Nieuws

Filters tonen
Business

Veel beterschap Sammy!

KAA Gent wenst Sammy Bossut, keeper bij Zulte-Waregem, een snelle beterschap en een voorspoedig herstel van zijn blessure.  Bossut liep gisteren in het oefenduel tussen Zulte-Waregem en KAA Gent een zware hoofdblessure op na een ongelukkige botsing met Jordan Botaka. 

Bekijk volledig nieuwsbericht
Business

Safety First op het Oefencomplex

Veiligheid en aandacht voor de gezondheid zijn meer dan ooit belangrijk. Op het oefencomplex kan de medische staf aan de hand van een temperatuurcamera de temperaturen bijhouden van alle aanwezigen.  Dit gebeurt op een vlotte en eenvoudige manier dankzij het toestel van Intercoax en ITtask (installatie toestel). De camera meet de lichaamstemperatuur in enkele seconden en slaat de data per dag op. Bij een temperatuur boven de 37,5 °C wordt er een auditief alarm gegenereerd. Op die manier wordt er een extra bijdrage geleverd aan de voorzorgsmaatregelen en kunnen we eventuele koorts vroegtijdig opsporen. Intercoax in beeld  

Bekijk volledig nieuwsbericht
Business

Bezoek WZC Weverbos

Op vrijdag 26 juni bracht een Gentse delegatie met onder andere Jess Thorup, Peter Balette, Patrick Lips en spelers Thomas Kaminski en Giorgi Chakvetadze een bezoekje aan de zorgverleners en bewoners van het WZC Weverbos in Gentbrugge.  Na de blauw witte ontvangst dopen wij het rusthuis alvast om tot WZC Buffalo.  Bezoek WZC Weverbos  

Bekijk volledig nieuwsbericht
Business

Levering KAA Gent-mondmaskers

Nu het normale leven stilaan terug wat op gang komt, velen terug aan het werk gaan en om 's lands exitstrategie voor de coronacrisis tot een succes te maken, wordt het dragen van een mondmasker steeds belangrijker. Om een positieve bijdrage te kunnen leveren aan de strijd tegen het coronavirus, startte KAA Gent daarom eind april als één van de eerste met de verkoop van eigen mondmaskers. Mondmaskers waarvan de integrale opbrengt naar onze KAA Gent Foundation gaat. Gezien de mondiale vraag naar mondmaskers werd toen een leverdatum rond 11 mei verwacht. Vandaag kregen we bevestiging dat de leveringen effectief rond die datum zullen starten. We kunnen ondertussen ook meedelen dat er in totaal, hou u vast, 30.000 mondmaskers verkocht werden! Het moge duidelijk zijn dat we allen erg verlangen naar een mooie pot voetbal zoals we vorig seizoen zo vaak zagen van onze ploeg.  Door jullie massale aankoop van mondmaskers en door er op publieke plaatsen steevast één te dragen, kunnen we samen alvast een grote bijdrage leveren aan een snelle terugkeer naar de normaliteit. Bedankt daarvoor.  Thuislevering KAA Gent-mondmaskers vanaf woensdag 13 mei Wie ervoor koos zijn Buffalo-mondmaskers thuis te laten leveren, mag deze verwachten vanaf 13 mei. Uiteraard geldt dat wie eerst bestelde, zijn masker ook eerst zal ontvangen. Afhaling KAA Gent-mondmaskers in Fanshop Wie koos voor afhaling in hetzij FullTime Sport, hetzij de KAA Gent-fanshop, zal een mailtje ontvangen van zodra zijn/haar maskers ter plaatse kunnen opgehaald worden. 

Bekijk volledig nieuwsbericht
Business

Win een virtuele Meet & Greet met Sven Kums

We naderen op onze LinkedIn B2B-community de 3.000 volgers. Een bijzonder mooi aantal volgers en dat willen we niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Daarom pakken we uit met een winactie van formaat: een meet & greet met niemand minder dan Sven Kums. De coronacrisis nodigt ons uit om creatief uit de hoek te komen en dat doen we ook. Aangezien een doorsnee meet & greet niet kan plaatsvinden, organiseren wij een videogesprek met onze ex-Gouden Schoen.

