieuwsbericht
Ticketing

Ticket- en reisinfo AEK Larnaca - KAA Gent

Na het Roemeense avontuur tegen FC Viitorul wacht nu het Cypriotische AEK Larnaca in de derde voorronde van de UEFA Europa League.  We spelen eerst de heenmatch in Cyprus op donderdag 8 augustus om 18u30 Cyproiotische tijd (17u30 Belgische tijd). Ticketinfo over de uitwedstrijd tegen Larnaca vindt u hieronder. De thuiswedstrijd is gratis voor abonnees.

Uitmatch AEK Larnaca - KAA Gent (donderdag 08/08 - 18u30)

Voor de uitmatch zijn er 370 tickets beschikbaar voor onze supporters beschikbaar (nog geen info in welke vakken). Prijzen zijn 10€ voor volwassen, 5€ voor -18-jarigen en 1€ voor -12-jarigen.

Als gevolg van de Cypriotische wet moeten ALLE supporters (incl. VIP supporters en bestuur) zich vooraf aanmelden met volgende gegevens: 

 • Naam, voornaam
 • Passport/photo ID number
 • Geboortedatum

De tickets zullen aan het stadionloket worden verdeeld op vertoon van paspoort of ID waarmee werd ingeschreven en waarbij elk ticket gelinkt wordt aan de identiteit. Supporters die graag de verplaatsing wensen te maken, kunnen zich richten zich tot Rudy Geerinckx van de Supportersfederatie om bovenstaande gegevens door te geven. 

Klik hier om contact te nemen

Reizen naar Cyprus

Omdat de wedstrijd in Cyprus al heel snel voor de deur staat verkeert de club niet in de mogelijkheid om een eigen last-minute reisoptie voor onze uitsupporters te voorzien. Om naar Cyprus te reizen volstaat een geldige identiteitskaart of paspoort. Meer info over reizen naar Cyprus vindt u via de site van het Ministerie van Buitenlandse Zaken. 

Info Cyprus via Buitenlandse Zaken

 

Bekijk volledig nieuwsbericht
Ticketing

Tickets Gent - Eupen vanaf woensdag te koop

Tickets voor de tweede wedstrijd van de Jupiler Pro League, KAA Gent - KAS Eupen zijn te koop vanaf woensdag 31 juli. Tot die tijd kan je nog een abonnement voor het nieuwe seizoen kopen (ook daarna kan dat uiteraard nog maar zodra de losse ticketverkoop start, vermindert de keuze natuurlijk snel).

Zowel de online verkoop als de verkoop bij dienst Ticketing gaan van start om 12u 's middags.

Bekijk volledig nieuwsbericht
Ticketing

Vermijd wachtrijen bij afhalen online abonnement

Heb je online je nieuwe abonnement besteld én ervoor gekozen om het op te halen (en dus niet te laten leveren)? Dan raden we je aan om het tijdig af te halen bij onze dienst ticketing; Daar verwachten we komende woensdag (17 juli) immers een grote drukte voor aanvang van de galamatch tegen AZ. Wil je lange wachtrijen vermijden? Kom dan best een of meerdere dagen voordien naar de Ghelamco Arena om je abonnement op te halen.

Bekijk volledig nieuwsbericht
Ticketing

KAA Gent - Aris F.C. op zaterdag 06/07 in Oostakker

Op zaterdag 6 juli om 16u speelt KAA Gent tegen Aris F.C. op het KAA Gent oefencomplex in Oostakker. Het is de vijfde oefenwedstrijd van de voorbereiding op seizoen 2019-2020 tegen Griekse eersteklasser Aris Thessaloniki F.C. Tickets kosten 10€ voor +16j en 5€ voor -16j. 

