Nieuws

Filters tonen
Vacature

Vacature Physical Coach U15

KAA Gent werft een part-time PHYSICAL COACH U15 aan voor zijn Buffalo Talent Center. JOUW FUNCTIE In de hoedanigheid van physical coach U15 neem je de volgende taken voor je rekening. Opmaken en geven van geïndividualiseerde programma’s en leiden van de kracht- en blessurepreventiesessies. Continue opvolging van de GPS-data en monitoren van de individuele load. Leiden van de wekelijkse fysieke complextraining. Opmaak van de individuele actieplannen, toezien op de praktische uitvoering ervan en periodiek aanpassen volgens individuele noden. Wedstrijdbegeleiding voor alle wedstrijden U15. Begeleiden van revalidanten in de laatste fase van hun revalidatieproces, in onderlinge afstemming met de medische cel en in functie van return to play. Maandelijkse meting van lengte, gewicht en opvolging van maturiteit en groeispurt. Begeleiding en interpretatie van alle fysieke tests voor explosiviteit en uithouding. Aanwezigheid bij de overlegmomenten met andere physical coaches en de coördinator fysieke cel waar de kans bestaat om suggesties te doen rond het opleidingsplan en de werking in het algemeen   JOUW PROFIEL Je zorgt voor een begeleiding op maat van de speler, zowel op als naast het veld. Je hebt de coachingsvaardigheid en managementskills om jeugdvoetballers te leren de gewenste zelfdiscipline en werkethiek aan te meten naast en op het veld. Je bent dynamisch en straalt energie uit. Je bent een echte teamplayer, maar kan perfect autonoom werken. Je bent ambitieus en leergierig en plaatst zelfontwikkeling voorop. Je bent constructief eisend voor de spelers, jezelf en je omgeving. Je bent communicatief heel sterk en staat makkelijk voor een groep. Je bent een rolmodel op vlak van discipline, stiptheid en werkafspraken. Je beschikt over de nodige ervaring in het begeleiden van jonge atleten en beschikt reeds over de nodige expertise in testing, gps-tracking en opbouw van individuele trainingsprogramma’s. KANDIDATUREN Ben jij de gemotiveerde en kwaliteitsvolle physical coach die wij zoeken? Verstuur dan tegen uiterlijk 1 oktober 2021 via onderstaande button jouw sportief CV alsook een bijgevoegd motiverend schrijven naar Björn De Neve (Hoofd Jeugdopleiding). Verstuur je CV + motivatiebrief De Club KAA Gent biedt met het Buffalo Talent Center een structuur en jeugdwerking aan waarin talentvolle jongeren de kans krijgen om zich, onder begeleiding van inhoudelijke experts, sportief volledig te ontplooien met het oogmerk door te kunnen ontwikkelen richting het 1ste elftal. KAA Gent zal zijn jeugdopleiding verder moderniseren en professionaliseren. Teneinde de vooropgestelde doelen te bereiken is de club steeds op zoek naar bekwame mensen die bereid zijn een engagement op te nemen om de doelstellingen van de club mee te helpen bereiken.  

Bekijk volledig nieuwsbericht
Vacature

Vacature teambegeleider

Het Buffalo Talent Center blijft groeien. Net daarom zijn we op zoek naar gemotiveerde teambegeleiders voor onze jeugdploegen. Iets voor jou? Lees hieronder alle info en stel je kandidaat!

Bekijk volledig nieuwsbericht
Vacature

Chauffeurs gezocht

Door de groei van het Buffalo Talent Center zijn we op zoek naar extra chauffeurs. Wie vrij en/of gepensioneerd is, een voetbalhart heeft en kan functioneren in een team, kan nu reageren! Wij willen namelijk een wervingsreserve van gemotiveerde chauffeurs aanleggen zodat op het moment dat er een concrete vraag is wij onmiddellijk kunnen ageren en dit kan heel binnenkort zijn. De opdrachten zijn zeer divers: Jonge talenten vervoeren (school-oefencentrum-station-internaat) Beloften vervoeren (hotel-appartement-oefencentrum) De busjes zijn coronaproof aangepast Wanneer moet je rijden? Op werkdagen: ’s morgens en/of ’s avonds (je rijdt niet elke dag) Op zondag (af en toe) Profiel Flexibel zijn Beschikken over Rijbewijs B In team kunnen werken Kunnen omgaan met jonge voetballers Interesse? Neem contact op met Luc Dhaenens via scouting@kaagent.be