Bekijk volledig nieuwsbericht
Business

Geslaagde Nieuwjaarsreceptie

Op maandagavond 20 januari vond onze jaarlijkse nieuwjaarsreceptie plaats met alle partners van de club. 500 genodigden vierden er samen de start van het nieuwe jaar. De avond begon met een receptie in onze Business Lounge. Daarna verliep het event verder op niveau 3 waar directeur communicatie Patrick Lips, zoals steeds, alles vlot aan elkaar praatte en meerdere sprekers introduceerde. Onder meer voorzitter Ivan De Witte, algemeen directeur Michel Louwagie, commercieel manager Tyas Kastelijn, coach Jess Thorup en kapitein Vadis Odjidja namen het woord en spraken over de groei en de prestaties van de club op sportief, commercieel en evenementieel vlak.

Bekijk volledig nieuwsbericht
Business

Frisse pinten maar warme handen tijdens KAA Gent - Moeskroen

Buffalo's hebben een warm hart, daar bestaat geen twijfel over. Dankzij Maes hebben Buffalo's zaterdag tijdens KAA Gent - Moeskroen ook warme handen! Voor de aftrap kan iedereen zoals altijd terecht in de promenade aan onze verschillende bars. De eerste 2000 supporters die zaterdag een frisse Maes bestellen, krijgen een paar warme handschoenen gratis. Haast je dus naar jouw favoriete bar!

Bekijk volledig nieuwsbericht
Business

Nieuw Menu Buffalo Bistro

Een nieuw jaar luidt een nieuw menu in bij de Buffalo Bistro. Onze klassiekers zoals de Buffalo Burger, spaghetti bolognaise en de Gentse stoverij, vol au vent en balletjes in tomatensaus blijven behouden. Maar vanaf nu kan je er heel wat nieuwe gerechten eten. Wat is er nieuw? Salades Warme geitenkaasjes in spekjasje KOUDE GERECHTEN Gemarineerde zalm - citrustoetsen - quinoa PASTA Pasta met kip - sauce maison Vis Kabeljauw - spinaziepuree - garnaal & mousseline Scampi Diabolique (geserveerd met frietjes of rijst) Vlees Kip -Thaïse curry - rijst Openingsuren & bereikbaarheid Je kan elke weekdag tussen 11u30 en 14u terecht in de Buffalo Bistro voor salades, koude of warme gerechten. De bistro is gesloten tijdens het weekend (behalve op wedstrijddagen) en op feestdagen. Elke weekdag tussen 11u30 en 14u Weekend: gesloten behalve op wedstrijddagen Wedstrijddag: vanaf 2u30 voor de aftrap De bistro kan je bereiken via de promenade in de hoek tussen Tribune 1 en Tribune 2, via gate C. Parkeren kan op parking A (de parking voor Tribune 1).

Bekijk volledig nieuwsbericht
Business

Mid-Season B2B-verkoop

De Ghelamco Arena is een onineembare vestiging geworden dit seizoen, en dat is niet toevallig. Mede door de steun van alle supporters houden we de punten thuis, want een vol stadion = meer zeges en betere resultaten!

Bekijk volledig nieuwsbericht
Business

Sports Meets Business @ KAA Gent

Op woensdagochtend 13 november werden alle KAA Gent-partners uitgenodigd voor een uniek businessevenement: "Sports Meets Business". Het team van commercieel directeur Tyas Kastelijn, zorgde voor een aangename setting en de mogelijkheid om spelers en staff beter te leren kennen. De vaste kok van onze spelerskern stond in voor het heerlijke ontbijt. 

Bekijk volledig nieuwsbericht