Tickets verkrijgbaar bij:

 • Ghelamco Arena vanaf 01/07 bij de ticketing
 • Secretariaat KRC Gent vanaf 01/07 tot en met 04/07 telkens van 16u tot 18u
 • Aan de ingang op 06/07 vanaf 14u30 zolang de voorraad strekt

 

Bekijk volledig nieuwsbericht
Ticketing

Verhuis sfeervak: vak 225 rijen 1, 2 en 3

Een tijdje terug kregen abonnees uit vak 225 een formulier toegestuurd met uitleg over het nieuwe sfeervak en waarbij ze  konden aangeven of ze bij de start van het nieuwe seizoen liever bleven of verhuisden uit het sfeervak. We zijn volop bezig om op ieders voorkeur in te gaan, maar het vergt wat puzzelwerk. Via deze weg willen we iedereen graag op de hoogte houden van het proces.

Vanaf morgen kunnen we supporters nieuwe plaatsen toewijzen doordat de voorrangsperiode voor abonnees voorbij is. Aangezien de supporters van rij 1,2 en 3 uit vak 225 sowieso een nieuwe plaats moeten krijgen in tribune 2, voorzien we voor hen als eerste een nieuwe plaats. 

Om alles vlot te laten verlopen zullen daardoor morgen, donderdag 27/06, van 12u tot 18u, de loketten uitzonderlijk geopend zijn en dat enkel voor abonnees van rijen 1, 2 en 3 van vak 225. 
 

Alle andere abonnees die van plaats willen wisselen of die uit of naar het sfeervak willen verhuizen, zijn welkom bij de ticketing op vrijdag 28/06 en zaterdag 29/06. De loketten zullen geopend zijn op vrijdag van 12u tot 18u en op zaterdag van 10u tot 13u. 

We willen jullie eerst en vooral bedanken voor jullie geduld en streven er naar dat iedereen zijn of haar gewenste plaats kan innemen vanaf de galamatch tegen AZ Alkmaar.

Bekijk volledig nieuwsbericht
Ticketing

Foutieve mail abonnees

Met het einde van de voorrangsperiode voor de abonnees in zicht, verstuurden wij gisterenavond een mail naar alle abonnees van vorig seizoen die hun abonnement nog niet verlengden en wiens voorrang aanstaande woensdag 26 juni zou aflopen.

Deze mail is helaas ook verkeerdelijk naar een pak abonnees verstuurd die wél al hun abonnement verlengden en die mail dus niet hadden moeten ontvingen. Abonnees die al verlengden en daarvan ook een bevestiging per mail ontvingen of abonnees die hun abonnement bij de dienst ticketing verlengden, hoeven uiteraard niets te vrezen. Hun abonnement is gewoon in orde. Wij gaan nu na hoe dit kon gebeuren.

Wat we alvast kunnen meegeven is dat wij deze mail oorspronkelijk reeds eind vorige week wouden versturen. De club nam toen contact met de firma die het CRM-systeem beheert met de vraag de juiste filter aan te maken voor deze mailing, met name dus alle abonnees van vorig seizoen die dit seizoen nog niet verlengden. Wij kregen toen te horen dat zij problemen hadden met de communicatie tussen hun applicatie en het ticketingsysteem en dat zij op dat moment niet de de juiste gegevens uit het ticketingsysteem ontvingen. Op onze vraag wanneer dit probleem zou verholpen zijn, kregen we te horen dat dit na het weekend opgelost zou zijn. Maandagmorgen namen wij opnieuw contact en kregen bevestiging dat het probleem van de baan was, waarop wij de mail verstuurden.  

We willen ons eerst en vooral excuseren voor de verwarring die dit met zich meebracht. Indien u uw abonnement al verlengde en hierover een betaalbevestiging kreeg moet u zich geen zorgen maken. Uw abonnement is betaald en vanaf de galamatch op 17/07 kan u alle matchdagen zonder problemen plaatsnemen in het stadion. De abonnees die nog niet verlengden, hopen wij uiteraard ook terug te zien volgend seizoen. 

Nogmaals onze excuses, bedankt aan iedereen die al verlengde en tot binnenkort! 