Bekijk volledig nieuwsbericht
Vacature

Vacature Polyvalent Onderhoudsmedewerker

Wij zijn op zoek naar een polyvalente onderhoudsmedewerker. Als voltijds (38u/week) polyvalent onderhoudsmedewerker voor onze 3 sites (Ghelamco Arena, Buffalo Talent Center en oefencomplex Oostakker) ben je inzetbaar voor: Technisch onderhoud gebouwen allerhande technische reparaties zoals: Kleine sanitairwerken (kranen vervangen, ontkalken, toiletbrillen vervangen) Schilderwerken Kleine elektrowerken (lampen vervangen, stopcontacten vervangen) Herstellingen aan het schrijnwerk (deuren, ramen,…) Vervangen van defecte vloer en plafondtegels Logistieke taken zoals: Plaatsen en wegnemen van dranghekken op wedstrijddagen Afvalbeheer na wedstrijddagen Vaardigheden Je beheerst het Nederlands en bent in staat om zelfstandig te werken en te plannen. Bovendien ben je communicatief, gezien je nauw samenwerkt met de collega's uit het technisch team. Je bent handig, ordelijk, hebt technisch inzicht en je durft om hulp te vragen wanneer iets onduidelijk is. Functieprofiel Must have: Minstens beroepsopleiding in functiegerelateerde richting Rijbewijs B Je bent een echte teamplayer Nice to have: BA4/BA5 Certificaat werken op hoogte Enige affiniteit met databekabeling Aantal uren 38 uren werkweek (variabel uurrooster). Op wedstrijddagen word je eveneens verwacht voor de technische permanentie in het stadion. Wat jij mag verwachten Type contract Contract voor onbepaalde duur Algemene info Naast het zeer gevarieerd takenpakket bieden we jou een correct loon aan. Interesse? Klik hieronder en stuur je CV en motivatiebrief Ik ben de m/v die jullie zoeken!

Bekijk volledig nieuwsbericht
Vacature

Leerkrachten Frans - Nederlands gezocht

KAA Gent is op zoek naar leerkrachten Frans - Nederlands. Actief, in opleiding of gepensioneerd, dat maakt niet uit!  Wij zoeken gemotiveerde mensen die bereid zijn om op regelmatige basis Franstalige voetballers uit onze beloften- en jeugdwerking een taalbad Frans-Nederlands te geven. Het taalbad zal georganiseerd worden in juli en augustus tijdens volgende periodes, 1ste periode gaat van 19 juli tot 6 augustus & 2de periode gaat van 9 augustus tot 27 augustus. INTERESSE? Stuur jouw CV en een gemotiveerd schrijven naar Sven Vannerom.   Ik ben de persoon die jullie zoeken! TAALBAD 2020 IN BEELD

Bekijk volledig nieuwsbericht
Vacature

Stewards gezocht

Ben jij verzot op alles KAA Gent en wil je bijdragen tot de veiligheid van ons Fort Ghelamco? Dan ben jij de man/vrouw die we zoeken! Voor het nieuwe seizoen zijn we op nog zoek naar gedreven stewards.  WELK PROFIEL ZOEKEN WE? Minstens 18 jaar Gemotiveerd Leergierig, wij voorzien een opleiding voor jou Goed gedrag en zeden Geen stadionverbod in de voorbije 5 jaar Ben jij de persoon die we zoeken? Mail jouw motivatie naar Sven De Gruytere. Klinkt dit als de perfecte beschrijving van jouw werkattitude of ken je iemand op wiens lijf de job geschreven is? Contacteer ons dan asap via de groene button hieronder! (graag CV en een motivatiebrief). Ik ben de M/V die jullie zoeken!      