Bekijk volledig nieuwsbericht
Ticketing

Abonnementenverkoop 2019-2020

Net als jullie kijken we al uit naar het nieuwe seizoen. Op zaterdag 1 juni start de abonnementenverkoop online, met dezelfde prijzen als vorig seizoen. Op 11 juni start ook de loketverkoop. De zitjes van abonnees van de reguliere competitie zijn gereserveerd tot en met 26 juni!  Als abonnee kan je de galamatch gratis meepikken, net als een eventuele eerste Europese thuismatch en heb je voorrang voor Europese en bekerwedstrijden (eventuele bekerfinale inclusief). 

Bekijk hier de abonnementsprijzen voor seizoen 2019-2020

Gratis galamatch en Europa Leaguewedstrijd(*) + voorrang voor beker en Europees

Wie een abonnement neemt voor volgend seizoen, krijgt er gratis de galamatch bovenop. Als we een Europees ticket bemachtigen, dan komt daar ook de eerste thuiswedstrijd in de voorrondes van de Europa League bij (*) . Daarnaast heb je nog tal van andere voordelen:

 • Beker en Europees: voorrang bij ticketverkoop voor bekermatchen (inclusief eventuele finale) en bij ticket- of abonnementenverkoop voor eventuele Europese wedstrijden.
 • Free Your Seat: Kan je eens niet komen, verkoop dan je plaats via Free Your Seat en recupereer zo een stuk van de aankoopprijs van je abonnement.
 • Cashless Payment: Nooit meer sukkelen met kleingeld of lang aanschuiven voor een drankje! Dankzij het cashless payment systeem (en de KAA Gent app) kan je met je abonnement snel betalen op de promenade, in de fanshop of de Buffalo Bistro!
 • Voorrang abonnementenverkoop: Als abonnee ben jij steeds de eerste die zijn of haar abonnement mag verlengen. 
 • Bespaar tot wel 45% t.o.v. losse tickets!

Verhuis Sfeervak 225

Abonnees die in vak 225 zitten en die liever niet in het nieuwe sfeervak willen zitten, vragen we om het verhuisformulier in te vullen (zie onder). Gelieve dan ook uw abonnement niet te verlengen in de normale voorrangsperiode voor abonnees. Er is een speciale 'wisselperiode' voorzien op 28 en 29 juni, vóór de start van de vrije verkoop. Abonnees van vak 225 van rijen 1, 2 en 3 dienen zeker het verhuisformulier in te vullen gezien hun plaatsen niet verlengd kunnen worden. Wij engageren er ons toe om iedereen die verhuist uit 225 en dus vrijwillig plaatsmaakt een evenwaardige oplossing aan te bieden in een ander vak van Tribune 2 of 4. Meer over het sfeervak vindt u hier. 

Bekijk volledig nieuwsbericht
Ticketing

Ticketverkoop PO1 vanaf 4 april

Vanaf vandaag kan u online en aan de loketten dagtickets voor de 4 resterende PO1-wedstrijden aankopen. We raden geïnteresseerde supporters aan om PO1-dagtickets tussen DONDERDAG 4 april en ZATERDAG 13 april aan te kopen.  

Vanaf 15 april verwachten we immers een grote toeloop voor de aankoop van de resterende bekertickets en kan u vanaf dan aan de loketten mogelijks in een wachtrij van de bekerverkoop terecht komen.

Voor de thuismatchen tegen Antwerp en Club Brugge kan om veiligheidsredenen per ID/account slechts 1 ticket aangekocht worden. Voor de thuismatchen tegen RSC Anderlecht en KRC Genk geldt die beperking niet en kunnen 4 tickets per ID/account aangekocht worden.

Bestel online!

Onze resterende 4 thuismatchen: 

 • vs Antwerp op zaterdag 13 april (20u30)
 • vs KRC Genk op zaterdag 27 april (20u30)
 • vs Club Brugge op zondag 5 mei (18u)
 • vs Anderlecht op zondag 19 mei (18u) β€‹

Bekijk volledig nieuwsbericht
Ticketing

Abonnementenverkoop Play-Off 1

JESS WE DID IT!