Bekijk volledig nieuwsbericht
Vacature

Vacature kantine Buffalo Talent Center

Zoals iedereen al heeft kunnen merken, leveren we serieuze inspanningen om het Buffalo Talent Center, verder uit te bouwen. De aftrap werd gegeven met de aanstelling van een nieuwe TVJO Björn De Neve. Ook toptrainers en ex-profs als Emilio Ferrera, Barry Boubacar Copa en ex-Rode Duivel Luigi Pieroni zijn erbij gekomen om onze jeugdwerking met clublegendes als Eli Coulibaly te ondersteunen. "Mensen met passie die samen een warme omgeving willen creëren voor spelers en ouders in een topsportklimaat." Allemaal versterkingen die onze ambitie tonen om onze jeugdwerking verder uit te bouwen. Maar daar stopt het niet.  Samen werken aan een hoger doel Ook voor de jeugdkantine op het Buffalo Talent Center zoeken we toppers. Mensen met of zonder ervaring in de horeca die samen met onze trainers een warme omgeving willen creëren voor spelers en ouders in een topsportklimaat. Of zoals Boubacar Copa het zei bij zijn voorstelling: Mensen met respect voor iedereen die geloven in dagelijks hard werken om zo samen succes te hebben. Ook klaar om te knallen?  Klinkt wat hierboven staat  als de perfecte beschrijving van jouw werkattitude of ken je iemand op wiens lijf de job geschreven is? Contacteer ons dan asap via de groene button hieronder! (graag CV en een motivatiebrief)

Bekijk volledig nieuwsbericht
Vacature

Vacatures specialisatiefuncties BTC

DE VACATURE KAA Gent breidt richting volgend seizoen voor zijn Buffalo Talent Center uit met: POSITIETRAINER U13-U18 SPECIALISATIECOACH VERDEDIGEN U13-U18 FUNCTIE Afhankelijk van uw competenties en opgebouwde expertise wordt u een volledige functie-omschrijving voorgelegd en besproken. Gelieve uw ervaringen kenbaar te maken bij uw sollicitatie. TOEKOMSTPROFIEL SPORTIEVE STAF BUFFALO TALENT CENTER Je bent inzichtelijk top binnen situatieve detailcoaching. Je beschikt over meerdere jaren expertise binnen jouw specifieke domein. Je bent passioneel en een harde werker. Je bent zelfkritisch en streeft parallel aan ons BTC voortdurende (zelf)ontwikkeling na. Je bent positief ingesteld en straalt dit ook uit op een dynamische manier. Je toont maximale openheid, kan makkelijk samenwerken met meerdere coaches op het veld.  Je kan je volledig vinden in de uitgeschreven opleidingsvisie. Je maakt graag deel uit van werkgroepen op een actief participerende manier. Je bent nieuwsgierig in functie van innovaties en ontwikkelingen. Je hebt een groot aanpassingsvermogen in een nieuwe omgeving en met nieuwe collega’s. Je kan autonoom werken wanneer dit verwacht wordt, maar je wil ook autonomie afstaan. Je bent een loyale teamplayer ten aanzien van collega’s, de club en de sportieve werking. Je bent een rolmodel op vlak van discipline, stiptheid en in gevraagde administratie. Je bent constructief eisend voor de spelers, jezelf en je omgeving. Je bent communicatief heel sterk en staat makkelijk voor een groep. Je beschikt bij voorkeur over minimaal een UEFA B-diploma met geldige licentie. SOLLICITATIES Bent u de gepassioneerde en gemotiveerde kracht die terecht wil in een zich snel ontwikkelende en vooruitstrevende jeugdopleiding? Verstuur jouw sportief CV alsook een motiverend schrijven naar Björn De Neve (Hoofd Jeugdopleiding KAA Gent) tegen uiterlijk 5 mei 2021. Dit kan op volgend e-mailadres : bjorn@kaagent.be Stel je kandidaat

Bekijk volledig nieuwsbericht