Na een krachtige eindsprint met 4 overwinningen op rij plaatsen onze Buffalo's zich voor de 5e maal op rij voor Play Off 1. Een geweldig succes. De coach en onze spelers gaan voor schitterende playoffs. Maar daarbij hebben ze jouw steun nodig! Zorg dat je erbij bent!

BESTEL NU ONLINE!

KLIK HIER VOOR DE ABONNEMENTSPRIJZEN 

Met de bekerfinale erbij dit seizoen is het al een duur jaar geweest en dus blijven de abonnementsprijzen hetzelfde als vorig seizoen.

ABONNEEHOUDERS VAN DE REGULIERE COMPETITIE HEBBEN VOORRANG VANAF DINSDAG 19 MAART TOT EN MET ZATERDAG 30 MAART (tot 13u aan de loketten en tot 18u online). Na het einde van de voorrang gelden de prijzen voor niet-abonnees (wacht dus niet tot zaterdag om 17u55 om je abonnement te verlengen...)

ABONNEES van de REGULIERE COMPETITIE:

 • Iedere abonnee van de reguliere competitie kan zijn abonnement op dezelfde plaats verlengen voor de 5 Play Off 1 wedstrijden: deze abonnementen worden opgeladen op uw bestaand abonnement (geen losse tickets dus!). Enkel wanneer je als abonnee ná de voorrangsperiode zou kopen, zal je PO-abonnement uit losse tickets bestaan (zie ook hieronder).

 • Wie extra abonnementen wenst te kopen, kan kiezen uit de vrije zitplaatsen die tijdens de reguliere competitie niet waren ingenomen door abonnees . Deze vrije plaatsen kunnen online bekeken worden en worden steeds verkocht aan de prijs voor een NIET-ABONNEE (ook wanneer ze door een abonnee worden gekocht).
 • Ben je abonnee en vergeet je te verlengen tijdens de voorrangsperiode? In dat geval ben je de voorrang op jouw plaats kwijt én betaal je de prijs voor een niet-abonnee! De vrije verkoop van abonnementen gebeurt op 30, 31 maart en 1 april.

NIET-ABONNEES:

 • NIET-ABONNEES kunnen ook al een abonnement voor Play-Off 1 kopen vanaf de eerste dag van de abonnementenverkoop (dus vanaf 19 maart). Dat is dan ook op één van de eerder vermelde vrije  zitplaatsen die niet door abonnees ingenomen waren tijdens de reguliere competitie.
 • Deze plaatsen worden steeds verkocht aan de prijs voor een NIET-ABONNEE.

VRIJE ABOVERKOOP:

De vrije abonnementenverkoop geldt 3 dagen en start online vanaf zaterdag 30/3 om 18u01. Er is ook 1 dag loketverkoop op maandag 1 april (no joke).

 • ONLINE: vanaf ZATERDAG 30/3 om 18u01
 • LOKET: vanaf MAANDAG 1/04 om 12u.

Bekijk de PO1-kalender

Vrije ticketverkoop

De verkoop van losse tickets zal per wedstrijd georganiseerd worden. Zo kan men op 2 en 3 april (tot 16u) tickets aankopen voor de wedstrijd tegen Standard. Pas nadien zal de volgende thuiswedstrijd (KAA Gent - R Antwerp FC) aan bod komen.

SEE YOU SOON BUFFALO'S! 

Bekijk volledig nieuwsbericht
Ticketing

KAA Gent - RSC Anderlecht uitverkocht

De thuiswedstrijd tegen RSC Anderlecht op zondag 20 januari (om 18u00) is volledig uitverkocht, Abonnees kunnen dankzij het Free Your Seat-systeem hun plaats voor die wedstrijd nog vrijgeven, waardoor er mogelijks toch nog andere supporters de wedstrijd kunnen bijwonen.

Bekijk volledig nieuwsbericht